TİT üyesiyiz diye adam kaçırdılar DHKP/C'li çıktılar

NoMaD1978

Banned
Reaction score
0
TİT üyesiyiz diye adam kaçırdılar DHKP/C'li çıktılar

Gaziosmanpaşa'da, Türk İntikam Tugayı (TİT) üyesi olduklarını söyleyerek kaçırdıkları Y.Ş. isimli iş adamından 100 bin YTL fidye istedikleri ileri sürülen maskeli 5 kişiden ikisinin önceki tarihlerde DHKP/C üyesi, sempatizanı olmak suçlarından yargılandıkları öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, binalara elektrik tesisatı çeken bir firmanın sahibi olan Y.Ş., polis merkezine giderek, maske giyen 5 kişi tarafından kaçırıldığını ve 100 bin YTL fidye istenildiğini söyledi. Y.Ş., 14 Mart 2007 tarihinde meydana gelen olayda, maskeli kişilerin kendilerini Türk İntikam Tugayı (TİT) üyesi olarak tanıttıklarını söyledi. Mağdur Y.Ş. dilekçesinde, fidye için istedikleri parayı temin etmesi bırakılırken maskeli saldırganlar tarafından cebine Türk bayrağı ile dolu bir fişek bıraktıklarını ve kesinlikle polise gitmemesinin tembih edildiğini ifade etti.

Polis merkezine yapılan şikayetten sonra uzmanlık gerektiren bir konu olduğu için soruşturma, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ne gönderildi. Gasp Büro dedektifleri, mağdur Y.Ş. ile irtibat kurarak fidye için saldırganların bağlantı kurması beklendi. Bu arada Y.Ş.'nin ifadesine de başvuruldu. Y.Ş.'nin, olay günü evine girmek üzereyken yanına yaklaşan maskeli kişiler tarafından kapalı kasa bir otomobile bindirildiğini, hemen ardından başına bir torba geçirilerek etrafini görmesini engellediklerini söylediği ileri sürüldü. Y.Ş.'nin, kendisini bir eve götürdüklerini söylediği saldırganların, gözleri kapalı olduğu için yüzlerini göremediğini, ancak TİT adına bu işi yaptıklarını söylediği öğrenildi. Y.Ş.'nin, evde 3-4 saat kadar kaldığını, 100 bin YTL bulması için de serbest bırakıldığını söylediği iddia edildi.

Bu sırada Y.Ş.'yi arayan gaspçılar, parayı bir an önce hazırlamasını isterken polis, konuşmaları birebir takip etti. 4-5 gün boyunca çeşitli ankesörlerden arama yapan fidyecilerin izini araştıran polis, 28 Mart 2007 günü Zafer Y. (30), Eyyüp K. (31), Ali Ş. (19), İlkay Kaan S. (20) ile Serkan K. (26), olayın faili oldukları iddiasıyla gözaltına aldı.

Gaziosmanpaşa'da yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen zanlılar, haklarındaki suçlamaları kabul etmezken, Y.Ş.'nin cep telefonunu arayan ankesörlü telefon kartının zanlı Eyüp K.'nın üzerinden çıktığı öne sürüldü. Yapılan araştırmada Eyüp K.'nın 6136 Sayılı Ateşli Silahlar Manunu'na Muhalefet etmekten kaydı bulunduğu öğrenildi. Öte yandan, kendilerini TİT üyesi olarak tanıttıkları öğrenilen zanlılardan Ali Ş.'nin DHKP/C üyesi olmak suçundan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından arandığı iddia edildi. Ali Ş.'nin mahkemeden serbest bırakılması durumunda zanlı Zafer Y.'nin ise 5 kez DHKP/C üyesi olmak, örgüt adına pankart asmak ve örgüt sempatizanı olmak suçlarından kaydı bulunduğu ileri sürüldü.

Mağdur Y.Ş.'nin cebine konulan bayrağın, "bu işin vatan millet adına yapıldığı", dolu fişek konulmasının ise "polise haber verirsen gerisini sen bilirsin" anlamına geldiği iddia edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan 5 zanlı, Eyüp Adliyesi'ne sevk edildi. Emniyet Müdürlüğü çıkışında örgüt üyesi olmadıklarını ileri süren zanlılar, kendilerine komplo kurulduğunu ileri sürdü.

şaşırtıcı bir durum değiL
tit adam kaçırıp haraç aLıp napsın
dhkpc Li köpekLerden başkasının işi zaten oLamaz bu

bir terör örgütünü kötüleyip diğer bir terör örgütünü iyi göstermek ha:D
(bkz: çifte standart)

terörün hertürlüsüne lanet olsun demenizi beklerdim

dur ben deyim ozaman:D terörün hertürlüsüne lanet olsun

Şerefsiz adi köpekler. İşlerine geldikleri zaman müslüman kesilip mevlüt okuturlar, işlerine geldiklerinde Atatürkçü olurlar. Gerebersice köpekler.

Ayrıca Tit in terör örgütü olduğunu neye dayanarak söylüyorsunuz merak ettim. Kurban olsun sizin dhlp-c niz, tikkonuz, tkp/m-l niz Tit'e..

terörün her türlüsüne lanet okuyan arkadaşlara sorsan şimdi behiç aşçı terörist değil derler.:D

tit denen örgüt,1979 da konturgerilla artıklarından ve birkaç baldırı çıplaktan oluşmuşolup, şuanda yaptıkları iş ise çek senet tahsilatı yaparak mafyacılık oynamak olan çetedir.

zira ordu ve polis dışında eline silah alan herkezin yaptığı şey terördür.
(bu benim lafım değil) yanılıyormuyum yoksa

16 mayıs 1979:ankara’da etlik piyangotepe semtinde bir kahvehanenin silahla taranması sonucu 7 kişinin öldürülmesi.
11 eylül 1979:adana’da çukurova üniversitesi tıp fakültesi dekan vekili prof. dr. fikret ünsal’ın öldürülmesi.
28 eylül 1979: adana emniyet müdürü cevat yurdakul’un öldürülmesi.
10 mart 1980:istanbul’da mecidiyeköy semtinde bir pasajın taranarak 6 kişinin öldürülmesi.
30 mayıs 1980:adana’da bir erin öldürülmesi.
15 temmuz 1980:istanbul’da milletvekili abdurrahman köksaloğlu’nun öldürülmesi.

bunlar 80 öncesi yaptıklarından bazıları. bunlar terör örgütü olduğunu anlatmaya yetmezmi

behiç aşçı tabiki terörist değil. sizin gibi düşünmeyen herkesi terörist diye suçlayarak sindirebileceğinizi zannediyorsunuz ya. heralde insanları bunlara inanacak kadar salak sanıyorsunuz

Yukarıdaki Yorumları Okudumda DHKP-C ile TİT'i Aynı kefeye Koymaya ÇAlışmışlar yazık...

TİT'in Yaptığı Tek eylem İnsan hakları örgütünü öldürmüştür.. ve adliyeye o geçmiş... Öldürülen adamında ne mal olduğu daha sonra ortaya çıkmış..

Zapatas' Alıntı:
heralde insanları bunlara inanacak kadar salak sanıyorsunuz

evet dediklerine kimse inanmaz..

Zapatas' Alıntı:
tit denen örgüt,1979 da konturgerilla artıklarından ve birkaç baldırı çıplaktan oluşmuşolup, şuanda yaptıkları iş ise çek senet tahsilatı yaparak mafyacılık oynamak olan çetedir.

zira ordu ve polis dışında eline silah alan herkezin yaptığı şey terördür.
(bu benim lafım değil) yanılıyormuyum yoksa

16 mayıs 1979:ankara’da etlik piyangotepe semtinde bir kahvehanenin silahla taranması sonucu 7 kişinin öldürülmesi.
11 eylül 1979:adana’da çukurova üniversitesi tıp fakültesi dekan vekili prof. dr. fikret ünsal’ın öldürülmesi.
28 eylül 1979: adana emniyet müdürü cevat yurdakul’un öldürülmesi.
10 mart 1980:istanbul’da mecidiyeköy semtinde bir pasajın taranarak 6 kişinin öldürülmesi.
30 mayıs 1980:adana’da bir erin öldürülmesi.
15 temmuz 1980:istanbul’da milletvekili abdurrahman köksaloğlu’nun öldürülmesi.

bunlar 80 öncesi yaptıklarından bazıları. bunlar terör örgütü olduğunu anlatmaya yetmezmi
İstanbul' Alıntı:
Kurban olsun sizin dhlp-c niz, tikkonuz, tkp/m-l niz Tit'e..
:D:D

Zapatas' Alıntı:
behiç aşçı tabiki terörist değil. sizin gibi düşünmeyen herkesi terörist diye suçlayarak sindirebileceğinizi zannediyorsunuz ya. heralde insanları bunlara inanacak kadar salak sanıyorsunuz

İnsanlar maalesef terör örgütü adıma eylemde bulunmaktan suçlu, yardım ve yataklıktan yargılanmakta olan birisine terörist diyemeyecek kadar SALAK

cevaba bak hizaya gel..

konuyu benim terör örgütüm seninkini döver noktasına getirmişin(ki benim hiç bir örgüte sempatimin olmamasına rağmen)

ama bazılarınız ise bir terörist örgütü sahiplenecek, ama yukarda belirtilen katliamlara rağmen, ona terörist sıfatını konduramayacak kadarda ULTRASALAK.

ama olurmu hiç. bütün o cinayetler ülkenin menfatleri için işlendi dimi.

palavra...kuyruklu yalan. hepsi cila. o cila biraz kavlasa iğrenç kısmı ortaya çıkacak

zaten bu ülkeyi en çok sevenler titciler ve türevleri dimi. o konuda toz kondurmazsınız üstünüze. tittiniz attınız ülkeyi bide sevmekden bahsedersiniz.

sizin pkkdan ne farkınız var. onlarda olmasını istedikleri ülkelerinin çıkarları için suikastler yapıyor ve o kadar insanı bu amaçla öldürüyor. hani sizde bu katliamları ülke için yapıyorsunuzya(sözde)

not: 2. çoğul şahıs olarak bahsettiklerim titcileri bağlar. sonra çıkıpda, vay Zapatas bana salak dimiş diye yaygara çıkarmayın

poLis ve ordu dışında siLah kuLLananLar terörist oLuyorsa..
istihbarat birimLeri nedir acaba?
Gerçi zihniyete göre değişir..
ZihniyetsizLiğin başLadığı yerde derin devLet veya istihbaratteşkiLatLarıda yukarıda sayıLan pkk dhkpc tikko gibi köpekLerin birLeştiği örgütLerLe bir tutuLur ya hatta bir adım daha atarLar behiç köpeğine terörist değiLdi derLer istihbaratçıLara verirLer bu ünvanı..
devLet terörden yatakLık etmekten yargıLar hüküm verir ama bizim ULTRAAKILLI insan üstü varLıkLarımız onu kurtuluş savaşçısı iLan eder yada devrimci :D

Tit´e yükLeniLen eyLemLerde tamamen tarafLı gözLe bakıLdığından pek kaaLe aLınacak şeyLer değiL..
Her ne kadar yasa dışı bir teşkiLatLanma da oLsa
Gene de diğer köpek sürüLeriyLe aynı kefeye konuLmaması gerektiğinin farkını söyLemeye çaLışmış burda herkes
Yoksa yok öyLe benim örgütüm seni döver muhabbeti
Ki iş oraya kaLdı mı kimin kimi döveceği de biLinir :durdurun
Tit´e terörist diyenLer
DökeLim buraya dhkpc tikko tkp/m-l nin icraatLarını icraatLar anLatır kimin ne oLduğunu

Geri