- Reaction score
- 0
savasamayacak deme. savasabilir ama gerekli muhimmata yedirecek parasi yok.
bu hitleri neden sevmiyorsunuz anlamadim. yahudileri anlayabiliyorum, ama biz tarihin lekeledigi ama bizim isimize yarayan bir adami sevmiyoruz ben seviyorum, siz sevmiyorsunuz.
savasamayacak deme. savasabilir ama gerekli muhimmata yedirecek parasi yok.
Keşke böyle söylenene kadar Rusya bize saldırsaydı. Saldırsaydı da alsaydı ağzının payını.Karşısındaki milletin nasıl bir güce sahip olduğunu anlardı o zaman. Yunanıları egeye döktüğümüz gibi sizi de Karadenize dökerdik.
laf yapmak güzel şimdi saldırı olsa kaçan kaçana o zaman iman gücüyle şehitlik için savaşıyolardı şimdi heryer emo kaynıyo![]()
arkadasım artık savaslar eskisi gibi topla tüfekle olmuo adamlardaki silah ve icatlar bizde yok sen kağnıyla ülkeyi kurtaramassın artık devir deişti ..! iLLa bi ülkenin yardımetmesi gerek tek oldugumuz için anca yunanlar vs. b
laf yapmak güzel şimdi saldırı olsa kaçan kaçana o zaman iman gücüyle şehitlik için savaşıyolardı şimdi heryer emo kaynıyo![]()
arkadasım artık savaslar eskisi gibi topla tüfekle olmuo adamlardaki silah ve icatlar bizde yok sen kağnıyla ülkeyi kurtaramassın artık devir deişti ..! iLLa bi ülkenin yardımetmesi gerek tek oldugumuz için anca yunanlar vs. b
Türkiye'yi kurtaran belli arştırmaya gerek yoq.Atatürk kurtardı![]()