Türkler niçin solcu bir millettir?

ÜLkücüler ve milliyetçiler sütten çıkmış ak kaşık di mi?

bi kere siz şuanda kürtlere ermenilere yunanlılara terör estiriyorsunuz bundan haberin var mı da bana 49 sene önceki olaylardan bahsediyon??

Bak Hakikat Kardeşim GeLmiş AnLatmış...

Sözde Kürdistan Sınırını Çizen Kürt'e, DedeLerimize KatiL Diyen Ermeni'ye, Adamıza Bayrak Diken Yunan'a Ne Gibi Bi Terör Estiriyor üLkücüLer Sende AnLat BakaLım?

madem araştırmayacaksın ben senin yerine araştırırım..Okumanı tavsiye ederim..

(Yansı-4-5) THKP/C KÖKENLİ ÖRGÜTLERİN AMACI VE STRATEJİSİ
Anayasal düzeni yıkarak yerine Marksist-Leninist ilkelere dayalı komünist bir düzen kurmaktır.
Bu amaca ulaşmak için de, politikleşmiş Askeri Savaş Stratejisini (PASS) uygulamaktadır. Bunu kısaca öncü savaşı ve silahlı propaganda ile başlayıp düzenli ordu ile şehirlerden kırlara halk ayaklanmasını başlatarak iktidarın ele geçirilmesini hedefleyen Askeri ve Siyasi formilasyon olarak kabul edilmektedir.

(Yansı-14)
Örgüt, 12 Eylül 1980’e kadar (35) Emniyet mensubu, (23) asker ve (240) vatandaşımızı şehit etmiş, eski başbakanlardan Nihat ERİM ve koruma polisini İstanbul’da şehit ederek eylemlerini doruk noktasına çıkarmıştır.

(Yansı-15-16)
12 Eylül Harekatıyla birlikte örgütler sessizliğe gömülürken Devrimci Sol faaliyetlerine devam etmiş, Şubat 1981’de İstanbul’da Emniyet Müdür Yardımcısı Mahmut DİKLER ve koruma polisinin şehit edilmesi üzerine, örgüte yönelik başlatılan operasyonlar, 1983 yılına kadar aralıksız devam etmiş, Dursun KARATAŞ ve Merkez Komitenin büyük çoğunluğu yakalanmış, diğerleri ise yurtdışına kaçmıştır

(Yansı-19-20) ÖRGÜTÜN ÖNEMLİ EYLEMLERİ
1990-1991 yıllarında örgüt, kamuoyunda büyük yankılar uyandıran şiddet eylemleri ile gündeme tekrar girmiştir. Bu dönemdeki olaylar yansımızda görülmektedir.

(Yansı-31) METROPOL ALAN FAALİYETLERİ
Örgüt, 2003 ve 2004 yılı içerisinde 10 ayrı yerde bombalama eylemi gerçekleştirmiştir. Bunlar;
• 15.04.2003 günü İstanbul-Sarıyer ilçesinde bulunan Hakim Evi’nin giriş katı Lobi kısmına konulan bombanın patlaması sonucu maddi hasar meydana gelmesi,
• 15.04.2003 günü İstanbul-Eminönü ilçesinde bulunan MC DONALDS'ın kullandığı hanın merdiven boşluğuna bırakılan bombanın patlaması sonucu maddi hasar meydana gelmesi,
• 15.04.2003 günü İstanbul-Pendik sahilinde bulunan MC DONALDS'ın ikinci katında sandalye üzerine bırakılan bombanın uzman ekiplerce imha edilmesi ve maddi hasar meydana gelmesi,
• 03.06.2003 günü İstanbul-Zeytinburnu ilçesi Hipodrom alt geçidine yerleştirilen uzaktan kumandalı bombanın patlaması neticesi, D.G.M. servis aracı ile eskort otosu içerisinde bulunan (1) C.Savcısı, servis oto şoförü, (2) polis memuru ile olay yerinden geçen oto sürücüsü, hayati tehlike arz etmeyecek derecede yaralanması,

(Yansı-39) YASAKLANDIĞI ÜLKELER
ALMANYA'da DHKP/C ve DEV-SOL'un faaliyetleri 26 Ocak 1998 tarihli kanuna göre yasaklanmıştır.
İngiltere DHKP/C’yi terörist örgütler listesine almıştır.
ABD ise DHKP/C’yi terör örgütü olarak kabul etmiş, faaliyetlerini, bu örgüte yardım ve destek verilmesini ve bu örgüt üyelerinin ABD’ye girişini yasaklamıştır.
Avrupa Birliği, DHKP/C'yi 02 Mayıs 2002 tarihinde terör örgütleri listesine almıştır.

(Yansı-42) ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇ İÇİN BEKLENTİLER
• Bombalama eylemleri,
• F Tipi ile ilgili silahlı ve propagandif eylemler,
• F Tipi Cezaevi modeline geçişten sorumlu tutulan üst düzey bürokrat ve Bakanlara yönelik eylemleri,
• Ölüm oruçlarına destek amaçlı intihar saldırıları,
• ABD-Müttefikleri ile bu ülkelere ait uluslararası şirketlere yönelik eylemler,
• CMUK 399/1-2’den tahliyeler ile Anayasa 104’den cezası af edilenlerin eylemlerde kullanılması,

Devamı var anlayamadığıysan gerisinide yazabilirim..49 sene önce deme bak daha 2003 ve 2004 yılındaki olaylara bak..

Aman gerisini yazma, konuyu kavrayarrak idrak edememişsin ,bu ve benzeri paylaşımlarını TERÖRİZİM le ilgili konulara yaz.

Terörden bahsediyoruz die hatırlıyorum ama..

sen rahat ol bende çok video var..

bu bir..

http://www.youtube.com/watch?v=e9hnAf51rYs

daha gelio editlicem buraya..

En Son Terörden Bahsediyoduk Rica Etsem ÜLkücüLerin YunanLara,KürtLere ve ErmineLere Yaptığı Terörün(!) DökümanLarını Verirmisin GüLüm?
http://www.hackhell.com/4297237-post39.html

Bak Burda Ne Demişsin ;
http://www.hackhell.com/4299673-post46.html

Ama BiLmiyorsun Sanırım ALpasLan Türkeş'in 80'Lerde Cezaevine Girdiğini ve Büyük BirLiğin 93'de KuruLduğunu :)

Şimdide Alpaslan Arslan'a ZıpLadın He =)

http://www.dunyabulteni.net/news_detail.php?id=74176
Bak Buda YakaLanmasa Bomba PatLatçaktı Senin Savunduğun Terör Örgütünden Ne İş?

+++Bu Videoyuda İzLemeni İsterim Nede oLsa BurdakiLerde Sizden;

http://www.youtube.com/watch?v=kf3KXE9Sj9M&feature=related

Arkadaşlar lütfen saygı çerçevesinde yorumlar yapalım ve lütfen
karşıklı kişisel tartışmalara girmeyelim sizleri bu konuda uyarmak istiyorum.

arkadaslar konu solcu sagcı oldugu dıgıl bnce.. bız mılletce cabuk gaza gelen bı dusunceyı ırdelemeden 'ınanc' halıne getiren ınsanlarız.. bn daa 6. sınıfta arkadaslarımdan duyup solcu omustum.. lıseye gelınce akıllanıp ıdeolojık kıtaplar okudum ve anlayarak ınandım dusunceme.. cogunluk sagcı evet ama sagcılıgı cıkar olarak kullananlar yuzunden bu ulke bu halde.. cogunlugu ıstedıgı gıbı yonlendıren mılletın milli duygularını somuren ıse dınıde alet eden haysıyetsızler yuzunden boyle.. solculuk akıl ısıdır.. solculuk bı temel ustunde yukselen dusunce yapısıdır ve okumak ogrenmek gerektırır kı turkıye okur bakımından cok fakırdır.. sagcılık ole bıse gerektırmez sokakta bagır vatan mıllet sakarya toplanır herkes.. amcak dusun dedıgınde dagılırlar..

Kimin ne kadar olduğu seçimlerde belli oluyor. Hiç kendinizi yormayın.

AtatürkLe iLgiLi bir konu açıLmış,Bende görüşLerimi aktarayım,
Atatürk gerçekten bir solcu oLsaydı emin oLun dış devLetLerle bağımız bu kadar iyi oLmazdı,
Atatürk bunu biLiyordu,Klasik soLcu düşüncesi oLan Türk'ün türkden başka dostu yoktur zihniyeti,
Biz kendimize yeteriz vs tabirLer Atatürk'ün hiçbir zaman kafasında meşgal oLmadı,
Ayrıca hiçbir soLcu globalleşen dünyaya ayak uyduramaz,
Ayrıca ben Türk haLkının soLcu oLduğnada inanmıyorum,
Eğer gerçekten bi soLcuLuktan söz edebilseydik haLk soLa bu kadar büyük tokat atıp
uzun yıLLar iktidar dışı bırakmazdı,BunLar gözLerimizLe gördüğümüz şeyLer,Hatta fazLasıda var tabiki,

Sağcı olsaydı HİLAFET ,ŞERİAT ve PADİŞAHLIK gibi putlara tapmaya devam ederdik...........

atalarımızın putlarına tapmaya devam ederdik.

ATATÜRK PUTLARI DEVİRDİ, sağcı olsaydı putları devirmezdi.....

Geri