Türkler Geri Döndü

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Türkler geri döndü

İngiliz The Economist, Batının Türkiye'ye karşı ılımlı tavrının değişeceğini yazdı

İngiltere'de yayımlanan "The Economist" dergisi, "Türkiye'nin AB'ye katılım amacı ortadan kalkar ve Türkiye İran'a baskı girişimlerini zayıflatıyor gibi görünürse, Batının Türkiye'ye karşı ılımlı tavrının değişebileceğini" yazdı.

Economist, "Türkiye ve Orta Doğu-Doğuya ve Güneye Bakmak" başlıklı makalesinde, Türkiye'nin son dönemdeki dış politikasını ve bölgesinde oynadığı rolü konu aldı.

Makalenin yanında ise dergi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sırtını Batıya dönmüş, elinde teleskopla cami minaresinden doğuya bakarken çizilmiş bir karikatürüne yer verdi.

"Avrupa'nın kararsızlığından bıkan ve sıkılan Türkiye, Arap komşularıyla yıllardır süren husumetini değiştiriyor" ifadesiyle başlayan derginin makalesinde, şunlar kaydedildi: "Orta Asya'dan Anadolu'ya göç eden Türkler Orta Doğu'ya geleli 1000 yıl oldu. Bu bin yılın yarısı bölgeyi yönettiler. Ama Osmanlı İmparatorluğu çöküp, Türkiye Cumhuriyeti 1923 yılında kurulunca, eski köklerinden koparak, Avrupa'ya yöneldiler ve Amerika'nın Sovyetler Birliğiyle soğuk savaşını kabul ettiler."

"Türklerin artık Ortadoğu'ya geri döndüğünün" öne sürüldüğü makalede, Türkiye'nin Orta Doğu ve Kuzey Afrika'yla ihracatının son yedi yılda 7 kat artarak 2008 yılında 31 milyar dolara ulaştığı belirtildi.

Makalede ayrıca, arabadan kuru incire ve televizyon dizilerine kadar birçok Türk malının 10 yıl önce bilinmeyen Cezayir'den Tahran'a kadar uzanan bir coğrafyada bulunmaya başladığı kaydedildi.

Türkiye'nin Nabucco projesi gibi enerji anlaşmalarına attığı imzalara, Orta Doğu ve Arap ülkelerinde yaptığı yatırımlara da dikkat çekilen makalede, Türkiye'nin ayrıca Irak'ın kuzeyinde de birçok altyapı anlaşması imzaladığı ve alışveriş merkezleri, oteller ve okullar yaptığı kaydedildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın son İran ziyaretinin ve "İran'ın sivil amaçlarla nükleer enerji üretebilme hakkı olduğu" görüşlerinin de anımsatıldığı dergide, Ermenistan'la son dönemde ilerleyen ilişkilere ve imzalanan protokollere de değinildi. "Eğer iki ülkenin parlamentoları da atılan adımı onaylarsa, 16 yıldır donmuş olan diplomatik bağlar yeniden kurulacak" denildi.

"Bu pragmatik diplomasinin Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu tarafından şevkle yürütüldüğünü" yazan dergi, Davutoğlu'nun "Stratejik Derinlik" kitabına da gönderme yaparak, kitapta "komşularla sıfır problem" politikasının anlatıldığını belirtti.

Kaynak

Tabiki öyle Allah'ın izniye yüryüzüne yeniden hakim olacağız kehf suresi ve nisa suresinde var diğer ayetlerde var açık hadisler ve Mevlana,Berzemi ve Said Nursi gibi İslam büyükleri haber vermiştir...
Şuan ki telaşta onun yüzünden 2019-2021 de Türkiye başta olmak üzere Dünya hakimiyeti olacak tabi biz abi ülkeyiz.Başta Hz.Mehdi(as) ve Hz.İsa(as) var.

Daha önce terörle kanla şiddetle küfür içinde olan dünya şimdi sevgi huzur ve rahat HAKİMİYET sürecek.
Emin olun çok ciddiyim....Hürafe değil...

TÜRK-İSLAM BİRLİĞİ

Türkiye Dostluğuna Güvenilen , düşmanlığından korkulan bir ülke olma yolunda ilerliyor. Bazıları kulaklarını kapatsada bazıları bunun adına gaz desede .. Bunlar güzel gerçekler.

Türkiye Dostluğuna Güvenilen , düşmanlığından korkulan bir ülke olma yolunda ilerliyor. Bazıları kulaklarını kapatsada bazıları bunun adına gaz desede .. Bunlar güzel gerçekler.

Evet kardeş sana KATILIYORUM...
Bu mtlak olacak yani kaçış yok ama önce sıkıntılı bir dönemden geçiceğiz inşaAllah sonra bu olacak tabi Allah'a şükür büyük bölümünü atlattık.Az kaldı...

Mesela 2006 da küresel ısınma yüzünden insanları tedirgin ettiler 20-30 yıl sonra afrikalılar gibi olacağız neler neler dediler ama Efendimiz(sav) hadisinde öyle demedi."3 yıl sürecek daha önce yağmur yağsın diye dua edenler şimdi yağmasın diye dua edecek"
Gerçektende sel yüzünden insanlar geçtiğimiz aylarda yağmasın diye dua etti....

2011in sonuna kadar sıkıntılı olacak 2012 de iyileşme ve ahlaka dönüş 2014 kriz bitecek 2016 da herkes Allah'ın izniyle İslama dönecek hemde harıl harıl Allah diyor ki:"İnsanların HAK dinine girdiğini görünce Rabbine tesbihle hamd et(Kur'an ebcedi)

Sonrası belli inşaAllah...

İstanbul Üniversitesi’nde öğretim üyesi Alman asıllı Prof. Naumark ile bir kısım talebesi Boğaziçi’nde geziye çıkarlar.

İkinci Dünya Savaşı döneminde Nazı Almanyasından kaçarak Türkiye’ye sığınıp İ.Ü.'nde ders vermeye başlayan Prof. Naumark'a öğrencilerinden biri sorar:

- Hocam, Avrupa bizi neden sevmez?
Prof. Naumark'a cevap verir:
- Çok samımı olarak itiraf edeyim ki, Avrupalı Türkler'i sevmez ve sevmesi de mümkün değildir. Asırlardır kilisenin, Türk ve İslam düşmanlığı Hıristiyanların hücrelerine sinmiştir. Sebeplerine gelince:

1- Müslüman olduğunuz için sevmez. Ama faraza laiklik şöyle dursun, Hıristiyan olsanız da size düşman olarak bakmaya devam eder.
2- Sizler farkında değilsiniz ama, onlar şu gerçeğin farkındadırlar: Tarihten Türkler çıkarılırsa tarih kalmaz. Osmanlı arşivi tam olarak ortaya çıkarsa, bugün kü tarihlerin yeniden yazılması gerekir.
3- Avrupa'nın pazarı idiniz. Şimdi Avrupa'yı pazar yapmaya başladınız.
4- En az 400 yıl, Avrupa'da sırtımızda ve ensemizde at koşturdunuz.
5- Selçuklular Anadolu'yu, Osmanlılar ise orta Avrupa ve Balkanlar'ı, Haçlı ordusuna mezar ettiler.
6- Sizi silah ile yenemeyenler, sizleri kendilerine benzeterek hakimiyet sağladılar.
7- Selçuklu ve bilhassa Osmanlı, İslamiyet uğruna her şeyini feda etmeseydiler, İslamiyet bugün belki sadece Hicaz’da varlığını devam ettirirdi. Kaldı ki, Vehhabiliği kuranlar da, İngiliz Dominyon Bakanlığı'nın adamlarıdır. Batı her yerde İslamiyet’i, sapık inançlara kanalize etti. Ama Osmanlı, Asr-ı Saadet’i devam ettirdiler.
8- Ben Türkiye’ye geldiğimde 2 üniversiteniz vardı, şimdi 19 üniversite var. (O tarihte öyle idi.)
9- Sizler, gerçek hüviyetinize döndüğünüz an, Avrupa'nın kendine merkezli kurduğu refahı ve medeniyeti yıkılır.
10- Yine sizler, Avrupa'nın tarihi düşmanısınız ve daima düşman olarak kalacaksınız.
Evet, almasını bilene ders ve ibretlerle dolu bir itirafname...

Tabiki öyle Allah'ın izniye yüryüzüne yeniden hakim olacağız kehf suresi ve nisa suresinde var diğer ayetlerde var açık hadisler ve Mevlana,Berzemi ve Said Nursi gibi İslam büyükleri haber vermiştir...
Şuan ki telaşta onun yüzünden 2019-2021 de Türkiye başta olmak üzere Dünya hakimiyeti olacak tabi biz abi ülkeyiz.Başta Hz.Mehdi(as) ve Hz.İsa(as) var.

Daha önce terörle kanla şiddetle küfür içinde olan dünya şimdi sevgi huzur ve rahat HAKİMİYET sürecek.
Emin olun çok ciddiyim....Hürafe değil...

TÜRK-İSLAM BİRLİĞİ

Ben senden sadece birşey istiyorum. Kur'an-ı Kerim'in herhangi bir yerinde Hz. Mehdi'nin Türkiye'ye geleceğini, Türkiye'nin tüm dünyaya müslümanlık yayacağını belirten ayet varmı? Bana Nurslu Kürt Said'in laflarıyla gelme. Yada bilmemne hoca efendinin laflarıyla değil, Bana Allah'ın verdiği ayetlerden örnek ver senin Türk - İslam ülkünü destekleyeceğim....

Ben senden sadece birşey istiyorum. Kur'an-ı Kerim'in herhangi bir yerinde Hz. Mehdi'nin Türkiye'ye geleceğini, Türkiye'nin tüm dünyaya müslümanlık yayacağını belirten ayet varmı? Bana Nurslu Kürt Said'in laflarıyla gelme. Yada bilmemne hoca efendinin laflarıyla değil, Bana Allah'ın verdiği ayetlerden örnek ver senin Türk - İslam ülkünü destekleyeceğim....

Elbet kardeşim ama biraz fazla gelebilir ebcedin verdiği tarihler kısaca 1979(Mehdi)-1990(Mehdi)-2010(Mehdi)-2012(Mehdi)-2016(Mehdi)-
2017(Mesih)-2018(Mesih)-2019(Mesih)-2021(Mesih)-2026(Mesih)

Allah içinizden iman edenlere ve salih amelde bulunanlara vaadetmiştir: “Hiç şüphesiz onlardan öncekileri nasıl 'güç ve iktidar sahibi' kıldıysa, onları da yeryüzünde 'güç ve iktidar sahibi' kılacak, kendileri için seçip beğendiği dinlerini kendilerine yerleşik kılıp sağlamlaştıracak ve onları korkularından sonra güvenliğe çevirecektir...” (Nur Suresi, 55)

--------------------------------------------------------------------------------

· Elçilerini hidayet ve hak din üzere gönderen O'dur. Öyle ki onu (hak din olan İslam'ı) bütün dinlere karşı üstün kılacaktır; müşrikler hoş görmese bile. (Saff Suresi, 9)

--------------------------------------------------------------------------------

· Müşrikler istemese de o dini (İslam'ı) bütün dinlere üstün kılmak için elçisini hidayetle ve hak dinle gönderen O'dur. (Tevbe Suresi, 33)

· Allah'ın yardımı ve fetih geldiği zaman, Ve insanların Allah'ın dinine dalga dalga girdiklerini gördüğünde, Hemen Rabbini hamd ile tesbih et ve O'ndan mağfiret dile. Çünkü O, tevbeleri çok kabul edendir. (Nasr Suresi, 1-3)

· Ve seveceğiniz bir başka (nimet) daha var: Allah'tan 'yardım ve zafer (nusret)' ve yakın bir fetih. Mü'minleri müjdele. (Saff Suresi, 13)

· De ki: "Hak geldi, batıl yok oldu. Hiç şüphesiz batıl yok olucudur." (İsra Suresi, 81)

· ... Onların ardından sizi yeryüzünde halifeler kıldık. (Yunus Suresi, 13-14)

· Ve seveceğiniz bir başka (nimet) daha var: Allah'tan 'yardım ve zafer (nusret)' ve yakın bir fetih. Mü'minleri müjdele. (Saff Suresi, 13)

· Andolsun, Biz Zikir’den sonra Zebur'da da: "Şüphesiz Arz'a salih kullarım varisçi olacaktır" diye yazdık. (Enbiya Suresi, 105)

· Andolsun, gönderilen kullarımıza (şu) sözümüz geçmiştir: “Gerçekten onlar, muhakkak nusret (yardım ve zafer) bulacaklardır. Ve hiç şüphesiz; Bizim ordularımız, üstün gelecek olanlar onlardır.” (Saffat Suresi, 171-173)

· Allah, yazmıştır: "Andolsun, ben galip geleceğim ve elçilerim de." Gerçekten Allah, en büyük kuvvet sahibidir, güçlü ve üstün olandır. (Mücadele Suresi, 21)

· Allah'ı, sakın elçilerine verdiği sözden dönen sanma. Gerçekten Allah azizdir, intikam sahibidir. (İbrahim Suresi, 47)

· Ki O, elçilerini hidayetle ve hak din ile, diğer bütün dinlere karşı üstün kılmak için gönderdi. Şahid olarak Allah yeter. (Fetih Suresi, 28)

· Ve onlardan sonra sizi o arza mutlaka yerleştireceğiz. İşte bu, makamımdan korkana ve tehdidimden korkana ait (bir ayrıcalıktır). Fetih istediler, (sonunda) her zorba inatçı bozguna uğrayıp -yok oldu- gitti. (İbrahim Suresi, 14-15)

· Şüphesiz, Biz sana apaçık bir fetih verdik. Öyle ki Allah, senin geçmiş ve gelecek (her) günahını bağışlasın, üzerindeki nimetini tamamlasın ve seni dosdoğru bir yola yöneltsin. Ve Allah, sana 'üstün ve onurlu' bir zaferle yardım etsin. (Fetih Suresi, 1-3)

· ... Fakat Allah, sizin bilmediğinizi bildi, böylece bundan önce size yakın bir fetih (nasib) kıldı. (Fetih Suresi, 27)

· ... Bu yurdun sonu kimindir, inkar edenler pek yakında bileceklerdir. (Rad Suresi, 42)

· Ancak iman edenler, salih amellerde bulunanlar ve Allah'ı çokça zikredenler ile zulme uğratıldıktan sonra zafer kazananlar başka. Zulmetmekte olanlar, nasıl bir inkılaba uğrayıp devrileceklerini pek yakında bileceklerdir. (Şuara Suresi, 227)

· Sonra Biz, elçilerimizi ve iman edenleri böyle kurtarırız; mü'minleri kurtarmamız Bizim üzerimize bir haktır. (Yunus Suresi, 103)

· De ki: "Hak geldi, batıl yok oldu. Hiç şüphesiz batıl yok olucudur." (İsra Suresi, 81)

· Kendisine bereketler kıldığımız yerin doğusuna da, batısına da o hor kılınıp-zayıf bırakılanları (müstaz'afları) mirasçılar kıldık... (Araf Suresi, 137)

· Ağızlarıyla Allah'ın nurunu söndürmek istiyorlar. Oysa kafirler istemese de Allah, Kendi nurunu tamamlamaktan başkasını istemiyor. (Tevbe suresi, 32)

· Onlar, Allah'ın nurunu ağızlarıyla söndürmek istiyorlar. Oysa Allah, Kendi nurunu tamamlayıcıdır; kafirler hoş görmese bile. (Saff Suresi, 8)

· Ve sizi onların topraklarına, yurtlarına, mallarına ve daha ayak basmadığınız bir yere mirasçı kıldı. Allah, her şeye güç yetirendir. (Ahzab Suresi, 27)

· De ki: "Herkes gözetlemektedir; siz de gözleyip durun. Sonunda, dümdüz (dosdoğru) yolun sahipleri kimlermiş ve doğru yola ulaşan kimlermiş, pek yakında öğreneceksiniz." (Taha Suresi, 135)

· Allah, takva sahiplerini (inanarak ve inançlarını uygulayarak) zafere ulaşmaları dolayısıyla kurtarır. Onlara kötülük dokunmaz ve onlar hüzne kapılmayacaklardır. (Zümer Suresi, 61)

· Hayır, Biz hakkı batılın üstüne fırlatırız, o da onun beynini darmadağın eder. Bir de bakarsın ki, o, yok olup gitmiştir. (Allah'a karşı)
Nitelendiregeldiklerinizden dolayı eyvahlar size. (Enbiya Suresi, 18)

· Allah, suçlu-günahkarlar istemese de, hakkı (hak olarak) Kendi kelimeleriyle gerçekleştirecektir. (Yunus Suresi, 82)

· Onlar ki, yeryüzünde kendilerini yerleştirir, iktidar sahibi kılarsak, dosdoğru namazı kılarlar, zekatı verirler, ma'rufu emrederler, münkerden sakındırırlar. Bütün işlerin sonu Allah'a aittir. (Hac Suresi, 41)

· Gevşemeyin, üzülmeyin; eğer (gerçekten) iman etmişseniz en üstün olan sizlersiniz. (Al-i İmran Suresi, 139)
Şu ana kadar Kur'an ın yanıldığını görmedim görmeyeceğim inşaAllah....
Selametle...

Kuran'dan Ayet Veren Arkadaş'a Sormak İstiyorum Onu Bunu Şunu Diyorsun... O Zaman Kuran'da Bunlar Yazıyorsa Osmanlı Neden Yıkıldı Yıkılacağıda Mı Yazıyordu ??? Hani Türk-İslam Turan'ı ya Osmanlı Neden Yıkıldı Ve Neresinde Yıkılıp Tekrar Böyle Birşey Yazıldığını Çok Merak Ediyorum...

Allah içinizden iman edenlere ve salih amelde bulunanlara vaadetmiştir: “Hiç şüphesiz onlardan öncekileri nasıl 'güç ve iktidar sahibi' kıldıysa, onları da yeryüzünde 'güç ve iktidar sahibi' kılacak, kendileri için seçip beğendiği dinlerini kendilerine yerleşik kılıp sağlamlaştıracak ve onları korkularından sonra güvenliğe çevirecektir...” (Nur Suresi, 55)

Verdiğin ayetler içersinde savunduğun düşünceye en yatkın olan ayet budur.

Fakat;

Bu din Muhammed'e gelmedi mi, Muhammed Araptı. Ya Türkler ne zaman islamiyete geçti, Arada ne kadar zaman fark var. Fetih dersen şayet, Muhammed'in yapmış olduğu savaşların neticleri var.

Şu an dünyada Fransa ve Amerika'da ve hatta İngiltere ve Almanya'da çok büyük yüzdelerle Müslüman halkın çoğunluğu artmakta. Bunu araştırmalardan görebilirsin. Şimdi bende sana derim ki, Almanlar müslüman olacak, ve dünyaya müslümanlığı yayacaklar. Bana aksini ibraz edebilirmisin. Edemezsin, Çünkü kur-an da bu işi yapacak ırk muhakkak ki şunlardır diye bir ifade geçmiyor.

Kuran'dan Ayet Veren Arkadaş'a Sormak İstiyorum Onu Bunu Şunu Diyorsun... O Zaman Kuran'da Bunlar Yazıyorsa Osmanlı Neden Yıkıldı Yıkılacağıda Mı Yazıyordu ??? Hani Türk-İslam Turan'ı ya Osmanlı Neden Yıkıldı Ve Neresinde Yıkılıp Tekrar Böyle Birşey Yazıldığını Çok Merak Ediyorum...

Kardeş bende bir zamanlar öyle düşünüyordum fakat şimdi eğer osmanlı yıkılmasaydı nasıl sapkınlık olacaktı ve nasıl din kişisel işlerde kullanılacak adeta mal gibi gündelik eşya gibi kullanılacaktı OSMANLI buna izin verirmiydi HAYIR.

Peki Hz.Mehdi ve Hz.İSA(as) boşuna mı gelsin yani.....Sapkınlık olacak ki Allah dini kurtarmak insanları huzura almak için göndersin

Verdiğin ayetler içersinde savunduğun düşünceye en yatkın olan ayet budur.

Fakat;

Bu din Muhammed'e gelmedi mi, Muhammed Araptı. Ya Türkler ne zaman islamiyete geçti, Arada ne kadar zaman fark var. Fetih dersen şayet, Muhammed'in yapmış olduğu savaşların neticleri var.

Şu an dünyada Fransa ve Amerika'da ve hatta İngiltere ve Almanya'da çok büyük yüzdelerle Müslüman halkın çoğunluğu artmakta. Bunu araştırmalardan görebilirsin. Şimdi bende sana derim ki, Almanlar müslüman olacak, ve dünyaya müslümanlığı yayacaklar. Bana aksini ibraz edebilirmisin. Edemezsin, Çünkü kur-an da bu işi yapacak ırk muhakkak ki şunlardır diye bir ifade geçmiyor.

Canım Kardeşim Kur'an ın bir matematiksel bir hesabı var ki ben onunla ilgili çok hayret verici şeyler gördüm.Kur'an ebcedi bu zamana işaret veriyor.Kardeş kesin yani bundan kaçış yok artık insanlar yeni teni farkına varıyor.....
Beni tanısan benim boşuna konuşmayacağımı anlarssın inşaAllah.....

Anlamıyorum niye güzel günler istemiyosunuz Mehdi biz istemesekte geldi.....
Selametle....

Ömer ÇELAKIL'dan bahsediyorsun herhalde. En son oydu Kur'an'ı matematiksel olarak yorumlayan. Yurtdışında da varmış sanırım bu işi yapan bi kaç adam. Onun kat'i doğruluğuna yahut yanlışlığına mazhar değilim, olabilir de olmayabilir de fakan Mehdi geldi diyorsun

NERDE? İnananlar neden göremiyor?

Türk Birliği Kurulsun Artık...Ab ye gircez diye oyalanıyoruz...sonunda ab bize gircek haberimiz yok...

Ömer ÇELAKIL'dan bahsediyorsun herhalde. En son oydu Kur'an'ı matematiksel olarak yorumlayan. Yurtdışında da varmış sanırım bu işi yapan bi kaç adam. Onun kat'i doğruluğuna yahut yanlışlığına mazhar değilim, olabilir de olmayabilir de fakan Mehdi geldi diyorsun

NERDE? İnananlar neden göremiyor?

Kardeş Allah diyor ki "Ben onun üzerine bir örtü örtüm" yani O gizlidir diğer bir adı GAİB(gizliolan)dır.
Efendimiz(sav) diyor ki "O(Mehdi) çarşıda pazarda gezer O herkesi tanır ama kimse onu tanımaz" buyurmuştur.
Yani hergün karşımızda olacak ve herkesce acayip görülecek ama biz onun olduğunu bir türlü anlamayacağız...
Ben emin olmadığım bir konuyu saatlerce TARTIŞMAM bir bildiğimizde var inşaAllah...

Bunu bir sen iddia ediyorsun. Nerden eminsin. Sen gördünmü.. Görmediğin yhut varlığını hissetmediğin birşeyin geldiğinden nasıl emin olabiliorsun.

Bunu bir sen iddia ediyorsun. Nerden eminsin. Sen gördünmü.. Görmediğin yhut varlığını hissetmediğin birşeyin geldiğinden nasıl emin olabiliorsun.

Kardeş bir bunu izle ve daha nicesi
İzle

Bak bir kere ben değil mesela bir cemmat liderine sordum oda evet dedi Şeyh Nazım Kıbrısi (Sen tanımazsın ama bugün başbakan cum.başkanı herkes bilir)
Herkes söylüyor yoksa ben rüyamdamı öğrendiim tabi en önemlisi.

Islam dininde her şey ayeti kerime ile kuranı kerimde bildirilmemiştir..
örneğin: Namaz...
Namazın kılınması gerektiği kuranı kerimin değişik bir çok yerinde vurgulanmışken şeklini şemalini açıklamamıştır...
Burda namazın tarifini peygamber efendimiz yapmıştır...
Bunun gibi kuranın bir yerinde bulamadığımız bir şeyi efendimizin hadisleri ışığında bulmaya çalışacağız...eğer hadislerlede bulamazsak mantığımızı ve vicdanımızı kullanacağız..

Mehdi ile alakalı farklı hadisi şerifler mevcuttur...
Ayrıyetten türkler islamın sancağını yüzyıllardır dalgalandırmıştır..bundan sonra dalgalandırmamamız için sebep nedir ki ???

Geri