Türklük Ve Islam Yok Edilmeye çalışılıyor

MONTANO

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
TÜRKLÜK VE İSLAM YOK EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Balkanlar'da Avrupa Ülkelerinin Baskıları Nedeniyle Maddi Sıkıntı Çeken Türklere, Türklüğü ve Dinlerini Yaşatmaları İçin Samsun'dan Seccade, Tespih, Başörtüsü, Sarık ve Takke Gönderildi.

Balkanlar'da Avrupa ülkelerinin baskıları nedeniyle maddi sıkıntı çeken Türklere, Türklüğü ve dinlerini yaşatmaları için Samsun'dan seccade, tespih, başörtüsü, sarık ve takke gönderildi.
Balkan Türkleri Konfederasyonu'na bağlı Samsun Balkan Türkleri Kültür Haberleşme ve Dayanışma Derneği, Balkanlar'da yaşayan ve yıllardır ekonomik sıkıntı çeken Türklerin baskılar nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları gidermeye çalışıyor. Balkan ülkelerinde yaşayan Türklerin talepleri doğrultusunda ihtiyaçlarının giderilmesine çalışan dernek üyeleri tarafından Balkan ülkelerine gönderilmek üzere bin adet seccade, tespih, başörtüsü, sarık ve takke, bir cami için ses düzeneğini ile ansiklopedi hazırlandı.

Balkan Türkleri Konfederasyonu Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı İzzet Altuntaş, Balkan ülkelerinde yaşan Türklerin durumlarının iyi olmadığını, yaptıkları ziyaretler sırasında 'ikinci sınıf vatandaş' muamelesi gördüklerini tespit ettiklerini söyledi. İslam'ın ve Türklüğün yok edilmeye çalışıldığını dile getiren Altuntaş, Türklere yönelik üretim, iş sahası olmaması nedeniyle ekonomik durumlarının her sene daha aşağı indirilerek göçe zorlandıklarına dikkat çekti. Altuntaş, "Türkler Türkçe'yi,

Türklüğü ve dinimizi yaşatmak için bütün güçleriyle her şeye göğüs gererek kalmayı başardılar. Ziyaretlerimizde taleplerin ne olduğunu sorduğumuzda, bizden dine sahip çıkmamız konusunda istekleri oldu. Sayısı artırılmaya çalışılan camilere ve vatandaşlarımıza malzeme sağladık. Bu yardımlarımız 4 yıldır devam ediyor. Ürünleri, ağırlıklı Bulgaristan'a göndereceğiz. Talepler her geçen gün artıyor. Dernek ve konfederasyon olarak desteklerimiz devama edecek. Demokrasi, özgürlük çağrıları yapan Avrupa'nın

kendi ülkelerinde yaptığı zulüm, baskı ve dışlamaları herkes görsün. Türklük ve İslam düşmanlığı had safhadadır. Balkanlarda Türklük ve İslam yok edilmeye çalışılmaktadır. Avrupa'nın hedefinde bu var" dedi.

(MD-SA-ÖK-Y)

(İhlas Haber Ajansı) ]

oraları artık tamamıyla ABD'nin kontroluna girdi hatta yanılmıyorsam bosnaydı galiba yasalarında merkez bankası başkanı bosnalı olamaz diye yasası var ve merkez bankası başkanları bile Amerikalı olması lazım.Tam ABD kontrolu oluncada böyle yerlerede Fetulah bakmıyor oralara herhalde yani Amerikanlaştımı,emperyalizme kazandırıldımı etniginde,dininde pek önemi olmuyor.Etniğimizin ve dinimizin değeri şimdi var,değerini bilelim.Emperyalizmin oyunlarına gelip,truva atlarına kanıpta bu güzel vatanı sermaye yapmaya kalkıp ihanet etmeyelim.

Sıra Türkiyede %60 da başarmışlar 10 yıl sonra İslamı Yaşamak imkansızlaşacak bu ülkede

Yeni mi farkına varıldı ?

75 kuruşluk gazetelerine sahip çıkanlar bu tehlikelerin farkında değil mi ?

Allah planlarını kendi başlarına çevirsin!

Bu sadece balkanlarda böyle değil ki aynısı türkiyedede yapılıyor. Bizler tv de gördüğümüz herşeyi özgürlük medeniyet diye düşünüyoruz. Bu da bizi her geçen gün dinimizden uzaklaştırıyor.

ne yok edilmesi kardeşim bilakis ülke isalami güçlerin ellerine teslim edildi...artık ben ataürkü seviyorum demeye korkuyorum

resim reklam içerikli kaldırdım

Türk dünyasının en büyük koruyucusu MHP bir an önce hareketet geçmeli!! Aaa pardon onlar şu anda AKP yalakalığı yapıp oy toplamakta değil mi?

Allah vatanıma milletime toprağıma namusuma bayrağıma zeval vermesin
bayrağım gökten inmesin ezanım minarelerden dinmesin
milletime 80 yıl önceki gibi bir imtihanetmesin

ne kadr bağımsız olabilirsek olalım tam bağımsızlık şu devirde ekonomik bağımsızlıkla kazanılıyor
lütfen arkadaşlar TÜRK MALLARINI KULLANALIM BİRAZ DAHA ANLAYIŞLI DAVRANIRSAK ŞİMDİSİ İÇİN DEİLSE BİLE İLERİSİ İÇİN UFAK DA OLSA bi adım atmış oluruz

Yok Yok Ediliyorsunuz
Siz Varolduğunuzda Maraşı Hatırlıyorum
çorumu Hatırlıyorum
Sivası Hatırlıyorum Hadi Ordan Yakıcılar...utanmadan Yok Bizi Saymıyorlar Diuyorsunuz ....abd Uşakları Akp Yalamaları

Geri