K
Kutay Alp
Guest
Türkiye'yle övünüyorum
Şimdi AKP'yi öven bir yazı daha yazacağım bunu obeziteyle mücadele kapsamında bana karşı yapılan tahkikatı sona erdirmek için yaptığımı sananlar çıkacaktır, ama biraz durun dinleyin beni kararınızı da sonra verin. Bayramın ilk günü kitapçıya gittim. Dergiler bölümüne bakarken, Almanlar neler yapıyor diyerek onların dergilerinin konulduğu bölüme baktım. Stern Dergisi Türkiye'yi kapak yapmış. Pırıl pırıl şıkır şıkır bir İstanbul fotoğrafı koymuş kapağına ve Turbo Stadt diye dinamik ülke başlığını da atmış. İçerdeki yazıda Türkiye övüle övüle bitirilemiyor ve Türkiye'nin bu dinamizmi ve başarılarıyla dünyada ve özellikle bölgesinde nasıl da model olacağı anlatılıyor.
Tabii ki çok gururlandım global dünyanın şu durumunda Türkiye'de iktidar iyi ki AKP'nin elinde diye tekrar şükür ettim.
Özellikle Papandreu'nun Alman şansölyesi önünde kendini ve ülkesini küçük düşüren o fotoğrafının tartışıldığı şu günlerde bu ülkeyi ve başbakanını tüm dünyanın önünde başı dik tutan iktidara tekrar teşekkür ettim.
Serdar Turgut /HABERTURK