Türkiye'yi karalayan çirkin kampanya !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALIEN_07

Türk Genci
Reaction score
0
89606.jpg

Bulgaristan'da aşırı milliyetçi ATAKA partisi seçim kampanyası için Türkiye'ye hakaretler yağdırdı..

17 Mayıs 2007 08:49
--------------------------------------------------------------------------------
BULGARİSTAN'da aşırı milliyetçilerin kurduğu ATAKA (Hücum) Partisi 18 Mayıs’ta yapılacak Avrupa Parlementosu seçim kampanyasında Türkler'e hakaret içeren tanıtım klibi hazırladı. Bulgar Ulusal Televizyonu’nun yayınlamayı kabul etmediği klip internet üzerinden yayınlanıyor.

İşte o klip:

ATAKA, 18 Mayıs'ta yapılacak Avrupa Parlamentosu milletvekili seçimleri öncesinde Merkez Seçim Kurulu tarafından yasaklanan Bulgaristan Milli Televizyonu (BNT) tarafından yayınlanmayan seçim klibini internette taşıdı. Türkler'e hakaret içeren seçim klibi Merkez Seçim Kurulu, Seçim Kanunu'na aykırı bularak, ATAKA'yı destekleyen Skat TV'de yayınlandığı için bu televizyona kapatma kararı verdi. Bulgar devlet televizyonu BNT ise Türkler'e hakaret içeren ATAKA'nın klibini yayınlamayı reddetmişti.

Ataka'nın ‘www.evrodeputati.com' adresinde yayınlanmaya başlanan klipte Londra'daki Eye Towers, Venedik San Marco Meydanı’ndaki Katedral, Vatikan Santa Maria Bazilikası ve Paris’teki Eyfel Kulesi'ne minare eklenerek, ‘Biz olmasaydık, böyle olacaktı’ ve ‘Türkleri durduralım’ yazısı yer alıyor. Ayrıca klipte iktidardaki üçlü koalisyonu oluşturan parti liderleri ‘ulusal hainler’ olarak nitelendirildi.

Hürriyet

Video - Kaynak

Karalamaya ne kadar güçleri yeterki.
Bizim hoşgörümüz Tüm dünyaya örnek olacaktır.
Güneşi balçıkla sıvayamazlar.

kevin_garnett' Alıntı:
videoyu izledim daha önce ,videoda birşey göremedim..

Yuh ße aRkadaşım :) SigaRa yanmıo oRda...

dün haber3teki videoyu izlemiştim,bir kız vardı kırmızı kıyafetli,gözler beyaz oluyor??

bu farklı bir video mu = )

edit: farklıymış

bız olmasaydık sımdı sızde olmıcaktınız gencler...:D:D:Ddünyayı kurtardık bea..

Tükürsek boğulacaklar..Adamlara bakya..
Zaten Ülkemiz hakkında iyi bir kampanya yürüten varmı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri