Türkiye'yi bir manyakla bir akıl hastasının peşine takmak!

emrah1607

Banned
Reaction score
0
Türkiye'yi bir manyakla bir akıl hastasının peşine takmak!

29dzaxt.jpg
s43syu.jpg

Hep yazdık bir kez daha altını çiziyoruz.
Ergenekon soruşturması bağlamında kafa karıştıracak ve mide bulandıracak bazı fotoğraflar yok değildir.
Mesela Jandarma’da yapılan kimi faaliyetlerle, bulunan ses ve görüntü kayıtlarının izaha muhtaç olduğu kesindir.

Haham fırtınası dindi derken!

İstihbarat başkanı Levent Ersöz’ün evinde bulunduğu medyada yazılıp söylenen 2500 kişilik dinleme arşivi konusu açıklığa kavuşturulmalıdır.
Evet olması gereken budur, ama yapılanlar kimse kusura bakmasın komiktir.
Sorarım size böylesine önem atfedilen bir operasyonda haham Tuncay gibi bir manyağın ne işi olabilir?
Oysa bakın Ergenekon’un seyrine. Haham adeta bu soruşturmanın peygamberi, yani yol göstericisidir.
İşe onun ifadeleriyle başlanmış, onda bulunan belgelerle yola devam edilmiştir!
Adlı Tıp’a gönderilse hukuki ehliyeti bile sorgulanacak olan birinin sözleriyle bunlar olacak şey midir?
Yukarıda da söyledik, yanlış görülenler elbette soruşturulsun, ama hahamın kılavuzluğu ile bu iş olmaz!
Tam aylardır süren haham fırtınası dindi, haham Tuncay putu yıkıldı, ohh be derken haham benzeri yeni biri bulundu ve aynı rüzgâr estiriliyor.
Adı İbrahim Şahin olan bu yeni rüzgârla da yine olmadık uçukluklar sahneleniyor.
Neymiş efendim, Şahin’in önderliğinde 300 kişilik bir manga kurulacakmış da hainlerin tepelerine binilecekmiş!

300 kişilik çete

Bitmedi, bu yeni ve müthiş yapılanmadan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ haberli ve dahası her şey onun emri ve gözetiminde yapılıyormuş!
Genelkurmay İletişim Başkanı Gürak Paşa da bu işe Şahin’le beraber organizatörlük ediyormuş!
Vallahi pes, billahi ayıp ve yazık!
Bu nasıl bir şeydir ki dünyanın en büyük 5. ordusunun komutanına böylesi bir hakarete izin veriliyor?
Koca Silahlı Kuvvetler işi gücü bitti, geçirdiği kaza ile aklını yitirdiği heyet raporuyla sabit olan çete davasından hükümlü biri ile işbirliği yapacak ve onunla konsorsiyum kurup 300 kişilik çete oluşturacak öyle mi?
Böyle bir iddiada bulunmak ve de yayımlamak, sorarım size masum bir adalet arayışı ile izah edilebilir mi?
Yahu adamın, yani Şahin’in akıl hastası, yani rahatsız olduğunu oğlu söylüyor.
Önceki akşam Flash TV’ye konuşan oğlu “Babam okey taşını bile dizemeyecek kadar hasta. Dolayısıyla ne dediğini bilmiyor” diyor.
Hal bu iken hahamın malzemelerini tüketenler şimdi bu akıl fukarasının hezeyanlarına sığınıp Türk Silahlı Kuvvetleri ile onun komutanını dövmeye devam ediyor.

Şahin ve Adli Tıp

Sahi hakkında akıl noksanlığı bağlamında heyet raporu olan ve bundan ötürü Cumhurbaşkanı Sezer tarafından hapis cezası affedilen Şahin için yeni bir akıl kontrolü niye düşünülmedi acaba? Öyle ya ortada adamın aklı eksildi diye kapı gibi bir rapor var. Yoksa böylesi ifadeler için böyle bir adam gerek diye mi düşünüldü?
Üzülerek ifade ediyorum, bu tablo adaletin tecellisi ve hatta ülke bekası adına hoş değildir.
Böylesine önem atfedilen bir davanın iki kahramanı manyak bir haham ile akıl hastası eski bir devlet görevlisi olmamalıdır. Olursa bu davanın başka şeylere hizmet ettiği tezine haklılık kazandırırsınız!

kaynak

mehmet ağar çıktı yaşar öz muhbirdir dedi
yaşar öz çıktı muhbirliğimi ispatlamassan kirli çamaşırlarını dökerim dedi

asıl ergenekon yeni başlicak umarım

mehmet ağar
tansu çiller
meral akşener
ayhan çarkın ve ekibi
hayri kozakçıoğlu
necdet menzir

bu isimler alınmadıkça hiç bir olayı çözemezler

bilmiyorsun öğren
öğrenmiyorsun sus

bu ülkede elinde belgesi olan akıl hastaları sorgulanıyor hapse konuyormuydu ben mi bilmiyorum yoksa bunu

mehmet ağar çıktı yaşar öz muhbirdir dedi
yaşar öz çıktı muhbirliğimi ispatlamassan kirli çamaşırlarını dökerim dedi

asıl ergenekon yeni başlicak umarım

mehmet ağar
tansu çiller
meral akşener
ayhan çarkın ve ekibi
hayri kozakçıoğlu
necdet menzir

bu isimler alınmadıkça hiç bir olayı çözemezler

bilmiyorsun öğren
öğrenmiyorsun sus

saydığın isimler sağ cenahtan hep,,bu isimlere ben değil emrah kardeş cevap versin çünkü o isimlerden çoğu ülkücü geçinen isimler... benim yorumum neden olmasın hepsi yargılanabilir diyorum ama içerdeki sol ve sosyalist cenah a toz kondurmamışsın,hala içerde kemalist ve sol isimler var.. haa birde kendini GATA ya sevkettiren kocaman paşalar var.. eşi bile çıkıp o mahkeme sizden bu mahkeme bizden diyebildiğine göre eşide dahil suç unsuru oluştuğu için gataya ve yargıya taraflık isnat edildiği için çok geçmez geri çağrılacak olan paşalarımız var umarım dışardayken prostatlarını ve kalp hastalıklarını tedavi ettirirlerde sağlam gelirler silivriye..

saydığın isimler sağ cenahtan hep,,bu isimlere ben değil emrah kardeş cevap versin çünkü o isimlerden çoğu ülkücü geçinen isimler... benim yorumum neden olmasın hepsi yargılanabilir diyorum ama içerdeki sol ve sosyalist cenah a toz kondurmamışsın,hala içerde kemalist ve sol isimler var.. haa birde kendini GATA ya sevkettiren kocaman paşalar var.. eşi bile çıkıp o mahkeme sizden bu mahkeme bizden diyebildiğine göre eşide dahil suç unsuru oluştuğu için gataya ve yargıya taraflık isnat edildiği için çok geçmez geri çağrılacak olan paşalarımız var umarım dışardayken prostatlarını ve kalp hastalıklarını tedavi ettirirlerde sağlam gelirler silivriye..

devlet görevlisinin sağcısı solcusu olmaz

valinini emniyet müdürünün olağan üstü hal valisinin sağcısı solcusu olmaz

devlet adamıysan o koltuğa oturduğunda bütün sıfatlarını mesaiye başlarken askıya asarsın mesai bittiğinde giyinir gidersin
işte türkiyede bunlar yapılmadığı için yöneticiler halkı bizden sizden diye ayırıyor
onun içindir ki halk kendisine hizmet getirmesi gereken kişilerin keyfi uygulamalarıyla mağdur oluyorlar

saydığım isimlerin sağ cehahtan olması çok normal
zaten kontgerillla dediğin şey sol ve türevlerine karşı kurulmuş bir yapılanmadır

bunu hatırlatmama sanırım gerek yok

sakın bana çıkıp doğu perinçek solcu falan demeyin
kendisi kendini ulusal sol-sosyalist diye tanımlar
kendini böyle tanımlayan başka bir kişide hitlerdi
sadece hatırlatmak istedim

iyide adam zaten sana cevap ver dememişki ...

sağ cenah değil ülkücü camiadan diyelim biz ona .ordaki isimlerin hangileri ülkücüymüş .seninde dediğin gibi ülkücü geçinen insanlar bazıları .kendine ülkücü diyip pis işlere bulaşan dolayısı ile ülkücülüğünde adını karalayan insanlardan bazıları .her milliyetçiyim diyen yada turancıyım diyende ülkücü değildir sonuç itibarı ile ..

meral akşener suanda mhp li .geçmişinle ilgili biseyi çıkarsa oda cevabını verir diye düşünüyorum .

yanlız o dönemdeki ayhan çarkın ve ekibi ,meral akşener yada mehmet ağar la şuan ki ergenekon diye içeri tıkılan insanların birbiriyle alakaları yok .ergenekon diye çuvala birbiriyle alakalı alakasız insanlar bir araya koyulmaya çalışılıyor .bu durumu göz önünden bulundurunuz .

o kayıtla ilgili de altttaki habere bi göz atarsınız

'Konuşmalar kurgu ve montaj'

TIKLA

bence sorun yok ben durumu kendi açımdan izah ettim kendini ülkücü addeden üylerimiz bu listeye ne diyecek onu merak etmiştim..içerdeki ülkücü geçinenler gladyo ve kontrgerilla diye tukaka--sol ve sosyalsit olunca onlar zaten sol değil diye solu aklama çabası byaa güzel olmuş...durmak yok aklamaya devam edelim arkadaşlar..

bence sorun yok ben durumu kendi açımdan izah ettim kendini ülkücü addeden üylerimiz bu listeye ne diyecek onu merak etmiştim..içerdeki ülkücü geçinenler gladyo ve kontrgerilla diye tukaka--sol ve sosyalsit olunca onlar zaten sol değil diye solu aklama çabası byaa güzel olmuş...durmak yok aklamaya devam edelim arkadaşlar..

sen o içerdekilerin bir çoğunun birbiriyle alakası olmadığını bilmiyormusun yani şimdi ?

sen o içerdekilerin bir çoğunun birbiriyle alakası olmadığını bilmiyormusun yani şimdi ?

valla benim gördüğüm fotoğraf karelerinde ertekin paşalı,sevgi erenerollu(şu mhp den aday olan kiliseci kadın) kerinçsiz kemal(mhpli avukat-)-kuvayı milliyeciler falan hepsi kilisenin bir salonunda ayin yapmıyorlardı sanırım.. ilgisi varmı yokmu onu zaten mahkeme gösterecek.. sen hala ilgisizmi sanıyordun))

valla benim gördüğüm fotoğraf karelerinde ertekin paşalı,sevgi erenerollu(şu mhp den aday olan kiliseci kadın) kerinçsiz kemal(mhpli avukat-)-kuvayı milliyeciler falan hepsi kilisenin bir salonunda ayin yapmıyorlardı sanırım.. ilgisi varmı yokmu onu zaten mahkeme gösterecek.. sen hala ilgisizmi sanıyordun))

yoo ben mahkeme bitene kadar sizin gibi gelin güvey olmuyom kendi kendime olay bu .

bide yandaş medyaya körü körüne inanmıyorum mahkeme bitmeden .farkımız bu

o saydığın insanların mhp li olup olmadıkları tartışılır .şimdi onu geçiyorum....

ama bu saydığın isimlerle diğer ulusalcı takılanlarında pek alakası bence yok .dediğin gibi mahlemeden görücez neyin ne olduğunu .

Şu Tuncay rüyasında görseydi bu kadar önemseneceğini inanmazdı..Adama bak AKPSTAR oldu..Kendide inanamıyor..Bir deli kuyuya bir taş attı..................

size bi akıl hastasının sözleri... TUNCAY GÜNEY: "veli küçük bi astsubay bi subay için ütopyadır"
TUNCAY GÜNEY: "veli küçük trışkadan bi komutandır..." bence çook şeyler anlatıyor bu sözleride aynı konuşmada söylüyor....

aklanmak için önce karalanmak gerekir
bu ergenekon soruşturması içinde belkide en az karalanan kesim sol kesimdir
(tabi kir tutmayan akp yi saymıyoruz. o sütten çıkmış ak kaşıktan daha beyaz)

perinçek olayına gelince;
hangi aklı selim solcuya sorarsan sor perinçek solcu değildir.

çünkü solda milliyetçilik diye bir şey yoktur. ve kendini ulusalcı-milliyetçi- orducu sol gibi göstermeye çalışan kişiler ( perinçek, türk solu dergisi vb ) kurumlar solcu değildir.
olsa olsa solcu gibi görünen faşistlerdir

yani doğan görünümlü şahindir

Geri