Türkiye'ye akıl almaz çağrı! Hristiyan olun AB'ye alalım...

otuzbeson bazen karamsarlığa kapılsamda ASLA gelecekten ümitsiz değilim öyle bir algılamaya sebep olmayım sadece şu anki durumumuza bakıp benim partim senin partini döver zihniyetine kızıyorum / gülüyorum
forumda maval okuyacağıma pc başında bile bir çok kuruma e-mail atıyorum yanlış gördüğüm şeyler için yarın ihtiyaç zoraki olur o zamanda başka şeyler yaparız :D

Bunları duymak çok güzel hepimizin ihtiyacı olan ve yapması gerekende bu teşekkürler...:clap:clap:clap

ulan birliğinize tüküreyim günahım kadar istemiyorum avrupa birliğini barbarlığın çağa ayak uydurmuş hali.zaten bir taraflarınızda patlıyacak bu birlik boşa kürek çekiyorsunuz abd.ye dengeolmak için kuruldunuz fakat dengeden çok destek oldunuz.abd.nin avrupa şubesi gibi çalışıp durun zaten Türkiye'nin sizin gibi soysuzların yanında yeri yok kültür alışverişi ticaret sanat bilim insanlık için olan her şeye eyvallah fakat birliğinizi inanın siyasilerden başka bu ülkede kimse istemiyor!!! ne bulunmaz hint kumaşısınız ne de bizi taşıyabilecek potansiyeliniz var

Medeni ve çağdaş milletlerin seviyesine çıkmak çok farklı bir olgu bir milletin
kimliğinin , kültürünün , dininin değiştirilmesinin istenmesi ise çok daha farklı bir olgudur
hiç bir vatandaşımızın böyle saçma ötesi akılalmaz bir çağrıya olumlu bakacağını düşünmek bile istemiyorum açıkcası.

Bizi ALmamaLarının tek sebebi zaten buydu...

Romanya Bulgaristan Gibi üLkeLere bi bakın ne demek istediğimi anLarsınız ;)

Sizler Müslüman olun ileride kurulması muhtemel Türk birliğine alalım demek geldi içimden : )

aman kardeş ne yaptın sen kurda kuzu postu giydirdin saldın yine aramıza bırak cehennem olsun gitsin allahın belaları koskoca avrasya kendi kendine yeterde artar bile:goz:

amacLarı o değiL mi zaten ? :melek

aman kardeş ne yaptın sen kurda kuzu postu giydirdin saldın yine aramıza bırak cehennem olsun gitsin allahın belaları koskoca avrasya kendi kendine yeterde artar bile:goz:

Haklısın aslında benimki sadece iyi niyetle söylenmiş bir dilekti :victory

Lovéns..;3737173' Alıntı:
amacLarı o değiL mi zaten ? :melek

Yeni yeni kendileri de itiraf etmeye başladılar hristiyan kulübü olduklarını ve içlerinde müslümanlara
yer olmadığını zaten amaçlarının ne olduğunu aklı başındaki tüm vatandaşlarımız biliyor sen de haklısın :clap

Bizi Ekonomik durumdan dolayı değil ,Nufus durumundanda değil,avrupalı olup olmadığımızdan da değil ;bizi sadece ve sadece dinimizden dolayı almiyolar. Çünkü birlikte bizden kötü ekonomisi olan ve ekonomi kanunları olan devletler var. Hristiyan olacakmışıkta ole girecez. Hani bu birlik bir hristiyan birligi degildi askeri, ekonomik ve stratejik birlikti. Öyleydi zatende bunlara uyanların Hristiyan olanlarını alıyolar. Bakalım kimler var:Fransa,Almanya,Benelüks(Belçika,Hollanda,Lüksemburg politik ve resmi isbirligi dir ve Avrupa birliği nin kuruluş başlangıcıdır), Danimarka, İrlanda, Birleşik Krallık, Yunanistan, İspanya, Portekiz, Avusturya, İsveç, Finlandiya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, İtalya, Kıbrıs, Letonya, Litvanya, Macaristan, Malta, Polonya, Romanya, Slovakya, Slovenya dır.Görüldüğü üzere Müslüman Azınlığın az bulunduğu ülkelerdir içinde Müslüman Türk Vatandaşları olsa bile bu devletler Hristiyan topluluğudur.Hırvatistan, Sırbistan ı alırlar ama bosna ve Karadağ veArnavutluğu almazlar Çünkü Müslümanlık yüzdesi yüksektir hemde vatandaşidir Diger ülkelerde de müslümanlar çok olsada azınlık statüsündedir. Bunlar böyle giderse Hristiyan birliği Müslüman birliği Kominist birliği gibi Bloklara bölünecek ve buda kaos yaratabilir. Bzim istavroazçıkarmamızı beklerseler çok beklerler.:clap

Sadece din konusuna inanmıyorum...
Elbette hiristiyan klubünde müslüman bir devlet istemezler aynı tepkiyi müslüman toplumuna girmek isteyen hristiyan devletede verirlerdi
:saskinheleki bu devlet coğrafi olarak özel bir konumda olmasın
boğazlar ortadoğuya açılan kapı yeraltı zenginlikleri
stratejik konum ve önemde olmasın
:saskinonların yerinde olsam bende bu devletle gümrük birliği antlaşması yapar tüm mallarımı indirimli yada vergisiz satardım zaten ürettiği pek bir şey yok
neden açık pazar konumundaki bir ülkeyi ve kaynaklarını kullanmayayımki
:saskinheleki bu devletin vatandaşlarını etnik köken din ve inanç konusunda bölmeye çalışırdımki kaynaklarını buralara harcasın yatırım yapamasın
türban saçmalığı alevi sünni olayları ve pkk...bu gün pkk nın kullandığı silahlara bakın destekleyen devletlere bakın
:saskinheleki bu devleti yöneten insanlar oturdukları koltukları vatana millete hizmet için değil kendileri aileleri ve yandaşlarının küpünü doldurmak için kullanmasınlar
tabiiki bu hükümetleri destekleyecekler
:saskinheleki bu devleti yöneten zihniyeti bozuk hükümetler bilinçli olarak bu halkı cahil bırakmasın
düşünen sorgulayan hakkını arayan bir toplumu yönetemeyeceklerini onlarda çok iyi biliyorlar eğitim düzeyi yüksek bir toplumu elbette bu kadar kör gözüne parmağım hesabı soyup soğana çeviremeyeceklerini bugünkü mecliste ceylan derisi koltuklarda (ki bu koltuklar yaptırılırken bile birileri yine nemalanmıştı o günkü gazeteleri hatırlayalım) oturan 550 vekilin yanlış bilmiyorsam 370 hakkında fezleke var dünyanın hangi ülkesinde böyle acı bir tablo olabilir maliye bakanımız bile naylon faturadan yargılanıyor başbakan bile malvarlığını açıklayamıyor
:saskinve heleki bu devlet kendisini sülük gibi sömüren böyle yöneticiler yüzünden borç batağına saplanıp kalmasın
500 milyar dolar borcu var bu ülkenin kim yedi bu kadar parayı oğlunun gemisi olanlara ankarada tanesi 405 bin ytl ye kendine ve eşine olmak üzere iki tane villa alnlara sormak lazım
...bunlar ve bunlar gibi konuları buraya bir liste halinde sıralayabiliriz elin oğlu tabiiki seni kapıda bekletip kullanacak başka ne bekliyordunki kısa lafın özü acınacak halimize gülmekle kalmayıp kullanıyorlar
...eğer ekonomik ve teknolojik olarak çok güçlü bir ülke olsa idik bugünkü gibi davranabilirlermiydi sanıyorsunuz din konusuna filan bakmayıp nasıl yararlanabiliriz diye bakarlardı yine menfaatlerini düşünürlerdi yani

Biz silkinip kendimize gelmedikçe
o parti bu parti veya o başkan bu başkan topunun canı cehenneme diyerek
bu yağma sofrasını bu talan düzenini yıkmadıkça
devletin kanını emen sülükleri keneleri temizleyip gereken cezaları vermedikçe
temiz bir toplum ve temiz bir meclis yaratmadıkça
bu ülkeyi ve bu devleti yönetecek (icazeti oval ofislerden değilde sinei milletten alanları) temiz dürüst vatansever kadroları başa getirmedikçe
böyle devam edecek
devletlerin dini - duyguları - sempatileri - arkadaşları yoktur
sadece ve sadece müttefikleri vardır
oda çıkarları ortak olduğu sürece

Saygılarımla...

Ah Kanuni,Ah 4.Murat,Fatıh Sultan
Bunlara vermıcektınız,yasam serbestlıgı falan,dın ozgurlugu tanımıcaktınız,sırıngayla alıcaktınız kanı,kılıçla degıl.Bunları keske yapsaydınızda,su serefsızler dızlerımıze kapansaydılar

haclı ordusuna bir müslüman birey ne bekliyordunuz. oyalama palitikalarıyla türkiyeye kaptülasyonları tekrar getiriyorlar bizide uyutuyorlar.

Tarihleri boyunca ordularını toplayıp onlarca kez Haçlı seferleri düzenleyerek Türk milleti ile savaşmış bir Avrupa nın bizi kendi içlerine almaları ne ekonomik açıdan ne dinsel anlamda nede kültürel açıdan pek mümkün görünmüyor ancak kendi dayatmalarını ağzımıza bir parça bal sürerek yapmaya , yaptırmaya çalışıyorlar ama son zamanlarda Akp iktidarı da yavaş yavaş olup bitenin farkına varmaya başladı bu iş artık sonlandırılmalıdır ya herkes kendi yoluna gidecektir ya da bir an önce Türkiye yi içlerine istemeye istemeyede olsa kabul edeceklerdir ama ikinci ihtimal çok uzak görünüyor.

Bir Ülkeye "Dininizi Değiştirin" Demek Saçma Bir Kere. Zaten Türkiye Resmiyette "Müslüman" Bir Ülke Değil. Yasalar Ayırıyor Dini Ve Devlet İŞlerini. çok güzel Bir Anlayış Ama Halkın %99,99'u Müslüman. Ondan Dolayı Bu Adamların Böylesine Bir Soru Sormalarına Karşılık Alacakları Cevap "NAH"OLur. Kimse Telaşa Kapılmasın... :)

Geri