Türkiye'nin tesettürlü spikerine neler oldu??

« ß@Dß®¥ »

Øяg¥ αηGєℓ
HH Üyesi
Reaction score
0
2hcoryt.jpg

Türkiye'nin ilk türbanlı spikeri Serpil Öcalan, türban kararının verildiği dönemde başını açtı. Yine Kanal 7 Grubu'nun içinde yer alan Ülke TV'de görev yapmaya başlayan Öcalan, "Ülke'de Bu Sabah" programını yeni görüntüsü ile sunmaya başladı. Medyaradar'ın haberine göre Serpil Öcalan'ın başını açmasında kişisel tercihi rol oynadı.

Kanal 7'de 1995 yılında ara haber bültenlerini tesettürüyle sunmaya başladığı dönemde hem Türk hem de dünya basınında haber olmuş ve büyük tartışmalara yol açmıştı. O dönemde verdiği röportajda kapalı hemcinslerine öncülük yaptığı için mutlu olduğunu da vurgulamıştı.
Başka kanallarda çalışmayı asla kabul etmeyeceğini belirten Serpil Öcalan'ın "Birlikte çalışacağım insanlarla dünya görüşümün ortak olması çok önemli" açıklaması dikkati çekmişti.

Yine Medyaradar'ın haberine göre Serpil Öcalan bir süre önce eşinden boşandı. Ayrıca tekrar kızlık soyadı Ulfaz'ı kullanmaya başladı.
Tesettür taktığı dönemlerde diğer spikerler gibi farklı saç stilleriyle değil de değişik renkte başörtüleriyle ekrana çıkan kadın spiker şimdi, değişik saç modelleriyle de dikkati çekiyor.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9109857.asp?gid=229&sz=89207

Alıntıdır.​

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu:D

dediklerinin arkasında dursalar bir de

açmasaydı;
yobaz diyecektin,değilmi?

asıl sizinkinin ne turşusu olduğunu sorgulamak lazım.

yobaz diyecegimi nerden biliyorsun?

dönmüş mü dönmemiş mi?

dediklerini yemiş mi yememiş mi?

sen bunun cevabını ver

hikaye anlatma bana

bence başını açana da kapatana saygı duymak gerekir. herkes başkalarına zarar vernediği sürece dilediğini yapmakta serbesttir. başını açmasında bi beis görmüyorum ben. bunlar Allahla kul arasında olan bir meseledir.

bugün bu ülkede saçını alçanlar cezalandırılsa yani türban zorunlu olsa ben davamdan asla dönmem basımı kapatmam inat uğruna dönmemek adına..bunların iradeleri bukadar işte:D

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu:D

dediklerinin arkasında dursalar bir de
kişilerin başı açık olsa ne olmasa ne.Önemli olan zorlamı açılmış zorlmı kapanmış.gerisi hikaye.İşte turşuda bu lahanada bu.yargıçlar ülkesinden selamlar.benim yazımda ülkemin demokrasisi gibi imla yönünden.

bugün bu ülkede saçını alçanlar cezalandırılsa yani türban zorunlu olsa ben davamdan asla dönmem basımı kapatmam inat uğruna dönmemek adına..bunların iradeleri bukadar işte:D

Bu yapılanın iradeyle alakası yok gibi, çıkar kokusu sezdim ben..

yaa haberin sadece ama sadece sırf baş örtülü birisine ve onun gibi insanlara çamur atmak iin yapıldığı ne kadar belli????
biraz insaflı olun gözünüzü seviim?? hem işinine geldiği zaman miiletin kendi görüşü, kendi dini gçrüşleri kimse karışamaz diyosununz şimdi de kalkmışsınınz kadının birisi başını amışmış ta falan filan??????

hani önemli olan insnaın kalpten inanmasıydı?? hani dış görünüş önemli dğeildi???

yazık Valla yazık bu haberin sırf saldırı amaçlı olduğu açık ve nettir

ama paylaşım paylaşımdır yine de zahmöet etmişsin paylaşmaşsın haberi teşekküler

Herşeyi bir yana bıraktım verdiği linkte ki sitede 3 yorum dikkatimi çekti

Allah Allah,
neden acaba....
Allahin kerameti desek.
Akillaniyorlar saniyorum.

İbrahim Cıvan 05/06/2008 - 19:36

Aferin. Sonunda aklı başına gelmiş. Belki de kocası türban takması için zorluyordu. Boşanınca türbanını çıkarmıştır.

Candost Delikanlıoğlu 05/06/2008 - 20:53

Aklın yolu bir. 21. yüzyılda hala kapanmaya, arabistanın cahiliye çağına dönmeye çalışanları anlamak çok daha zor. Kendisini yaptığı doğru seçimden ötürü kutluyorum

Ve bişiler sölemek istiyorum bu 3 arkadaşa burdan biliyorumki bu insanların ailelerindede kapalı insanlar var belki annesi belki teyzesi vsvs kapalılıüı cahillik olarak görüyolarsa allah akıl fikir versin asıl cahil olanlar onlar.....

kaynak hürriyet ya hayatta elime alıp okumam o gazeteyi ve aydın doğan medyasını satılmış medya

ayyyynen öle kardeşim satılmış medya Türkiyeyi nasıl kaosa sürükleyeceğinin planlarını yapan bu adam ülkesi için iyi şeyler yapmaktansa basın yayın organlarında herşeyin zammına en ufak bir şeyin büyütülmesine önem verir ve başkasına çamur atmakta üstüne yoktur.

Dün tv'de de gösterdi bu bayan spikeri, iftira böyle doğru olarak atılacaksa Erdoğan bile bana iftira atsa sesimi çıkarmam.

iş size gelince sıkışıca konu dışına çıkma diyosunuz başka konularda aynısını siz yapıyonuz size diyorum bu ne lahana perviz ne lahana turşusu

Herşeyi bir yana bıraktım verdiği linkte ki sitede 3 yorum dikkatimi çekti

İbrahim Cıvan 05/06/2008 - 19:36

Aferin. Sonunda aklı başına gelmiş. Belki de kocası türban takması için zorluyordu. Boşanınca türbanını çıkarmıştır.

Ve bişiler sölemek istiyorum bu 3 arkadaşa burdan biliyorumki bu insanların ailelerindede kapalı insanlar var belki annesi belki teyzesi vsvs kapalılıüı cahillik olarak görüyolarsa allah akıl fikir versin asıl cahil olanlar onlar.....

Baktığın sitedeki bu yorum spikerin türbanını neden çıkardığını tam olarak anlatıyor. Evliyken kapalıymış, boşanıp soyadını değiştirince açılmış..

kadınlara baskı şiddet bu gibi olayları doguruyor, baskı bitince , kadının kendi seçimine de bırakılınca olay çözülüyor

Geri