Türkiye'nin iLkLeri

vay dönmeler yav zaten ordan bi hasan tahsini çıkar gerisi ni boş ver boş herifler

şaka mı? oLdukça ciddiyim....

dönmeLer 2 isim 1 soyisim kuLLanır...
bir isimLeri müsLümanLığa uygundur, diğer isimLeri ise cemaatLeri içinde
kuLLandıkLarı isimLeridir...

çok basit bir örnek İsLam da Mehmet aLi ismi yer aLmamaktadır....
ama ortaLıkta bu ismi kuLLanan (kabaca) bir sürü ünLü yer aLır...
mehmet aLi erbiL, mehmet aLi aLabora vs. vs.

onomastik biLiminin gözünü seveyim :)

Toprağı bol olsun İsmail Cem .......

Hmm demek ki bu ülkede birçok üst düzey bürokrat,bakanlar,başbakanlar,cumhurbaşkanları,genelkurmaybaşkanları,büyük holding CEO'ları hep ibrani asıllıymış.Cahilliğime verin bilmiyordum.

Ancak yine de İbrani asıllı da olsa bu şahısların ne zaman "dön" dükleri konusunda merak içindeyim.
İzmir'de 15 Mayıs 1919'da Yunanlılar!a ilk kurşunu sıkan Hasan Tahsin'in eskiden bir bayan olduğunu bilmemem benim ayıbım olsa gerek.

Ülkemizde Başbakanlık yapmış bir bayanın eskiden erkek olduğunu bilememek te benim ayıbım.

Yıllarca söylediği şarkıları ile ve Eurovision'da ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ederek 1.lik getirmiş bir bayanın da eskiden erkek olduğunu bilememek te benim ayıbım.

Offf çok cahil ve çok ayıplı bir insan olmuşum.Hemen kendime format atacağım şimdi.

Yav iyiki yorumlamışsın, :clap:clap:clap

uzun zamandır içim sıkkındı bir anda kopup rahatladım...:durdurun:durdurun:durdurun

Bu arada o dönmelerden biri olan Prof. Yalçın KÜÇÜK kitabında bu isim bilimini oyun haline bile getirmişti.

Dr. Stress vardı bi ara program yapıyodu Nedim Saban o da onlardan ....

Hürriyetin ölüm ilanlarını okuyun...

Herşeyi farkedersiniz ...

(ip ucu : bir dönme ya bir dönme ile ya da müslüman olmayan biriyle evlenmek zorundadır...)

eline ağzına sağlık kardeş dediğin şeyler tamamen doğrudur bende seninle aynı düşüncedeyim

belirttiğin gibi ölüm ilanları birçok şeyi gün yüzüne çıkartıyor ;)
NTV den canlı olarak yayınlanan cenazeler, cenaze namazın kılındığı Teşvikiye Camii
vs. örnekler çoğaltılabilir...

sadece kendi cematleri için evlendikleri doğru bir tespit değil...
geleceği parlak olan müslümanlarla da evlendikleri görülmüştür

neler oluyo ben kimim siz kimsiniz benim burda işim ne bilmedigimiz ne kadar çok şey war

zoommbi GİZLİ BELGELER -BİLDERBERG - MASONLAR - UYAN EY TÜRK MİLLETİ konusunun altındaki bağlantıyı düzeltebilir misin??

adresler için teşekkürler

Yalçın Küçük ipin ucunu biraz kaçırmış gibime geldi.
Bu matematik değil ki 2 kere 2 4 eder diye bir formül koyup
herşeyi ona göre açıklayasın.

Bence yöntemlerini çok fazla abartıyor ve kendini yanılmaz olarak görüyor.
Böyle adamları dinleye dinleye okuya okuya insan hiçbirşeye güvenmez bir
paranoyak oluyor.
Bu yüzden artık ben bu Yalçın Küçük'e de güvenmiyorum,
insanların zihinlerini bilerek bulandırmaya çalışıyor.
Topluma korku ve endişe aşılayarak kaos ortamını ve güvenilmezliği
sürekli hale getirmeye çalışıyorlar..

Yalçın KÜÇÜK'ü okudum . önce 10 tane az çok herkesin bildiği ama ilginç olan bilgi veriyor sonrası sallama..Yani önce herkesin bildiği dönmelerin listesi sonra da eklemeler.... Ben ard niyetli olduğunu düşünüyorum....

Geri