Türkiye'nin ilk gay evliliği geliyor

Bunuda görmek varmış..
Toplum olarak zaten ahlak yönünden büyük yıpranma var böyle olunca bu tür olaylarla karşılaşmamız doğal
Burası nüfusunun %90 müslüman bir ülke
Tartışma konusu çıkartmak istemiyorum ama bunu özgürlük, hoşgörü veya insan hakları maskesinde doğru bir davranış olarak gören arkadaşlara kesinlikle katılmıyorum
Bizim örf, Adetlerize aykırı bir durum..

Bence isteyen istediğiyle birlikte olsun. Hiç umrumda değil. Cidden..

İnsanların tercihi. Beni ilgilendirmez. Bu benim düşüncem :)

Bazı arkadaşların midemi bulandırıyor falan dediğini okudum da... Düşünmeyin, aklınıza getirmeyin o sahneyi. Düşünmezseniz hiçbir şey olmaz :)

Onların cinsel tercihi sonuçta... Saygılı olmak gerektiğini düşünüyorum. Biz nasıl sevdiklerimizle mutlu olmak istiyorsak, onlar da sevdikleriyle mutlu olmayı hakediyorlar.

Onlar da insan sonuçta...

Tartışma konusu çıkartmak istemiyorum ama bunu özgürlük, hoşgörü veya insan hakları maskesinde doğru bir davranış olarak gören arkadaşlara kesinlikle katılmıyorum
Bizim örf, Adetlerize aykırı bir durum..

Umarım bunu tartışma olarak algılamazsın. Ben sadece fikir paylaşımında bulunmak için cevap vermek istedim.

Davranış kelimesini kullanmışsın. Bir insan kolay kolay tüm dünyanın karşı çıktığı, tüm dünyada kendisine milyonlarca kişinin karşı çıkacağı hatta iğrenerek bakacağı bir "davranış"ı kolay kolay yapabilir mi? Kendi fikrimi empoze etmeye çalışmıyorum kesinlikle. Sadece önyargıdan önce bir dakika oturup bu sorunun cevabını düşünmemiz gerekiyor bence.

Bunun onlar için kolay bir şey olduğunu düşünmüyorum. Eşcinselliği kimse onaylamayabilir, bunu da anlarım. Yine de, bu insanları tamamen insanlıktan çıkarmak bir neden değil bence.

Anlayışın için teşekkür ederim.

Geri