sallama..bu olayı yapan uzan ailesidir..kulaktan duyma işlerle bi yola varamazsın..asıl ergenekon meşru.ortada hiçbir delil yok..herşey iddaname..asıl iktidarın yaptıkları ve söyledikleri terbiyesiz laflar ortada.ve senin aklın ermiyor mu.?bağnaz düşünceler içinden kurtulun artık,kendi fikirlerinizi yaratın.
Sallama filan yok kardeş ya senin yaşın çok ufak 1999 ları hatırlamıyorsun. Öyle sağdan soldan duyduklarınla yetiniyorsun ,Yada hiç bir şey işine gelmiyor.
Evet orada ben uzunlardan bahsettim.
Ve şimdi sen diyorsunki 2000 lerde yaşanan ve bir gecede 50 milyar doların iç edilerek memleketi soyanlara kulaktan dolma diyorsun öylemi,
VALLAHİ ACIDIM SANA VAH GÜLÜM VAH. SEN BİRŞEY GÖRMEMİŞSİN ,SENİN BASİRETİN KAPANMIŞ, BAŞKA BİRŞEY GÖRMÜYORSUN
gelelim Ergenekona ,adı üstünde türkiye cumhuriyetinde bütün davalar icralar haric iddianame ile açılır nedir iddianeme adı üstünde biri iddia eder. mahkeme heyetide bu iddiiaları ıspatlamaya ,delilleri araştırmaya, sorgulamaya , ifadeler almaya çalışır.
Mahkeme heyeti yok böyle bir ergenekon derse iş biter, yoktur der kapanır. ne olur AKP nin sonu olur.
Şimdi diyorsun ki, Ergenekon bir örgüt değil, Hükümetin cumhuriyetten intikam oyunu, inkar etmene gerek yok bunu böyle düşünüyorsun.
Mahkemeyi de sanal bir mahkeme kurgu üzerine kurulmuş, hükümetin tetikçiliğini yapan, isteklerine boyun eğen bir mahkeme öylemi evet bunu bu şekilde savunuyorsan bunu da bu şekilde düşünüyorsun demektir.
Peki adam sormazlarmı . Bumahkemeler AKP lehine çalışıyor da madem. Anayasa mahkemesi ,Danıştay,Yargıtay niye AKP nin istekleri dışında karar veriyorlar.
Şimdi lafı saptırdın deme senin söylediklerinde durum buralara kadar geliyory
benim sana tavsiyem hatat önerim.
Arkaydşım artık şu aydın doğan medyasının gazetelerini ve tvlerini bırak azıcık araştır.
Kulaktan MHP ve CHP kafasıyla burada birşeyler anlatma.
Burada bir ERGENEKON oluşumu var herşey ortada ama sen saçma sapan idollerini buraya yazmaya çalışıyorsun. Bu ülkede çok şeyler değişti .
Bu ülkede AKP ile birlikte DOKUNULMAZ denilen adamlar yragı önüne çıkarılıyorsa ve yarglaanıyorsa tutuklanıyorsa bu ülke epey yol katetmiş demektir.
Bu ülkeye DEMOKRASI GELMİŞ demektir.
Ama yok sen demokrasi istemiyorum dersen senin bileceğin iş kendin ibilirsin
Ama senin dediğin ne adam küfürbaz ,her zaman küfür ediyor. tüh ne yapsak bilmemki savunduğun fikirler ve karşı duruşun bu kadar işte adam küfürbaz , yalan bir ergenekon vs vs işte bu
hani açılım nerede bunların açılımları
Neyse daha çok yazacaktım ama yeter sana bu kadar
Ama sen yinede anlamayacaksın yine saçma sapan şeyler yazacaksın biliyorum