Türkiye'de yaşamaktan utanç duyuyor !!!!

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Son Ergenekon dalgası, ilginç bir şekilde en fazla CHP'yi harekete geçirdi. CHPli Nur Serter yine o bildik çıkışları ile beklenen tepkiyi gösterdi.

Son Ergenekon dalgası, ilginç bir şekilde en fazla CHP'yi harekete geçirdi.

Ergenekon operasyonu çerçevesinde gözaltına alınan YÖK eski Başkanı Prof. Dr. Kemal Gürüz'ün evine gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, İstanbul Milletvekili Nur Serter ve Ankara Milletvekili Nesrin Baytok, gazetecilere açıklamalarda bulundular. Ateş, Türkiye'nin bir polis devletine ve faşizme doğru yol aldığını öne sürerek, "Maalesef AKP iktidarı kendisine muhalif olan, kendi yanlışlarını kamuoyunda paylaşan, bunların yanlışlarını kamuoyunda dillendiren herkesin üzerinde Demoklesin kılıcı gibi bir Ergenekon kılıcını sallamaktadırlar. Bu kılıç döner kendilerini vurur." diye konuştu.

CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter de Gürüz'ün uluslararası düzeyde çok önemli bir bilim adamı olduğuna işaret ederek, "Son derece üzgünüm. Türkiye'nin en değerli aydınları, bilim adamları ve komutanlarının bu biçimde gözaltına alınmaları ve ne olduğu belli olmayan Ergenekon iddiasıyla suçlanmaları Türkiye adına 21. yüzyılda utanç vericidir. Ben böyle bir ülkede yaşamaktan şu anda, şu olaylara tanık olduğum zaman utanç duyuyorum." yorumunda bulundu.

KAYNAK

İnsanlar diğer insanları kendileri gibi zannederlermiş.

Bizde senin bu ülke topraklarında yaşamandan aynı havayı soluduğumuzdan dolayı uatanıyoruz

utanıyorsan Türkiyede yaşamaktan eğer

sana bir teklifim var. Biletini alayımda nerede yaşamak istersen oaraya git

Atatürk olsa şu yorum yapanların hepsini dizerdi duvara..eminim kemikleri sızlıyordur.burası iran değil beyler..burada kimse sizin dininize karışmıyor..yaşam tarzınıza karışmıyor.ancak ben özgürüm dye herşeyi yapamazsınız.din sömüremezsiniz.okula fransız rahiplerin klasik üniforması türbanla girmeye kalkamazsınız.kim ne suç işliyorsa cezasını çekmeye razı oalcak.her mekanın bir kuralı vardır.dağdan gelip bağdakini de kovamazsınız.bu ülke nasıl kurtulduysa aynen öyle kurtulacak..öyle yada böyle arkadaşım dahi olsa din istismarı yapıyorsa alnının ortasına sıkarım.

ya arkadaşlar biz TÜRK lüğü onur ve bu topraklarda yaşamayıda gurur biliriz gitmek isteyene yada utanana kapı orada biz sizsizde vatanı müdafa ederiz

Ergenekondan korktu kaçmaya çalışıyor heralde dışarı çıkmak yasak Serter bekle bakalım

sizi tutan mı var kardeşim

uatnıyorsan eğer. utanmayacağın ülkye git.

mesela isra ile

sana uyar.

Ya arkadaşlar niye tartışıyorsunuz ki görünen köy klavuz istemez
Bu ergenekon yıllar önce 1990 lardada vardı öncesindede vardı. Şu anda ve bundan biraz önce epeyce buyumuştu. bunun önüne geçmek ve teröristleri içeri almak için bir çok kişi çaba harcadı. bir çok savcı bu işin üzerine gitmeye kalktı. ve kalkıştı. Ama başaramadı .Çünkü arkasında destek yoktu. Bu destek neydi.
Yargıtaymı,
Anayasa mahkemesimi
Yök mü,
Sivil toplum kuruluşları mı
vs vs vs
Ya ne
SİYASİ OTARİTE,
Bu zamana kadar türkiyede bu kadar yerleşik bir siyasi otarite gelmedi. 1950 lerde menderes geldi ama oda CHP nin kuklasıydı . Onun gölgesinde hareket etmeye çalışıyordu.zaten Adalet partisinin içindeki vekillerin %70 e yakını CHP den ayrılma ve chp sempatizanı kişilerdi. zaten devletin bütün kademelerinde inönü zamanında yerleştirilmiş aynı tip ,aynı kafadan insanlar vardı.
Ya şimdi.
GÜÇLÜ BİR İKTİDAR VAR. (Her yaptıklarını desteklemesemde)
Ya sizin aklınız eriyormu, Türkiyede dokunulmayacak adamlara dokunulacağını, içeri alınıp sorgulanacağını, tutuklanıp hakimler önüne çıkarılacıağını, hiç aklınız eriyormuydu.
bu zamana kadar hiç aklınızdan geçiriyormuydunuz. Şahsen ben bu tip yani Atatürk'ün arkasına sığınıpta sözde atatürkçü olan ama arkadan hertürlü pislikleri çeviren ve ondan sonrada ben Atatürkçüyüm deyip Atatürk'ün bile affetmeyeceği işleri yaparlardı.
Bu adamlar ve yardakçıları değilmiydi daha dün bankalardan kriz var diye bir gecede 50 milyar dolar götürüp ondan sonra da ülke dışına kaçmadılarmı.
bu adamlar ondan sonra parti kurup oy istemedilermi. ve bir dünya oy almadılarmı. Peki sormazmı insan ve adam bu adam bir gecede milyarlarca lira soydu. bu adama bir daha soysun diye mi oy verdin,Yoksa o paralardan sende mi pay aldın diye sormazmı insan,
Neyse ya uzattım.
VALLA ÇOK İYİ OLUYOR HEMDE ÇOK, BUNUN SONUNA KADAR GİDİLSİN
YARIN AKP İKTİDARDAN DÜŞER VEYERİNE CHP,DYP,MHP, GELİRSE UNUTMAYINKİ NE SAVCILARI BIRAKIRLAR, NE HAKİMLERİ BIRAKIRLAR.
Ne büyük bir erdemdirki bu savcı çalışıp didinip arkadasına da gücü alıp böyle büyük bir dava açmıştır.
Ne büyük bir erdemdirki mahkeme bu iddianemeyi kabul edip gece gündüz bunu okuyup ifade almaktadır
.

Sizi anlamıyorum valla anlamıyorum billa

anlamıyorum siz ce bu herifler neden boyle diyor bunun dusunun bir =)

ataturkun kurdugu cumhurıyete dil uzatanlara karsı 1 sey yapamadıkları ıcın ellerınden 1 sey gelmedıklerı ıcın bunları dıyorlar ama siz anlamıyorsunuz :) sazlıkda beklıyon aslanlar gıbı chp 1 hata yapsada foruma konu açsak da provokatörlük yapsak diye kendinizi kasıyorsunuz...

Sizi anlamıyorum valla anlamıyorum billa

anlamıyorum siz ce bu herifler neden boyle diyor bunun dusunun bir =)

ataturkun kurdugu cumhurıyete dil uzatanlara karsı 1 sey yapamadıkları ıcın ellerınden 1 sey gelmedıklerı ıcın bunları dıyorlar ama siz anlamıyorsunuz :) sazlıkda beklıyon aslanlar gıbı chp 1 hata yapsada foruma konu açsak da provokatörlük yapsak diye kendinizi kasıyorsunuz...

Valla CHPnin her tarafı hata önemli olan o yandaş , yahudi medyanın CHP nin hatalarını piyasaya sürmemesidir.
Yoksa binlerce hatası var olmazmı, her belediyesinde bir sorun var,
Heyt be Heyt.
Chp yi bile sağlam ,dürüst diye çalışıyor diyorsunuz ya helal olsun.
ben size söyliyeyimmi siz niye chpyi öyle görüyorsunuz
sizler CHP yi atatürk kurduğu için hata yapmaz atatürk düşüncesinde olduğnuz için böyle diyorsunuz. ve Atatürk'ü sizden başka kimse sevemez ,bağlanamaz, onun izinden CHPlilerden başka kimse gidemez diye düşünüyorsunuz.
Ama sizler bilmiyorsunuz ki Atatürk CHP ile sevilmez ve sizlerden daha fazla seven atatürkçü bir sürü milyonlarca var bu ülkede bunlardan biri de benim.
Atütürk yaşasaydı ilk önce CHPyi kapatıp, memlekete hayırlı bir iş yapardı.
Nerede bir yolsuzluk,hırsızlık, dolandırıcılık. adam kayırmacılık varsa hep altında CHP çıkıyor.
bu ülkenin bekçisimi bu chp, bu ülkenin sahibimi.
Daha dün demedimi 5000 hakim atandığında bütün hepsi chp li diye itiraz edenlere DSP üst düzey birisi YA NE YAPACAKTIM MHP Lİ Mİ ATAYAYCAKTIM DİYE.
İŞTE BU
bu ülkede DSP zamanında meteroloji mühendisini ilkokul , harita mühendisini tarih öğretmeni yaptılar bu zamanda kadrolaşma için , ama kenarda chp ve dsp li olmayan binlerdce o bölüm mezunu öğretmen adayı vardı.
Ne zaman ki AKP geldi . atama yönündeki tüm spekülasyanlar kaltı herşey pc ortaında sanal kimin şansı varsa o işte bu kadar

bu ülkede kimse kimseyi zorla alıkoymuyor..isteyen istediği yere gider..70 milyondan ha bir eksik ha bir fazla olmuş hiçbir önemi yok

bu sitem niye eger gürüz suçsuzsa serbest kalır tabiki önemli insanlar gözaltına alındıgında hemen demokrasi ve insan haklarından bahsedersiniz tabiki yanlı medyada bunlara ışık tutar oysa sayamadıgım nice vatandaşlar varki bırakın gözaltına alınmayı adamlar işlemediği suçlardan dolayı hapis yattılar niye bunları savunmadınız serter hanım... ha bu arada istediğin yerde yaşa ama sen sen ol kimliğinden utanma

lütfen git lütfennn. memleketine git.köpek israillilerin yanına

SERDENGEÇTİ Nur Serter de Gürüz'ün uluslararası düzeyde çok önemli bir bilim adamı olduğunu söylemiş DİYORYOSUN kardeş türkiyeye sağladğı buluşları bi açıklada bizde öğrenelim

güle güle yavrum güle güle şarkısını çooooooooooook sevmişimdir zatennnnnn

Bu adamlar ve yardakçıları değilmiydi daha dün bankalardan kriz var diye bir gecede 50 milyar dolar götürüp ondan sonra da ülke dışına kaçmadılarmı.
bu adamlar ondan sonra parti kurup oy istemedilermi. ve bir dünya oy almadılarmı. Peki sormazmı insan ve adam bu adam bir gecede milyarlarca lira soydu.
.

sallama..bu olayı yapan uzan ailesidir..kulaktan duyma işlerle bi yola varamazsın..asıl ergenekon meşru.ortada hiçbir delil yok..herşey iddaname..asıl iktidarın yaptıkları ve söyledikleri terbiyesiz laflar ortada.ve senin aklın ermiyor mu.?bağnaz düşünceler içinden kurtulun artık,kendi fikirlerinizi yaratın.

Geri