- Reaction score
- 0

Türkiye'de futbolun içindeki herkes yanlış yapıyor, ancak hakemlerin hata yapması ve maç sonuçlarını manipüle etmek için tezgah var
Bu tezgahı medyayla beraber, o malum takımlar organize ediyor. Ben bunlara artık 4 büyük değil, malum takımlar diyeceğim
Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, çok tartışılan hakem hatalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hakemlerin hepsinin eğitimli olduğunu vurgulayan Türkmen, Ama bu insanları yemek için tezgah kurulmuş. Bu insanlar bu ortama rağmen yine başarılılar dedi. Türkiyede futbol ailesindeki herkesin hata yaptığını belirten Mor-Beyazlıların patronu, 17 milyon Euro bonservis bedeli ödenip, sonra bu oyuncular cebine para konularak geri gönderiliyor veya 5 milyon Euro veriyorsunuz, hiç oynatamıyorsunuz. Nedense bunlar gündeme getirilmiyor. Türkiyede hakemlerin hata yapması çok normal. Onları baskı altına almak ve maç sonuçlarını manipüle etmek için tezgah var Türkiyede. Bu tezgahı görsel ve yazılı medyayla beraber, o malum takımlar organize ediyor. Ben bunlara dört büyük takım demiyorum. Bundan sonra bunların adı benim için malum
takımlar diye konuştu.
Futbolcular da artniyetli
Futbolcuların da artniyetli olduğunu vurgulayan Türkmen, Hakemlerin hata yapması için bilinçli ortam yaratılıyor. Malum takımların lehine hata yapılması için. Çünkü o hakem biliyor ki o malum takımların aleyhine bir hata yaptığında kendisi kızağa çekilecek. Kim güçlüyse, sonuçları o belirliyor. Futbolcular da hakemleri hata yaptırtmak
için onları kandırmak için yapmadıklarını bırakmıyorlar. En son bizim maçta da yaşandı. Bizim oyuncu ayağına bile dokunmadığı halde kendini attı. Tribünden ayağı kırıldı sandım, fakat hiçbir şey yokmuş ifadesini kullandı.
Kaynak