türkiye'de perili,cinli,sihirli dizilere kısıtlama getirilmeli mi?

TÜRKİYE'DE SİHİR KONULU DİZİLERE KISITLAMA GETİRİLMELİ Mİ?

• Kullanılan toplam oy
    123
bıgun amcamlara gıttım ve kucuk kuzenın tv ızlıodu nese neymıs dedım cocuklar trolle oturup kıtap tartısıodu:saskin ewet hanı yapılıosa tabııkı yapılsın ama senelerdır varolan bu kulturun ayaına bas basına ayak dııp de sacmalıklar yaparak dııl

hanı cok mu ıstıosun kardesım sıhırlı buyulu seyler yapmayı cızgı fılm yaparsın anımemsı hos bısey olur duzgun bı senaryoyla ya da al sende cek dragonlance gıbı bestseller kıtaplara cek yeterkı ıcınde mantık olsun

Bencede Kısıtlansın Bunlar Saçma Ya Bunların Yerine Daha Eğitici Diziler Yapılsın çok Mu Zor

Hayalgücü İyi Bi şey ama Gerçekten Çok uzak Bunlar Çocuklar Ordaki Kişilere Benzemeye Çalışıyor Yakında Ruh Sağlıgı Bozuk Bİ Millet Haline Gelmeden Kısıtlanmaları En İyisi Bence

değil kısıtlama kaldırılsın ysaklansın yaw saçmasapan şeyler milletin ruhsağlığı bozuluyo :D

rtük siyasetten temizlense sadece insanlarımızın kültür seviyelerinin arttırılmasına yönelik uygulamalar ve yaptırımlar üzerine çalışsa zaten televizyon kanallarının % 70 -80 i kapatılır bence. Ben asla tv izlemem. haberleri bile. tamamen zararlı bir kutu oldu çıktı. sağolsun yöneticilerimiz herşeyi mahvettikleri gibi onu da mahvettiler.

hepsi kaldırılmalı saçmalıktan öte bişi deil

Kesinlikle kaldırılmalı.

Çünkü bu tür diziler Türk ahlak, gelenek-göreneklerine, dinine sonuna kadar aykırıdır.

Bu gibi diziler batıdan gelmektedir. Ben batılılaşmayalım demiyorum ama batılılaşırken Türk'lüğümüzü Koruyalım........

bir dizide baba, köpekti :durdurun komşunun oğlu babasına taci deyip duruyodu. çocukların aklına abuk sabuk şeyler sokuyolar..

Bence kaldırılmalı olmuyorsa kısıtlama gelmelı
Bez bebek denılen dızı gunde 3-4 defa yayınlanıp duruyo cocukları bagımlı yapıor kendıne
Benım yegenımde ızlıyordu cozum o kanalı sıfrelemekle buldum :S

bence gereksizler ve yasaklanmalı

ama benim anlamadığım niye bu tür programlar hurafelere karşı olduğunu söyleyen kanallarda yayınlanıyor

Hayır Cohk ZevkLi : )

dikkat ederseniz hepsi de çok saçma :D

kesinlikle kısıtlanmalı

hangi kanalda düzgün bişi var ki ülkemiin insanlarıda izliyor sürekli onları ülke olrak karar alıp 1 günlüğüne izlememe kararı alacaksın aslında adam gibi programlar yayınlamaları için aslında biz büyük bir aileyiz bizde başlatabılırız bunu

hangi kanalda düzgün bişi var ki ülkemiin insanlarıda izliyor sürekli onları ülke olrak karar alıp 1 günlüğüne izlememe kararı alacaksın aslında adam gibi programlar yayınlamaları için aslında biz büyük bir aileyiz bizde başlatabılırız bunu
ahh ah keşke dediğin gibi bişey yapabilsek ama imkansız gibi görünüyo...tŞk
Bence kaldırılmalı olmuyorsa kısıtlama gelmelı
Bez bebek denılen dızı gunde 3-4 defa yayınlanıp duruyo cocukları bagımlı yapıor kendıne
Benım yegenımde ızlıyordu cozum o kanalı sıfrelemekle buldum :S
kardeşim sen çok iyi bir çözüm bulmuşsun tebrik ediyorum :) ama bizimki kablo tv o yuzden sifreleme gibi seçenek olmuyo mecburen kanalın izlenmesini engelleyemiyoruz
yeğenim gelip diyoki hadi dayı sen hades ben selena gel savaşalım fln daha 7 yasında bu derecelere geldik yani
:):):)tŞk

cokta kotu deıl o yuzden yasaklanmamlı...Hem izlemesi guzeL oluyo :D:D

Geri