Türkiye'de gerçek Hacker kımler var ?

Gerçek hacker gizlidir bence
smiley12ne.gif

tamer şahin ve cigicigi bilorum benn..

ya türk hack ır ı bulmamız sorun degılkı ondan sonrası sorun :D
kesin yargılarız
belkı ılerıye bıle gıder asarız da işte bu yuzden bızden bır cacık olmaz
olanlarda ses etmez
ha bu arada bot olayları daha efsane ıken bır turk velet yahoo yu 1-2 saat kapamıstı
sınırdısı etmıslerdı almanyadan

hindistan
adamlar aclıkdan oluyo fakat programcılık konusunda bızden ılerıler
sebebı bızde pc hala tv nın gerısınde kalmıs olması
kımse bunun farkına varmak ıstemıyor
devlet bıle pc kullanıcılarını bır gelır kapısı olarak gordugu surece bı sk olmaz turkıyede

Hackerlar tanınmaz doğru ama size kendini beyenmiş salak bi lamer tanıtabilirm...kendini çok mükemmel bir hacker sanan insan...bunlar yüzünden gerçek hackerlarında adı kirleniyor...erdal kurt isminde bir vatandaşımız...mynetden site yapan tek hacker herhalde...
bu konuyu eğlence bölümüne koymak isterdim ama burası nasipmiş ...
sitesi : http://www.turkhack.ustasi.com/
http://www.kankiler.arkadasi.com/
http://www.erdal.arsivi.com/
we bu arkadaş msn spancesi webisite si sanan tek kişi olmalı...dediğine göre proratıda o yazmış... :)

şimdiden iyi gülmeler....googlede fln bu adam hakkında biraz araştırma yapın ...

gewrçek hacker değilde çok fazla lamer war....kendini hacker sanan o kadar çok lamer war ki , Türkiye lamer cenneti olmuş...

khg grup samanyolu tv ye çıktı çok ünlü hacker lar ajan alıyorlar sınıf katları var çok güzel bir grup lar

lamerlar için reklam başlığı yaz ..... ... isim yap :)

Battı balık yan gider beyler ziyaretime gelin sizlere çay ısmarlayayım.Burada kuru kuruya gitmiyor...

Allah kimsenin eline aklına zekasına dert zeval vermesin ama iyi yerlerde doğru amaçlarla kullanılırsa tabi. :)

bizim milletimiz cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor oyüzden böyle lamer çöplüğü olduk. dünya felsefe ile var oldu felsefe ile de var olcaktır.ilk önce felsefeyi analamak ve kendi içinde yoğurmak gerekir ama bizimkiler bir iki program buldumu hemen ben hackerım dye düşüyor ortalığa bencede gerçek hackerlar tanın mak istemezler zaten bu işin felsefesi bu

hekır rıfkıyı nası tanımazsınız

Bem Email i kodla hacklayabiliyorum Web i Deil :D
Ama Dark_Angel İyi Hack Biliodur Onuda Söliyeyim {Daha Doğrusu İyi Hacker bilenler Adminler Mod lar ve Userlerdir.Daha Başka Yokki:D}

Dostum Eger Gercek Bir Hacker Arıyorsanız Zor Bulursunuz :D adam Kendini Acıga Dusurmez :d

kod adı server mardinde yasayan 28 yasında bir genc hackerların efendısı olarakta adlandırılıyo para karsılıgı elektirik sayaclarında oynamalara nenden olup devlete tam anlamıyla 350 trilyon zarar vermıs bu işide ırakta amerikalılara tercumanlık yaparken ogrenmıs asıl meslegı bilgisayar muhendısı ve suan içerde

bilader o dediğin haber asıllı değildir aynen o haberi bende okudum senin gibi ama hiç bir doğruluğu yoktur asılsızdır diye bir gün sonra aynı gazetede başka gazetey celallemek üzere haber verilmişti

Geri