Türkiye'de şampiyonluk...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok komik olmuşsun bilader :clap
şu 3. yazdığın yazı ne bir türlü anlayamadım..ne okuya bildim,nede ben bi yerde yazdım..
parantez içinde geçeni anlamadıysan,senin yazdığın Türkçeni düzelt in orada Türkçe'ni yazarak üstten ayırmalıydın..aynı manaya tekabül eder..
neyse burası Türkçe imla klavuz sayfası değil,olabilir...

Şu 4. şıkkın çok bi daha komik,burası forum..Sohbet muhabbet paylaşım vs.:clap

Ama senin düşünce ve önerilerine ihtiyacımız var..iyi forumlar :goz:

Arkadaşlar neyi paylaşamıyorsunuz,

bu memleket de hala hakemlere laf söyleniyorsa ya toplumsal yada bunun getirisi zihinsel problemli insanlar hayli türeyecek toplumumuzda tüm erkekler delikanlıdır ? ben onların yalancısıyım cesaretleri varsa bi amatör maçta görev alsınlar atletik testleri sınavları geçsinler ve her maç anasına bacısına tüm sülalesine 5 kuruş etmeyecek adamlar dan taş,küfür yesinler sonra da gelsinler bnm hakemime laf atsınlar buyrun anadolunun delikanlıları cesaretiniz varsa bu topluma iyi hakem olun kazancı da iyi sırtınız yere gelmez, ama iyi düşünün mevcut toplumsal yapı size bnları bnları yapacak saysam bitmez haydi bi el atın da çözelim şu türk hakemliğini

Konu başlığı ile pek alakası yok ama doğru bir yaklaşım..Kanayan bir parmağa pansuman yapmışsın arkadaşım,düşünce ve önerilerine gönülden katılıyorum..Bir kişinin düşüncesini değiştirebilmek bile çok önemli ve fayadalı olur kanaatindeyim
:clap :clap :clap :clap :clap

Arkadaşlar neyi paylaşamıyorsunuz,

Düşüncelerimizi ve paylaşım,sohbetimizi,dostluğu ve kardeşliğini :saskin

Galatasaray 5 sene belini doğrultamazmıs sen kendi hayal dünyanda mesgul böyle şeylerle galatasaray malı mülkü satsa ligin 18 takımı satın alır üstüne bir 18 daha alır

Tamam ben böyle hayal dünyamda takılayım,sende böyle hayal dünyanda takıl anlaştık mı...? :victory

Ne sivas ne beşiktaş nede trabzon nede başka bir klüp..Çok zor..

bunun zorluğu ne sivasın kötü nede bjknin kötü bir takım olmasından artık ligimiz o kadar kötüleştiki...bir gs ile fbnin kazandıgı para ile bjk ile sivasın kazandıgı para aynımı bu ligtv iddia paraları bile fb ve gs üstüne kurulu bu işler böyle diğer takımlar para kazanabileceği başka yerler bulamassa arkadaşın dediği gibi sittin sene şampiyon olamazlar

Farklı yoldan aynı yola çıkmış konu..Doğru analiz

Çok komik olmuşsun bilader :clap
şu 3. yazdığın yazı ne bir türlü anlayamadım..ne okuya bildim,nede ben bi yerde yazdım..
parantez içinde geçeni anlamadıysan,senin yazdığın Türkçeni düzelt in orada Türkçe'ni yazarak üstten ayırmalıydın..aynı manaya tekabül eder..
neyse burası Türkçe imla klavuz sayfası değil,olabilir...

Şu 4. şıkkın çok bi daha komik,burası forum..Sohbet muhabbet paylaşım vs.:clap

Ama senin düşünce ve önerilerine ihtiyacımız var..iyi forumlar :goz:

sus konuştukça batıyosun...
senle muhatap olamayacak kadar meşgülüm çünkü Galatasaraylı'yım...

seni Türkçe'nin içine gömerim ben...Biz Orhun Abideleri'ni okuyarak kaptık bu dili.Aç bak şekerim doğu yüzünün ilk satırını ne diyor.

"Öze kök tengri altta yağız yer yaratulduğunda ekin ara insan oğlu yaratulmuş..."

hadi çok biliyosan bırak kesme işaretini bana bu cümleyi açıkla....

sen bu işleri çok biliyonmu yazıyo orda:D allahım yaw arkadaş nasıl bi konu açmış sen nelerden bahsediyosun burdaki yazılar kitapmı olcak dikkat edilsin imla kuralına veya kelimenin yazılımlarına anlayan zaten anlar

bu arada

gökle yer yarıldığında(birbirinden ayrıldığında da olabilir ) bunların arasında insan oğlu yaratılmış gibi bi cümle olabilir

sadece sen herşeyi bilen değilsin diye buna cevap verme gereği duydum

heyyy küçük insaannn

BİR FENERBAHÇE TARAFTARI OLARAK SİZLERE ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM...
2007-2008 YILI ŞAMPİYONU OLMAMANIZ MUCİZELERE KALDI..ZORU BAŞARAMAZSINIZ HERALDE...BELLİDE OLMAZ GERÇİ :goz:

GALATASARAY CAMİYASI BÜYÜK BİR CAMİA..ZAMANINDA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATMIŞ...O SEZON İÇİNDE ADETA YOKTAN VAR OLUYORLAR...VAR OLDUĞU YILLARDAN BU YANA TÜRKİYE İÇİN BÜYÜK FUTBOLCULAR BULUYOR VEYA YETİŞTİRİYORLAR..DAHA DA İYİSİNİ YAPACAKLARDIR EMİNİZ...

FAKAT 2-3 SENE EVVEL GALATASARAYLI ARKADAŞLARIMA ŞUNU SÖYLİYORDUM
GALATASARAY 5 SENE DAHA BELİNİ DOĞRULTAMAZ...O ZAMAN KALDI 2-3 SENE :saskin

HALA SÖYLİYORUM Kİ GALATASARAY CAMİASI EN AZ 5 SENE DAHA BELİNİ DOĞRULTAMAZ..SÖZ UÇAR YAZI KALIR ŞAHİT OLUN...NE PARASI VAR NEDE MALI MÜLKÜ..NEDE STADI..BÜYÜK BORÇLARI VAR...OLAN PARASINI GEÇTİĞİMİZ SENELERDE ÖZHAN CANAYDIN DÖNEMİNDE BÜYÜK BİR DOLANDIRICILIK ŞİRKETİNE KAPTIRMIŞTIR...!!

DEVLET'TEN STAD YAPMASINI BEKLİYOR..AZİZ YILDIRIM,GALATASARAY'A STAD YAPTIRTMAZ..DEVLET BÜYÜKLERİNE HER ZAMAN HAKLI İTİRAZLARDA BULUNUR...KALDI Kİ KLUPLER BİRLİĞİ BAŞKANI OLDU..ŞUAN DESE Kİ SAYIN DEVLET BÜYÜKLERİ GALATASARAYA YAPIYORSAN DİĞER KLÜPLEREDE YAPMALISIN AYRICA BİZ STADI KENDİMİZ YAPTIK,DEVLETTEN 1 KRUŞ ALMADIK..ÇOK ÇALİŞTİK,ONLARDA ÇALİŞİP YAPSINLAR DESE...(BU MİSİLLEME KENDİ DÜŞÜNCE KONUŞMAMDIR)

AYRICA KALDI Kİ FUTBOLCULARIN PARALARINI TAHSİL EDEMİYORLAR...

KONU BAŞLIĞINA GELMEK GEREKİRSE;
-TÜRKİYE'DE YA GALATASARAY ŞAMPİYON OLUR YADA FENERBAHÇE :victory
3.TAKIMIN ŞAMPİYON OLMASI MUCİZEDİR...!!! :goz:

minicik kuş beyninle galatasaray hakkında yorum yapmaya kalkma her yerde ezikliğini belli etme fiktir gitt kendi ezik sayfanda yap yorumlarını.

sus konuştukça batıyosun...
senle muhatap olamayacak kadar meşgülüm çünkü Galatasaraylı'yım...

seni Türkçe'nin içine gömerim ben...Biz Orhun Abideleri'ni okuyarak kaptık bu dili.Aç bak şekerim doğu yüzünün ilk satırını ne diyor.

"Öze kök tengri altta yağız yer yaratulduğunda ekin ara insan oğlu yaratulmuş..."

hadi çok biliyosan bırak kesme işaretini bana bu cümleyi açıkla....

Yunus emre ne demiş BANA SENİ GEREK SENİ..
Genelde devrik cümlelerden oluşuyor :D
Neyse konu başlığı var konu dışına çıkmayalım..
Klavyede yazarken kimse edebiyat konuşmasın..

Galatasaray paralı takım değil ama gönüllerin takımı ...Bak yine teknik direktör yok ama yine şampiyon olacağız inşallah bu yapan kulüp varsa gelsin ...Gerisi boş....

minicik kuş beyninle galatasaray hakkında yorum yapmaya kalkma her yerde ezikliğini belli etme fiktir gitt kendi ezik sayfanda yap yorumlarını.

Galatasaray demek HAGİ demek Hagi yok galatasaray yok..Hadi oynayın bir daha yurt dışında da görelim..Böyle Türkiye içinde Ulusoyla-Lisenizde ki itibarlı kişilerle hatır minnet ile ilerlerseniz..En az 5 sene galatasaray yok..2008-2009 şampiyonlar ligi maçlarında konuşucaz senle tekrar..He bide her şeyini fenerle kıyaslar oldunuz. :)
ben hiç fener-gs kıyaslaması yapmadım dikkatle okuyun..Sadece göremedikleriniz..Gelen giden tokatlıyor sizin takımın parasını..

1. samiyen sizin degildi orda kiracıydınız siz burda kimseyi kandırma resmen peşkeş çekildi size devletin parası ile stad yapıyorsunuz
2.klasik fakir fukara edebiyatlarınız sizin işte paramız yok bilmem ne deyip sonra böyle prim dagıtırsınız ama genelde prim felan çok yüksek miktarlar degil yanlış yönetilmeniz ve kötü transferleriniz yüzünden genelde borç batagında oldugunuz bi gerçek
3. biz de sizi yendik ama olay o degil mucizesi şu bu yıl biz avrupa da şampiyonlar liginden başarılı olup dünya takımlarını yenerken siz uefa da kötü takımlara yenilip fark yediniz kadro olarak çok daha üstünüz ve şampiyon olmayı daha çok hak etmiştik sizin lig de sezon başından beri hakemler kazandıgınız haksız puanlar olmasa görürdüm ben sizi

FenerLiLerin hepsi mi böyLe acaba :saskin
Avrupa da büyük takımLarı yendik diyorsunuz qeLip anadoLu takımLarını niye yenemiyorsunuz
Fenerbahçe yeniLmez zaten , hakemLer maçı verir [ kLasik FBli mantığı ]

Galatasaray paralı takım değil ama gönüllerin takımı ...Bak yine teknik direktör yok ama yine şampiyon olacağız inşallah bu yapan kulüp varsa gelsin ...Gerisi boş....

2008-2009 sezonu için yeni teknik direktör getirmeyip bu şekilde devam edeceksiniz yani..?? Yalnış mı anlıyorum ???

FenerLiLerin hepsi mi böyLe acaba :saskin
Avrupa da büyük takımLarı yendik diyorsunuz qeLip anadoLu takımLarını niye yenemiyorsunuz
Fenerbahçe yeniLmez zaten , hakemLer maçı verir [ kLasik FBli mantığı ]

Bence anadolu klüplerimiz çok güçlü her nedense bi ezik düşünce içinde çıkıyorlar..Belkide karşılarında gevurları görünce heyecanlanıyordur..Bilemiyorum..Bildiğim tekşey var bizim anadolu klüpleri bi cesaretini toplarsa örneğin trabzon,gençlerbirliği,rize,bursa,kayseri vs.
Eminim ki birçok ülkenin klüplerini eleyip geçer..
Fenerbahçeyi bırak bilader anlayamazsın neler yapacağını bir anda maçı kaybedebilir...Kim bilir belki iddaa oynuyor parayı katlıyordur..:goz:

Yunus emre ne demiş BANA SENİ GEREK SENİ..
Genelde devrik cümlelerden oluşuyor :D
Neyse konu başlığı var konu dışına çıkmayalım..
Klavyede yazarken kimse edebiyat konuşmasın..

ne dengesiz bi adamsın ve bir o kadar da yüzsüz....Bana imlaya dikkat et diyosun sonra da edebiyat konuşmayalım tavrını takınıyosun....Eğer bir dil hakkında yorum yapacaksan sen değil diploman konuşmalı...senin takımdaşın da internetten bakıp cevap yazmış bana işi polemiğe dökmeyelim .varsa beni ikna edebilecek gramerci diploman ondan sonra seni dinlerim....Ayrıca ne diye bizim sayfamıza konu açıyosun git egonu gece feneri sayfasında tatmin et

Daha fazla cirkenleşmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri