GhOsT
Tuning Moderatör
- Reaction score
- 0
arkadasım güzel olmuş ama masrafa yzaık daha kalite bi arabaya bu çalısmayı yapabilirdin
bu çalışmayı eski kasa murat 131 e yapanLar war =).........
arkadasım güzel olmuş ama masrafa yzaık daha kalite bi arabaya bu çalısmayı yapabilirdin
ilk olduğu için güzel olmuş...
eline sağlık
daha kaliteli olabilir dediğin araba Ford un "Almanya"da üretilen ender araclarından..
bilindiği üzere ford un ticari leri Türkiyede ; transit vs gibi
binek otoları İspanyada ; focus , fiesta ,monde gibi
ama spor modelleri Almanya cıkıslıdır ; Fiesta S , ST Focus S,ST vs ..
+ bizzat inceledim ; Fiesta S deki malzeme we işcilik kalitesi Focus Ghai gibi modellerde bile yok ..
Fiesta S modeli sadece Siparis üzerine üretiliyor .. seri üretimi yoksimdi siparis werirsen 3-4 ay içinde oluyor araba (
![]()
daha kaliteli olabilir dediğin araba Ford un "Almanya"da üretilen ender araclarından..
bilindiği üzere ford un ticari leri Türkiyede ; transit vs gibi
binek otoları İspanyada ; focus , fiesta ,monde gibi
ama spor modelleri Almanya cıkıslıdır ; Fiesta S , ST Focus S,ST vs ..
+ bizzat inceledim ; Fiesta S deki malzeme we işcilik kalitesi Focus Ghai gibi modellerde bile yok ..
Fiesta S modeli sadece Siparis üzerine üretiliyor .. seri üretimi yoksimdi siparis werirsen 3-4 ay içinde oluyor araba (
![]()
anladım arkadasım bu konuda bi bilgim yktu tesekkr ederim ancak bu arabanın motor özellikleri nedir ve tork acısından bilgilendirirsen ii olur....
ooh arfy sen yakinda ucak motoruda taktirtirsin ya:victory saka biryana güzel olmus güle güle kullan.