Türkiyede İlk Defa Zoint Local ( Blog Sistemi ) Kurulumu Hackhell için özel (videolu)

dj_blue

Member
Reaction score
0
Evet arkadaşlar yanlş duymadınız Türkiyede ilk defa Anlatılacak kurlumu ben araştırdım bulamadım vede Hackhell için özel hazırladımm....

Evet biraz ne işe yaradığından bahsedelim. arkadaşlar bi nevi arkadaşlık script i gibi düşünelin kişiler kendi alanlarını profillerini ayrıntılı olarak oluşturuyor. Kendilerine ait blogları oluyor ve herkes tarafından görüle biliyor. oylanabiliyor. daha fazlası için kuralım görelim....

VİDEOLU ANLATIM İNDİR

Rar şifresi : dj_blue

Caps:
2pt9nkk.jpg

ARTIK BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMESİNİZ.......

keşke eklentisinide verseydin arkadasim :s aradim taradim bulamadim

nerden indireceğinizi ve nasıl indireceğinizi videoda verdim sanırım izlemedin...

:S Eklenti Yok Kardeş Anlatmışında Link Verebilir Misin?

verdiğin linkte zoints yok arkadasım mümkünse baska bir link verebilir misin?

yaa bu adam her ekledigi dosyayı forumdan silmişşşşşşşşş ne eklemişsse linkleri silmiş kardeş neden silion işimize yarıyacaktıı biri bu adamı durdusun :D ekledigi konularıda silio

Şikayet Edildin.....

eline sağlık :D

yalnız link çalışıyor arkadaşlar şuan indiriyordum ve indirdim bakalım nasıl oluyormuş bu iş...paylaşım için teşekkurler ellerine sağlık

arkadaşım herşey süper olmuş mükemmel denebilir.Linkleri anlatım da yazmışsın ve göstermişsin.Ama sanırım şunu hesaba katmadın.Senin bu konuyu anlattığın tarihde ki sitenin ana sayfasındakilerle bu tarihdekiler elbette farklı olacak.Tamam sen ana sayfadan girmişsin güzelce ama ya biz nasil giricez.Şimdi söylesene bana o güzel çalışmana harcağın emeğe değdi mi ?

Geri