Türkiye Türklerindir.Türk'ten başka düşünülemez!

bu ülkede türklerden turkden türk devletinden başka hiç birşey olamaz olmayacakda,biz bunn koruyucusu gözetmecisi olcaz yaşadıgımız sürece,Ne Mutlu Türküm Diyene

Türkiye Türklerin Değildir , Türkiyeli'lerindir. Faşist Ve Emperyalist Düşüncelerinizden Vazgeçin. Bu Ülkeyi Beş Paraya satanlar , İbnelik Yapanlar Sahiplenmesinler. Böyle Sahipliğe Ne İhtiyaç vardır Ne de Gerek duyulur. Artık realist Olun. uyanın...

Türkiye Türklerin Değildir , Türkiyeli'lerindir. Faşist Ve Emperyalist Düşüncelerinizden Vazgeçin. Bu Ülkeyi Beş Paraya satanlar , İbnelik Yapanlar Sahiplenmesinler. Böyle Sahipliğe Ne İhtiyaç vardır Ne de Gerek duyulur. Artık realist Olun. uyanın...

Laz,Çerkez,aLevi,Kürt Hepsi Bi Bayrak aLtında TopLanmıştır.Hepsi TÜRK oLarak NiteLendiriLirmiştir..
AsıL İb.eLiği YapanLar BunLarı Senin AkLına SokanLardır !

birilerini bir yere yoluyan irkci kafalar defolup gitse ülkemizden nasil olur!....

Türkiye Sadece Türklerindir ! Bosuna Anirmayin =)
Adam Gibi Yorum Yazin
Bir Daha Uyarmiyacagim !

Irkçı ve faşit kafaların gitmesi ancak yediği tabağa pisleyenlerin bü ülkeyi benimsemeleriyle ve düşmanlığı bırakmalarıyla mümkündr. Ben kürdüm ama ne gösteri yapma niyetim var ne de düşmanlığım var diyen arkadaşlarada birilerinin ona bütün soydaşlarının öle olmadğını anlatması gerek.Zaten bütün kürtleride def edelim diyen yok, ama bu vatan bizim deyebilmesi gerektir. Türkiye etnik unsurlarla kurulmuş bir milliyetçilikle kurulmamıştır, daha doğrusu o tuzağa düşmemeyi başarmıştır. Osmanlının yıkılırken farklı grupların bir araya gelerek kendilerine yurt olarak birlikte dayanışmayla ortaya çıkmış bir devlettir ve bu devleti oluşturan herkese Türk denmiştir, ama kafası almayanlar bunu anlamamaktalar biz Türk değiliz deyip durmaktalar. Onlara göre de fashistlik düşman oldukalrı kendi ülkelrinin onu sevenler tarafından sahip çıkılmasıdr.

faşif demek kendi ırkında başka ırkları sevmeyen anlamına geliyo bi yandanda ben buradaki yorumlarda öle bişey okumadım.çokta doğru diyolar türkiye türklerindir türklerin kalacak dünyanın ne köşesinde olursa olsun bişey yapmaya çalışanların topraklarındada ayyıldızlı bayramığız dalgalanır bunun herkez farkında.çin o seddi atalarımızdan korkusuna kurmadımı dünyanın okadar zengin ülkelerinden sadece birisi yada birleşipte savaşmaya korkuyolar.çünkü dünyanın hertarafında türk var.almancı birisiyle muhabbet edrken o bana yüzüme baka baka bişey dedi aynen şöyle siz burada bu topraklarda yaşıyosunuz ama bu toprakları bizim kadar sevemezsiz biz buraya geldiğimizde toğrağı öpecek kadar seviyoruz ve almanyada bi gerçek var bu topraklara göz koyan olursa bütün türkler işte ozaman toplanacaklar.ve dünya bikere daha korkacak bizden.kanımız yeter teknolojiye gerek yok bizde.biz türküz vatan bizim bayrak bizim.saygılarımla

Geri