Türkiye`nin Kiymetini bilin ( cok ösledim cok) :(

ben düşmanımı özlemiştim böle bişey var mı yaaaa

Ben hazırlığımı yaptım yarın yola çıkıyom... =)

beyler sağlıcakla kalın 3 saat sonra otobüse biniyorum.
Bilgisayarımı toplamadım en son onu topluyorum...

memleketımız guzel dunyada esı benzerı yok fakat...zihnıyeı bozuk insanlar tarafından yonetılıyoruz memleketı sattılar yahudılere, hergun onlarca şehit veriliyor ülkemizde daha dun oturdugum mahalle ye bır şehit daha geldi.türk insanı olarak asırlardır ezılmısız ezen de ülkemizi yönetmeye çakısanlar.yazık degılmı bızım ınsanlarımıza....

turk de olsa yabancıda olsa hiçkimsenin kanı dokulmesin.

merak etme pasaklı buralarda da işler o kadar yolunda değil , her gün olay , her gün dava , yakında yollarda yürülmez valla

bim_28' Alıntı:
Ben hazırlığımı yaptım yarın yola çıkıyom... =)

beyler sağlıcakla kalın 3 saat sonra otobüse biniyorum.
Bilgisayarımı toplamadım en son onu topluyorum...

Sebep: peşpeşe msg yazmışın bim'im :p insana giderken bile rahat flod yapma
yok dimi :p neyse sağlıcakla kalın benim smile'yimide unutmayın olur mu...
632842726557688395.gif

ehehe seni cok iyi anliyorum pasakli bende 3 yildir yurt disinda okuyorum..Saydigin yemekler falan filan her zaman aklimizda anca ic geciriyoruz..sen nerde yasiosun??

einsatzkommando' Alıntı:
pasakli sana bişe anlatayım

ondan sonra karar ver

dün akşam oturuyoruz mahallede arkadaşlarla saat akşam 11:30 suları filan

beyaz bi ford transit geldi tam önümüzde durdu

arap ismail varmış burda kaportacıymış tükanı nerde onun dediler

adama bide itinayla ismail abinin dükkanı tarif ediyorum

-dümdüz git ilk soldan dön bakkalın karşısı zaten başka kaportacı da yok orda

.......pu çocuu köşeyi döndü minibüsle dükkana 10-12 el ateş ettiler

yani özetle buralarda her an herşey olabiliyor artık boşver gelme orda kal sen

:D:DAbi gülmekten karnıma ağrılar girdi yaa:D:D...........pu çocuu varya orada koptum:D:D

einsatzkommando' Alıntı:
eheuhe yurtdışından gelen kuzenler de komedi oluyo

''olm az edepli ol lem döçeland değil bura yavuzselim mahallesi'' diye error veriyorum bazen
Error veriyorum zuhauah öldürecen beni:D:D

ben memleketim gibisini görmüyorum kardeşim. rusunu da çinini de amerikalısını da iranlısını da almanını da tanıdım. ama kardeşlerim gibisini tanımadım. suç her yerde işleniyor. iyilerde kötülerde her yerde var ama benim memleketim gibisi benim kardeşlerim gibisi hiçbir yerde yok. (ilk sayfadsaki mesajlara istinaden bunları yazıyorum diğerlerini okumadım :) )
pasaklı Allah sabır versin. memleket hasreti zordur bilirim. hayırlısıyla memleketine kavuşursun inşallah ( tabi oraya yerleşdiysen o ayrı :) )
tüm gurbetciler inşallah sevdikleriyle sağ selamet kavuşur, adı bile soğuk olan gurbetten tez kurtulur....

ben daha yeni gördüm bu konuyu yaaa :(

şimdi nedeseq ne konuşşaq senin hissetikLerini hissedemeyiz,anLayamayız demi ?..

Unutma... Bizler seninLeyis,yanındayıs..Belki sana elini uzatcaq kadar yakınında değiliz ama kalbinin biyerlerinde bizi hissetceğin kadar yakınınısdayıs..

bizimlesin.

iskender Ismarlarim Ben Size Istediginiz Bu Olsun! Bursa Ya Ugrarsaniz Hehe ;]

ESMER DE DUYGUSALA BAĞLAMIS YINE :p

Yaw nasıl milletiz anlamadım içerdekiler dışarı çıkmaya debelenir dışardakiler türkiyeyi özler :D

simit, kaşar peyniri veya herhangibi yiyecek grubu emrinde pasaklı yeterki söyle hemen göndereyim...

war mı watanı gibii insanın nası olursa olsun kendi insanın başka oluo...

Geri