pasaklı
New member
- Reaction score
- 0
bilen biliyo ben yurtdusunda yasiyorum ve 2 yildir tr ye gelmedim ):
o kadar cok ozledimki Türkiye`yi offf
tr deyken kiymetini bilemedim oralarin ahh ahhh
bi iskender yemege gidiyosun tr parasiyla 100 ytl bi kisi rahat ödüyosun
kokarec yok simit yok bakkal peyniri yok daha birsuru sey yok
havalar berbat daha düne kadar yagmur yagiyodu kaleriferleri aciyoduk : (
bugun disari cikiyim dedim hava gusel 25 derece falan iste kizlar hemen soyunmuslar parklarda gunesleniyolar
sokaklarda bikini usleriyle dolasiyolar o kadar midem bulandiki
gerci tr de farkli digil diyolar 2 yildir gidemedim icin bilemiyorum..
sosyal hayat yok bi bilmisler bar,disco,park aksam saat 8-9 dan sonra sokkata in cin top oynuyo kimsecikler olmaz
evde yuksek sesle muzik dinlersin aksam saat 9 alt komsu zile basar sessiz ol diye..
sigaran birter aksam heryer kapali bi otomat bulucaksinda sigara cekiceksin oda bozuk paran varsa :S
ehliyet alicak olursun ilk once ilk yardim krsu 2 gun onu geciceksin sonra normal sinava giriceksin onuda kazanirsan direksiyon egitimi yapicaksin 5-6 ay yada daha kisa yada daha uzun expert gelicek senin yanina oturucak direksiyon sinavindan geciceksin vs vs vs vs..( 1 saat direksiyon egitimi 100 ytl ) :s
biktim usandim ya
bi erkek sana cikma teklif ediyo arkasindan baska isteklerde bulnuyo
bide pasakli niye sevgilin yok derler
nasil olsun erkekler o kadar pislesmislerki neyse :ter: ( feminist demeye baslarsiniz simdi)
iste soyle iyi aile cocugu iyi terbiye gormus birini bulmak cok zor amann cokta TIN
iste tr ye gelicektim ben yuksek sezona girdi en ucuz biletl 200 ken 300-400 oldu
8. ayin ortasina anca duser bilet fiyatlari ama o zamanada kim öle kim kala 2 ay var daha : (
offffffffff
arkadaslarimi osledim vildani,dilegi,ebruyu,ümmüyü,sumeyrayi,ruseni,nurullahi,sefayi,Ali rizayi da birsuru arkadasimi dostlari...
TÜRKIYENIN DEGERINI BILIN...
$öyle bi dörtlukle yazima son veriyim..
Zalim gurbet hain gurbet
Hain gurbet zalim gurbet
Birtek sevdiğim vardı
Onudamı aldın gurbet
o kadar cok ozledimki Türkiye`yi offf
tr deyken kiymetini bilemedim oralarin ahh ahhh
bi iskender yemege gidiyosun tr parasiyla 100 ytl bi kisi rahat ödüyosun
kokarec yok simit yok bakkal peyniri yok daha birsuru sey yok
havalar berbat daha düne kadar yagmur yagiyodu kaleriferleri aciyoduk : (
bugun disari cikiyim dedim hava gusel 25 derece falan iste kizlar hemen soyunmuslar parklarda gunesleniyolar
sokaklarda bikini usleriyle dolasiyolar o kadar midem bulandiki
gerci tr de farkli digil diyolar 2 yildir gidemedim icin bilemiyorum..
sosyal hayat yok bi bilmisler bar,disco,park aksam saat 8-9 dan sonra sokkata in cin top oynuyo kimsecikler olmaz
evde yuksek sesle muzik dinlersin aksam saat 9 alt komsu zile basar sessiz ol diye..
sigaran birter aksam heryer kapali bi otomat bulucaksinda sigara cekiceksin oda bozuk paran varsa :S
ehliyet alicak olursun ilk once ilk yardim krsu 2 gun onu geciceksin sonra normal sinava giriceksin onuda kazanirsan direksiyon egitimi yapicaksin 5-6 ay yada daha kisa yada daha uzun expert gelicek senin yanina oturucak direksiyon sinavindan geciceksin vs vs vs vs..( 1 saat direksiyon egitimi 100 ytl ) :s
biktim usandim ya
bi erkek sana cikma teklif ediyo arkasindan baska isteklerde bulnuyo
bide pasakli niye sevgilin yok derler
nasil olsun erkekler o kadar pislesmislerki neyse :ter: ( feminist demeye baslarsiniz simdi)
iste soyle iyi aile cocugu iyi terbiye gormus birini bulmak cok zor amann cokta TIN
iste tr ye gelicektim ben yuksek sezona girdi en ucuz biletl 200 ken 300-400 oldu
8. ayin ortasina anca duser bilet fiyatlari ama o zamanada kim öle kim kala 2 ay var daha : (
offffffffff
arkadaslarimi osledim vildani,dilegi,ebruyu,ümmüyü,sumeyrayi,ruseni,nurullahi,sefayi,Ali rizayi da birsuru arkadasimi dostlari...
TÜRKIYENIN DEGERINI BILIN...
$öyle bi dörtlukle yazima son veriyim..
Zalim gurbet hain gurbet
Hain gurbet zalim gurbet
Birtek sevdiğim vardı
Onudamı aldın gurbet