Türkiye`nin Kiymetini bilin ( cok ösledim cok) :(

pasaklı

New member
Reaction score
0
bilen biliyo ben yurtdusunda yasiyorum ve 2 yildir tr ye gelmedim ):
o kadar cok ozledimki Türkiye`yi offf
tr deyken kiymetini bilemedim oralarin ahh ahhh
bi iskender yemege gidiyosun tr parasiyla 100 ytl bi kisi rahat ödüyosun
kokarec yok simit yok bakkal peyniri yok :p daha birsuru sey yok
havalar berbat daha düne kadar yagmur yagiyodu kaleriferleri aciyoduk : (
bugun disari cikiyim dedim hava gusel 25 derece falan iste kizlar hemen soyunmuslar parklarda gunesleniyolar
sokaklarda bikini usleriyle dolasiyolar o kadar midem bulandiki
gerci tr de farkli digil diyolar 2 yildir gidemedim icin bilemiyorum..

sosyal hayat yok bi bilmisler bar,disco,park aksam saat 8-9 dan sonra sokkata in cin top oynuyo kimsecikler olmaz
evde yuksek sesle muzik dinlersin aksam saat 9 alt komsu zile basar sessiz ol diye..
sigaran birter aksam heryer kapali bi otomat bulucaksinda sigara cekiceksin oda bozuk paran varsa :S
ehliyet alicak olursun ilk once ilk yardim krsu 2 gun onu geciceksin sonra normal sinava giriceksin onuda kazanirsan direksiyon egitimi yapicaksin 5-6 ay yada daha kisa yada daha uzun expert gelicek senin yanina oturucak direksiyon sinavindan geciceksin vs vs vs vs..( 1 saat direksiyon egitimi 100 ytl ) :s
biktim usandim ya

bi erkek sana cikma teklif ediyo arkasindan baska isteklerde bulnuyo:mad:
bide pasakli niye sevgilin yok derler
nasil olsun erkekler o kadar pislesmislerki neyse :ter: ( feminist demeye baslarsiniz simdi) :p
iste soyle iyi aile cocugu iyi terbiye gormus birini bulmak cok zor amann cokta TIN :eek:

iste tr ye gelicektim ben yuksek sezona girdi en ucuz biletl 200 ken 300-400 oldu
8. ayin ortasina anca duser bilet fiyatlari ama o zamanada kim öle kim kala 2 ay var daha : (
offffffffff

arkadaslarimi osledim vildani,dilegi,ebruyu,ümmüyü,sumeyrayi,ruseni,nurullahi,sefayi,Ali rizayi da birsuru arkadasimi dostlari...

TÜRKIYENIN DEGERINI BILIN...

$öyle bi dörtlukle yazima son veriyim..

Zalim gurbet hain gurbet
Hain gurbet zalim gurbet
Birtek sevdiğim vardı
Onudamı aldın gurbet

iyi hos diyorsunda turkıyeninde hali oyle toz pembe degil havalar iyi ortalık cıbır dolu:p biz erkeklerinde işine geliyo tabi:D

burada trafik derdi mi dersin yol seridinemi bakıcan yoksa nerde cukur var ordan burdan gıtsemmı diye dusunucen.oralar bu yuzden iyi cunku bunlar gibi dert yok ama turk milletide okadar kurallara uyan bi millet olmaya alıskın degil ya:p biyandan iyi bi yandan kotu.

zaten avro fırlamıs 2.950 ytl ye felan krize girdik.buradada artık helal sut emmişi bosver en az 5 kişiylecıkmıs birini bulmak bile zor sen demeden onlar zaten istediklerini soyler olmus.:goz:

ama yurdum ve yurdum insanı iyidir bu yaz gel valla bekleriz.:D

dj_aligator ya tamam olumsuzluklar cok fazla tr de ama yinede memleketim de memleketim diyorum iste :(

pasakli sana bişe anlatayım

ondan sonra karar ver

dün akşam oturuyoruz mahallede arkadaşlarla saat akşam 11:30 suları filan

beyaz bi ford transit geldi tam önümüzde durdu

arap ismail varmış burda kaportacıymış tükanı nerde onun dediler

adama bide itinayla ismail abinin dükkanı tarif ediyorum

-dümdüz git ilk soldan dön bakkalın karşısı zaten başka kaportacı da yok orda

.......pu çocuu köşeyi döndü minibüsle dükkana 10-12 el ateş ettiler

yani özetle buralarda her an herşey olabiliyor artık boşver gelme orda kal sen

ayni kaderi payLasioruz bende 5 sene TR yüzü görmemistim .. ama bu sene geLiorum TR ye insallah... okuLLar hayirLisiyLa bi bitsee...:( en gec tatiLe girenLerdeniz:p:(

üstelik gercekten dedigin gibi miLLet TR kiymetini biLin .. ooff offff... simdi orda oLmak vardi :(:'(

BEKLE TÜRKIYEM 2 SENE SONRA TEMELLI ORDAYIM INS. :(

einsatzkommando' Alıntı:
pasakli sana bişe anlatayım

ondan sonra karar ver

dün akşam oturuyoruz mahallede arkadaşlarla saat akşam 11:30 suları filan

beyaz bi ford transit geldi tam önümüzde durdu

arap ismail varmış burda kaportacıymış tükanı nerde onun dediler

adama bide itinayla ismail abinin dükkanı tarif ediyorum

-dümdüz git ilk soldan dön bakkalın karşısı zaten başka kaportacı da yok orda

.......pu çocuu köşeyi döndü minibüsle dükkana 10-12 el ateş ettiler

yani özetle buralarda her an herşey olabiliyor artık boşver gelme orda kal sen

yurtdisinda olsaydin inan bu olumsuzluklara aldirmazdin bile..
yinede Türkiye Türkiye derdin

eheuhe yurtdışından gelen kuzenler de komedi oluyo

''olm az edepli ol lem döçeland değil bura yavuzselim mahallesi'' diye error veriyorum bazen

hepinis gelin herkes gelsin birasda bis gidelim yaw ... ne warmış şu gurbette ne çileler çekiliyormuş bi de bis gorelim..

ne diyyeyim, umarım hayal ettiklerinize bi an önce kavuşursunuz.

pasaklı senle yer deıselım o bıkını ustu dolasan kızlarla ben takılayım sen burda ıstedıgın kadar kokarec ye sımıt ye :D :D

bülbülü altın kafese koymuşlar illede vatanım demis inan üzüldüm pasaklı çok dertliymissinde dün sorduumda çok memnunum diodun ?

2 ay sonrada ben gidiorum bakalım senin hissettiklerini hissedebilecekmiyim

CHI€F' Alıntı:
bülbülü altın kafese koymuşlar illede vatanım demis inan üzüldüm pasaklı çok dertliymissinde dün sorduumda çok memnunum diodun ?

ben her sorana memnunum derim uzun uzun yazmaktansa kestirip atiyorum iste :)

iSpiYonCu' Alıntı:
pasaklı senle yer deıselım o bıkını ustu dolasan kızlarla ben takılayım sen burda ıstedıgın kadar kokarec ye sımıt ye :D :D
erkek milleti iste ben ne diyom sen nereye takilmis kalmissin :p

Ben bu konuyu nıye acdıgını biliyorum :D

Yine acacak konu bulamadın değil mi bunu acdın :D:D :p

Neyse sen buraya gelınce yanıma ugrıycan mı bakıyım c85

bende yakında kazakıstana gidiyom turist olarak ruslar akın etmiş orada rus kızlarını anlatmama gerek yok heralde.pişpirik oynarız onlarla artık:D:D

J@CK@L' Alıntı:
Ben bu konuyu nıye acdıgını biliyorum :D

Yine acacak konu bulamadın değil mi bunu acdın :D:D :p

Neyse sen buraya gelınce yanıma ugrıycan mı bakıyım c85

ahaha acicak konu herzaman bulurum ben :)

insallah tr ye geliyimde senin kaldin yerle benim kaldim yer ortasinda bulusuruz :p

ya pasakli ben seni tanidim taniyali istanbulda yasiyor biliyordum vay be sasirdim gercekten. peki hangi ülke söylermisin. bende 5 senedir gidemedim .hatta agustosta 4 haftalik izini bile aldik arabayla gideriz diye ama isler yas gibi görünüyor.:-(

denizli ne güzeldir simdi cıvıl cıvıldır cınar camlık hele o havası yok mu pehhh...

PaSaKLI' Alıntı:
ahaha acicak konu herzaman bulurum ben :)

insallah tr ye geliyimde senin kaldin yerle benim kaldim yer ortasinda bulusuruz :p

Olmaz yanıma gelecen :K

Neyse yatıyorum ben .. bu kadar iyi niyet mesajları benı kasıyo ;)

TurKiye ve özLem ....
Bayrak ve Atalarımız dıŞında Neyi özlüycez bu ülkede...Çok Merak ediyorum

Geri