Türkiye Müslüman’dır, Müslüman kalacaktır.

zaten provakeye de çok ihtiyacımız var dı

Bu ülkede dinini yaşabiliyorsan bunu kemallere borçlusun. Senin yaptığın hainlik.

Kime göre hainLik?
Benim bu yaptığım hainLik değiL ama
Sizin bu yaptığınız ŞİRKtir

Al iste kendi kendine düsünce gücünü kaybetmis insanlardan birisi genelde bu tarz insanlarla tartisilmaz cünkü cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur o yüzden. Sen bizim Atatürk'ü Allah yerine koydugumuzu düsün ya da aklinca laf oyunuyla seytanin yerine koy. Acaba o olmasa babanin kim oldugunu bilecek miydin ya da si anda müslümanim diye gezebilecek miydin? Fransizlarin geldiklerinde Antep'te Ezan'i yasakladiklarini da bilmezsin sen. Tartismaya gerek yok senin gibilere söylenecek sözcükler belli.
He yavrum he anam öyle öyle.:saskin

Karakter tahLiLi yapmaya pek merakLısınız
Bir cümLeden insanın soy kütüğünü çıkartırsınız siz
Bana cahiL diyene bak heLe
Kendini biLmezin birinin yazdığı şiirin peşine düşüpte burda edep örnekLeri veriyor
Bugün dünyanın her yerinde müsLüman üLkeLere zuLüm devam ediyor
Ordaki çocukLarın babaLarı nasıL beLLiyse benimki de aynen beLLi oLurdu
Siz kendi nüfusunuzdan bu kadar koLay geçebiLdiğiniz için bizLeri de öyLe sanmaktasınız
KurtuLuş MücadeLesi dünyanın her yerinde devam ediyor
Ama bak isLamın bayrağını indirmeye kimseLerin gücü yetmiyor
O yüzden ben her yerde her zaman müsLüman oLarak gezmeye devam ederim her haLukarda
Bence sen oturda kendi haLini düşün

أĸяα;2826516' Alıntı:
Kendini biLmezin birinin yazdığı şiirin peşine düşüpte burda edep örnekLeri veriyor
Siz kendi nüfusunuzdan bu kadar koLay geçebiLdiğiniz için bizLeri de öyLe sanmaktasınız
O yüzden ben her yerde her zaman müsLüman oLarak gezmeye devam ederim her haLukarda

Aman bu kadar cümleyi sen hangi arkadasinin yardimiyla arka arkaya yazabildin. Dünyanin her yerinde müslüman ülkelerde zulum kurtulus savasi devam ediyormus neden devam ediyor bu zulumü bu kurtulus savasini bitirecek bir Atatürk cikmadigi icin olmasin. Ki daha cok da devam eder. islamin bayragi olayina ise gülüyorum bu ülkenin üzerinde Kurtulus Savasinda verdigimiz sehitlerin kaniyla cizilmis Ay yildizli bayrak dalgalanir baska bayrak istiyorsan hainlikten yaptigin baska birsey degildir yaptigin. Son olarak bana dost olan iki arap ülkesi göster. Sizin o hayalini kurdugunuz islam imparatorlugu hayalden baska birsey degil.
Bundan sonrasinda istedigini yazabilirsin beyni tam calismayanlarla tartismayi uzatmanin mantigi olmadigi icin benden cevap almiyacaksin.

Not1:Cahilsin biraz oku.
Not2:O siir dedigin atasözü.
Not3:L harflerini niye büyük yaziyorsun bilmiyorum ama Türkce den bir habersin. Okumak bu yönde de yardim eder.
Not4:Eger o kadar müslüman kardeslerine yardim etmek istiyorsan burda ne isin var git Irak'a Amerikalilara karsi savas( ya da Filistin'e git) burda internet basinda harcaniyorsun. Ama nerde sizde o yürek(ben gitmem bu arada bana ne Iraklilar kendileri suclular).

أĸяα;2826516' Alıntı:
Kime göre hainLik?
Benim bu yaptığım hainLik değiL ama
Sizin bu yaptığınız ŞİRKtir

bak bakalım filistine, orda muslumanlar tecavuze ugramıyor mu israilliler tarafından
bak bakalım ırak a, amerikan askerileri binlerce ıraklı musluman kadına tecavuz etmedi mi?

Atatürk ün önderliginde verdigimiz kurtulus savasımız basarılı olmasaydı, acaba buyukannelerimize hangi kahpe düşman tecavuz ederdi hiç düşündün mü?
musluman falanda olmazdın bana gelip palavra anlatma burda, afrikadaki ingiliz,fransız somurgelerinin dini hristiyanlık dilleri de ya ingilizce ya fransızca. senin de dilin ingilizce yunanca fransızca dan birisi olurdu dinin de hristiyanlık olurdu, kurtulus savası basarısız olsaydı. yok ben musluman olurdum falan deme.kaldı ki amerika da hristiyan bir ailenin cocugu olarak dünyaya gelsen şu anda muslumanlara terorist diyecektin. gerçekci ol biraz.

أĸяα;2824479' Alıntı:
satanizm ne kadar dinse
kemaLizm de o kadar dindir..!

seninle tartısmaya gerek bile duymuyorum, ne zaman okumaya ve bilgi edinmeye baslarsın, fikirlerini sagdan soldan duydugun asılsız boş laflar ustune kurmak yerine bilgilerine dayandırırsın o zaman tartısırım.

ben buraya cocuk avutmak ya da bilgi sahibi olmayan, kahve agzıyla konusan insanlarla tartısmak icin yazmıyorum.bilgi alıs verisinde bulunmak icin yazıyorum. karsılıklı bilgi paylasımı icin yani, bilgisi olmayan insanla bir sey paylasamayacagım icin de bu gibi insanlarla tartısmaya girmicem bir daha.

iyi forumlar

sadee şunu diyorum LAİKLİK YÖNETİM ANLAYIŞIDIR DİN-DEVLET İŞLERİ AYRIDIR HERKES DİNİ İNANÇLARINDA SERBESTTİR HERKES NAMAZINI KILAR CAMİSİNE GİDER KARIŞILMAZ BU DUR BUNDA UZATILACAK BİRŞEYYOK LAİKLİĞE KARŞI GELENLER ATATÜRK'E DE KARŞI GELİRLER

LAİKLİĞİ ÇİĞNEYENLER ATATÜRKÜN KEMİKLERİNİ SIZLATMIYORMU SANIYORSUN

Bana laikliği kimin ve ne zaman çiğnediğini söyler misin kaos çıkarmak için uydurulan laflardan sadece biri "Laiklik elden gidiyor." Hani o sizin dinci diye nitelendirdikleriniz vaya "Din elden gidiyor." diye bi 50 - 60 sene önce bağıranlar onlardan hiçbir farkı yok bu Laiklik gidiyor diyenlerin... Allah'ım nerden nereye eskiden din gidiyor millet dinsiz oluyor diye ağlayan millet şimdi dinimiz var dini olanlar var diye ağlıyor :)

Bana laikliği kimin ve ne zaman çiğnediğini söyler misin kaos çıkarmak için uydurulan laflardan sadece biri "Laiklik elden gidiyor." Hani o sizin dinci diye nitelendirdikleriniz vaya "Din elden gidiyor." diye bi 50 - 60 sene önce bağıranlar onlardan hiçbir farkı yok bu Laiklik gidiyor diyenlerin... Allah'ım nerden nereye eskiden din gidiyor millet dinsiz oluyor diye ağlayan millet şimdi dinimiz var dini olanlar var diye ağlıyor :)

laiklik tanımını oku ögren, okuduktan ve anladıktan sonra su an ulkenin haline bak sonra
laiklik tehlikede mi degil mi karar ver ama önce laiklik nedir oku bir kez.

zaman herşeyin ilacıdır bekleyip göreceğiz tarih kimi hain kimi kahraman yazacak..

türkiye islam devleti değildir.Türkiye türk ve müslüman bir türkiyedir.Herkes eşittir ayrımcılık olmaz kürdü,türkü,çerkezi,lazı,alevisi,sunnısi hepsi bir kardeştir hepsi bir türkiyedir.Ayrımcılık bizden deildir.herkes eşit haklara sahiptir.İslam, müslaman her türk vatandası müslümandır fakat bu dini kendilerine bir kalkan olarak kullanarak dini istismar etmektir.Dini kötüye kullanmaktır.türkiye türkiyedir bir islam develeti deildir.

Bu topraklar bu güne kadar hiçbir dine mensupların olmadı. bu topraklarda yüzyıllardır Müslüman'ı, Hristiyan'ı, Yahudisi kısacası tüm dinlere mensuplar kardeşçe beraber yaşadılar ve beraber bu toprakları korudular sahiplendiler.
Böyle söylemlerde bulunmak, böyle ayrımlara gitmek en büyük bölücülüktür bana göre. Bu ülke kurulurken sen şu dine mensupsun sen kurtarmaya katılamazsın yada sen şu dine mensupsun gel sen yanımıza beraber kurtaralım diye birşey olmadı.... Bu aynı şekilde bu ülkede yaşayan milletler içinde geçerlidir.
Bu vatan hepimizin. Kimse şu yada bunu mal edemez bu vatanı....

akp türkiye içn elinden geleni yapıyor ancak bazıları akp yi kapatıp yerine pkk yı(chp yi)getirmeye çalışıyor türkiyede akp nin yerini sadece mhp doldurabilir ancak akp çok iyi akp laikliği savunuyor laikliği istismar edenleri kınıyor kahrolsun türk yargısı(şu anki haliyle)

Geri