Türkiye islam ülkesi mi?

Türkiye islam ülkesi mi?

• Kullanılan toplam oy
    62
Cevabım; Türkiye inananların çounlugu bakımından Müslüman bir ülkedir(islam ulkesi bana bi acaip gelıo bilmiom=) ) fakat dier dinlere mensup Türk olan ve Türkiye için calısan ınsanlarında hiç bir farkı yoktur...

türkiye islam ülkesi olsa bukadar gasp hırsızlık olurmu allahaşkına osmanlı islam devletiydi varmıydı böyle şeyler ben şeriat taraftarı deyilim fakat keşke müslümanım diye geçinenler müslümanlığın gereklerini de yerine getirse... ama sen ne dersen de insanın içinde olacak böyle şeyler benim en iyi en samimi arkadaşım ateist ve samimi söylüyorum bu ülkedeki müslümanların büyük çoğunluğundan daha ahlaklı daha namuslu

onu diyenler islamı bilmeyenlerdir

starboy46' Alıntı:
dostum %95 imiz müslüman ama %60 sımız hırsız dolandırıcı yalancı rusvet alıyo yada rusvet verıyo yada boyle işlerle ugrasıyo....
yuzdelik dilimleri karsılastırınca bı tezatlık cıkıyo gıbı......

sacma bi cümle kurmussun... ona baqarsan arabistanın alyı müslüma ülkede fuhus da oluıyo hırsız da oluyo.. gördüün eli kolu kesik adamların kolu bacagı nasıl kesildi sanıyosun sen?...

müslüman olan sütten cıkmıs ak kasık deildir...ben ibaetimi yapmam her pisligi yaparım ama müslümanım derim..

Türkiye halkının %95i sözde müsliman olan bir ülke.Ama islam ülkesi denemez

Geri