GemaR
Banned
Türkiye zaten ekonomik krizinin bitişinde yani 2014 te güçlü bir ekonomiyle kalacak diğer ülkeler bir bir batıyor battı ve batacak...
kardeşim bu hükümet sana altın tepside istedigin herşeyi verse bile sen yine bir kulp bulursunn sen tuttugun partiye göre yorum yapıyorsun...bu hükümet dört dörtlük bir hükümet degil ona katılmamak elde degil ama şuan bundan iyisini de göremiyorum gerçi bugüne kadar hiç oy kullanmadım ama yiğidi öldür hakkını ver demişler...
ayrıca hükümet başa geçtiginde halimiz de hiç te iç açıcı degildi hatırlayın ülkeyi borç batagından kurtarmak için kampanyalar vardı örnegin her işletmede BU ÜLKE İÇİN SEVE SEVE afişleri vardı o günleri çok çabuk unutmuşuz bu hükümeti avrupayla degil geçmiş hükümetlerle karşılaştırın..
Ülke ekonomisi bireyselleştirilemez, senin cebine çok para girdiğinde bu ülkenin zenginliğini göstermez, cebinde para yoksa da bu ülkenin fakir olduğu manasına gelmez.
Benim şu anda cebimde para var çok şükür, bu ülke çok zengin diyor muyum ? Ekonominin bel kemiği olan sanayinin iyi gittiğini gösterir diyorum bu veriler.
Türkiye zaten ekonomik krizinin bitişinde yani 2014 te güçlü bir ekonomiyle kalacak diğer ülkeler bir bir batıyor battı ve batacak...
batacak ama nasıl?
kardeşim ekonominin kuralları vardır,
avrupa ve amerika yıllardır rahat yaşantının esiridir ve bu yaşantının faturasını ödemektedirler.
Oysa bu millet yıllardır kuru soğan ve ekmeğe talim ederken sayılı insanların cebini doldurmak için çalışıp-didindi.Şimdi fark var mı? yok,
avrupa batacak lafıda büyük bir laftır.Unutma,
Kardeşim yaşını bilmiyorumda daha oy kullanamamış bir insanın AKP öncesini ne kadar iyi hatırlayıp analiz ettiğini tahmin etmek hiç te zor değil.
Ben 2007'de oy kullandım 2002 de kıl payı kaçırdım.
ben Bile bir çok şeyi yeniden okuyup araştırıpta hatırlamaya çalışıyorum.
Sen bundan daha iyisi yok diyorsun.
Sen hiç mercedes görmeden, tofaş güzel araba diyorsun yani...
evet ekonomi gittikçe büyüyor =)
belli çünkü büyükbaş hayvan alımı olacak yine =) 11.500 tane =) uruguay dan =)
üretenlere de destek çıkmadı şimdi üretmiyoruz ne gerek var ekonomi büyüyor ya alırız hayvanı dışardan.
üreteni de bitirmiş oluruz demi ? ne olacak ?
bakan dalga geçercesine endişe etmesinler ramazana yetişecek o hayvanlar diyor =)
daha önce üretmedik,üreticez demiyorda alıcaz diyor =)
ekonomi büyümüşmüş,hadi lenn...
evet ekonomi gittikçe büyüyor =)
belli çünkü büyükbaş hayvan alımı olacak yine =) 11.500 tane =) uruguay dan =)
üretenlere de destek çıkmadı şimdi üretmiyoruz ne gerek var ekonomi büyüyor ya alırız hayvanı dışardan.
üreteni de bitirmiş oluruz demi ? ne olacak ?
bakan dalga geçercesine endişe etmesinler ramazana yetişecek o hayvanlar diyor =)
daha önce üretmedik,üreticez demiyorda alıcaz diyor =)
ekonomi büyümüşmüş,hadi lenn...
Nasrettin Hoca'nın lafıdır,hemşerimdir,kulağınıza küpe olsun:
Allah sevindireceği kulunun önce eşşeğini kaybettirir,sonrada buldurur.
adamlar ithal etmeyi bir durdular et fiyatlari iki kat artti... simdi gene ithal etmeye mecbur kaldilar... bu nedemek olur bilirmisin ? artik o batan ulkelere muhtac oldugumuz bagimsiz olmadigimiz demektir.. yani o batti diye lanse edilen ulkeler olmazsa ulkemiz oldu demektir.. iste akp nin tek yaptigi budur.. ulkeyi yabancilarin eline vermek.. bagimsizligimizi vermek.... et ithal edilmezse 2 kat fazla odeyecez yani yiyemeyecez... birde ekonomisi buyuyen bir ulkede nasil olurda herseye zam ustune zam yapilir anlamiyorum ? turkiye ekonomisi kavramimi degisik yoksa dunya ekonomi kavramimi yalan ? benim bildigim ekonomi iiyse zam yapilmaz hic birseye... hukumet gecen dogalgaz a ve elektirige indirim var dedi.. bugun elektrige zam yapti... buda hukumetin bizlerle nasil oyun oynadigini alay ettiginin gostergesidir
Türkiye artık bir üretim değil ,tüketim ülkesi olma yolunda hızla ilerlemektedir.Bu yolu bize açan Sn.Özal'dır.
Kazandığın sürece elbet tüketeceksin,ama ürettiğin kadar...
Bu memlekette tarım arazilerindeki ekim sınırlamasından haberi olan arkadaşlar varmıdır?
Büyüme rakamı azımsanmayacak derecede yüksek ,evet,
ancak geçen yıllardaki %14.5 daralmanın lafını etmeyen arkadaşlara bir tavsiyemiz olacak,
kör değiliz.
Nasrettin Hoca'nın lafıdır,hemşerimdir,kulağınıza küpe olsun:
Allah sevindireceği kulunun önce eşşeğini kaybettirir,sonrada buldurur.
Ne Mutlu ki , Biz Allahın Sevdiği Kuluymuşuz... :thumbup1:
Hangi esnafla muhabbet etsem kimsenin " abi işler iyi ya " dediği yok. Herkes batmış dibe. Bu neyin yükselişi kimin yükselişi arkadaş ? Kurum Türkiye İstatistik Kurumu olunca , kaynak da Haber7 olunca GSYİH de yüksek çıkaaar , GSMH'de yüksek çıkaaar endeksler de düşer.