Türkiye bu basketçi çocuğu konuşuyor!

<<< EROSS >>>

New member
Reaction score
0
Türkiye bu basketçi çocuğu konuşuyor!
Uzak mesafeden attığı basketlerle yetinmeyen genç basketbolcu, yaptığı "vapur" şovla izleyenleri şaşkına çevirdi.

Topu vapurun bacasından sokmayı başaran genç basketbolcu ve arkadaşlarının hazırladığı bu videonun montaj olup olmadığı tartışılıyor.

tıkla ve izle...

bana göre yalan, 2. izleyişimde anladım. bana öyle geldi 2 kere izleyin öyle karar verin. sizce gerçek mi?

yorum ve teşekkürleri unutmayalım!

bence bir düzen var burada bakın 2. ve 3. atışlarda top delikten geçtikten sonra öyle bir zıplıyor ki ancak birisi aşağıdan topu zıplatıyo oraya gelmeden önce de top elinden çıkıp yarı yola geldikten sonra aşırı bir şekilde hızlanıp yön değiştiriyo..... vapur olayı da anı ...

yani FAKE........

Her Telden'e Taşındı...

FAKEEEE !!!!!

yOK DEVE KARDEŞ ADAMA BAKK BÖLE BİŞİ OLABİLİRMİ ?????????

yok artık lebron james daha neler

karışık wideolara taşındı ..

Fake ise çok sağlam olmuş. Değilse diyecek laf bulamıyorum.
Bi tek vapur niye geri geri gidiyo onu anlamadım

tuhaf atarken cok rahat atıyor o mesafeden zorlanmadan kesin faketir bende basket oynuyorum yaptıkları kolay seyler degıl

bencede fake.. çünkü dikkat edin potaya olan uzaklış değişiyor ama çocuğun atış aynı yani direk atmıyor uzaktan da eğimli atıyor topu pota topu çekiyor sanki öyle bir görüntü var :) vapur olayıda biraz tuhaf o kadar uzağa nasıl atıyor ayrıca top düşecekken sekip yön değiştiriyor içeri giriyor :sigara:

kseinlikle fake deil hiç bir grafikçi boylesine dogal bir goruntuyu tutturamaz

Geri