Türkiye Alsancak'ta!!! VİDEO

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozcan abı tabıkı saygı duyarım dedıgıne ama konu cok farklı araya gıren bırının dedıklerı cok farklı konuyla alakası yok bazı messajları da ınceden ınceye hakaret ıcerıyo bız onu saygıyla susturmaya calıstıkca adam tepemıze cıktı bızden bı kac bısı ıstedı bızde onları verdık konudan ne kadar sapmamaya calıssakta adamın mesajlarının gıdısatı asıkar...senıde zor durumda bırakmak ıstemem tabıkı..konu suan normal gıdısatına dondu sanırsam...saygılarımla..

16270geldik1.JPG

959075geldik2.JPG

Buraya da yazaLım ki göRmeyen kaLmasın deRdimizi...

+ Bazı arkadaşlar yanLış yeRlere çekioR konuyu oRda Karşıyaka'lılar değiL ermeniler bile dese gene bu resmi paylaşırdım...

Karma Usta Konu Normal Akışına Döndü SickDreTH inde Dediği Gibi Arkadaş İnceden Hakarete Dökmüştü İşi Ben Arkadaşa Baştan Beri Bu Olayı Kişiselleştirmememiz Gerektiğini Söyledim Ama İş Buralara Kadar Vardı Bunu Bende İstemezdim Eğer Arada Haddimi Aştıysam Özür Dilerim Sonuçta Konu Normal Akışına Dönmüştür...

Türkiye alsancakta değil, CHP alsancak'ta :)

cenkkizil konuyu olmaması gereken noktalara taşıdıgı için sınırsız ( daha onceki cezalarını goz onunde bulundurarak ) ,
ReaLiStanbuL ve kerti aynı şekilde konuyu sabote etmeye çalışan arkadaşa uydukları için 3 er gün cezalandırılmışlardır

crnky' Alıntı:
Türkiye alsancakta değil, CHP alsancak'ta :)
guzel kardesım konu neyle alakalı senın dedıgın neyle alakalı..

ayrıca benım oglum cudı dagında senın oglun nerede yazılı pankart cok seyı bı kalemde anlatıyor ınsallah ızleyıp de ders alırlar..

Kapatmaya gerek yok yorumu oLan yapsin seviyeli olarak ßi sorun cıkmaz artık ögrenelim mesaj yazmayi.

Bi kişi çıkıp zırvalamış sizde cevap vermişsiniz 8 sayfa =) Sallayın
Herkesin yorumu kendine, kendi kapasitesine göre
Laiklik bu ülkede bir seçenek değil. Laik olayımmı olmayayımmı diye seçemezsiniz. Türkiye hep laik kalacak. Dolayısıyla çıkıp da laikliğin savunulduğu ''parti hareketi olmayan'' bu halk hareketine karşı çıkmak = Laikliğe karşı çıkmak. Burda kimse AKP [ki buna kimsenin gücü yetmez] laikliği yıkacak aman sokağa çıkalım diye değil, bu girişimler devam ederse doğacak sonuçları engellemek için sokağa çıkıyor. Doğacak sonuç laikliğin yıkılması değil ''darbe''. Halk darbe istemiyor. Halk yapmasa asker yapacak. Boşuna uğraşmayın, laikliğin karşısında olanın hesabını halk sorar. Geç kalırsa asker sorar.Geç kalmamak için insanlar sokağa çıkıyor. Aynı durumda CHP yada başka bi parti olsa halk yine sokaklarda olurdu.

bu olay hıc bı partıye mal edilemez..
siyasi gorusumu az cok benı tanıyanlar bılır ama fırsatım olsa bende olurdum o da ayrı

gelseydin akşam da fener konvoyuna çıkardık ispik :)

bu arada miting harikaydı..
emin olun o meydanda bulunan insanlar sadece görünen kişiler..alsancağın sokaklarında da bir o kadar insan vardı..

iSpiK' Alıntı:
bu olay hıc bı partıye mal edilemez..
siyasi gorusumu az cok benı tanıyanlar bılır ama fırsatım olsa bende olurdum o da ayrı
çanakkaledeki mitinge gittim ama ben laiklik ve cumhiriyet için gittim öyle olacağını zannediyordum çünkü.
ama mitingde solda birlik çağrılarının yapılması kalabalıgın biraz da olsa dagılmasına neden oldu.dagılanlardan biri de bendim.Bu mitingi siyasal amaçlı kullananlar utanmalı!!

ne fenerı be hacı .. zaten berabere kalmısız gene küme düsme potasındayız : )) ama son hafta gene yırtarız (denizli )

kalalım 1.ligde o zaman onu kutlarız kücük parkta ; )

denizli kümeye :)
2. lige düşsün sana bi biraver ısmarlayacam ispik :)

bı yanda en sevdiim alkol bı yanda t akımım napsamki : )))

neyse düsmezse ben sana ısmarlıyım o zaman maksat beraber icmek ama kesin düsmez denizli : )) yoksa fener kime puan kaptırcak :p

her zaman beklerim bornovaya,özkanlara yolun düşerse..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri