Türkiye Alsancak'ta!!! VİDEO

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okumadın galiba.körsün sanırım.hala utanmadan burda yazıyosun erkekliğime de laf etme .
neyse devamını yazmamda sakınca var.bna cevap atıp da beni yorma be.

al bay çok bilmiş ve aynı zamanda kör.buna da yazacak bir cevabın varsa senin insanlığından şüphe ederim ben.al da duy
http://www.youtube.com/watch?v=AWB7xVI7bRA

kerti' Alıntı:
okumadın galiba.körsün sanırım.hala utanmadan burda yazıyosun erkekliğime de laf etme .
neyse devamını yazmamda sakınca var.bna cevap atıp da beni yorma be.
HANI BEKLIYORUM YOUTUBEDEKI VIDEOYU VERECEKTIN NE OLDU ERKEK OL KANITLAAAAAAAA HODRI MEYDAN DELIKANLI OL O VIDEOYU BURAYA YAZ

Hani Basbakanin Goruntusu Nerden Ben Goremedim Bisey Ben Yarim Saatte Bole Bi Video Hazirliyabilirim Ya Birakin Bu İŞlerii Halk Gercekleri Biliyo

arkadaşlar bence bu konuyu fazla uzatmayın
biliyorsunuz ki türkiyede Sağıda var Soluda var Milli görüşlü
olanı da var bence bunları bırakıp hep birlikte şunu demeliyiz :
[
B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/B]​

cenkkizil' Alıntı:
Sandik Geliyorrrrr Sandik Neden Hala Konusuyorsunuz Halk Yine Verecek Kararini Hic Merak Etmeyin Mhp Ci Arkadas Bugun Apo Idam Edilmedi Ise Onun Altinda Kimin Imzasi Var Bi Git Arastir Bakalim Kelle Demedigi Mahkemede Kanitlandi Basbakaninda Bu Arada Bosa Sikmayalim
[VIDEO]8PNtEMo-s5M[/VIDEO]
[VIDEO]AWB7xVI7bRA[/VIDEO]
[VIDEO]vjPZErcwvTM[/VIDEO]

AL BEN SANA KELLE DEDIGI SES KAYDINI BULDUM SENDE BANA MAHKEME KARARIYLA ILGILI BI HABER BUL SEVUNDUGUN ADAMIN HAKLI OLDUGUNU ISPATLA BANA YOKSA BI DAA BU KONUDA MESAJ YAZMA LUTFEN!!!!

cenkkizil' Alıntı:
HANI BEKLIYORUM YOUTUBEDEKI VIDEOYU VERECEKTIN NE OLDU ERKEK OL KANITLAAAAAAAA HODRI MEYDAN DELIKANLI OL O VIDEOYU BURAYA YAZ
DAHA FAZLA ISTIYOMUSN!!!!!HEPSINI GETIRIRIM YANINA!!AYRICA SIMDI BEN SENDEN KANIT ISTIYORUM SIMDI SEN BANA KANITLA BAKALIM GETIR ONUME MAHKEME KARARI AMA SENIN KASTETTIGIN MAHKEME AKP MAHKEMESI SANIRSAM YOKSA BASKA KIMSE BUNU KABULLENEMEZ!!!!

Hala Atıp Tutuyosun Ayıp Be Hadi Hazırla O Zaman Yarım Saatte!!! Bekliyorum!!!

cenkkızıl nerelere kayboldun kocum öyle bos bos atmaya benzemiyo dimi?biz bisey söyledik cünkü bisey biliyoduk.bos kafaliligin geregi yok.herkesin kendi görüsü vardır.ben her zaman için başkasının görüşüne saygı duyarım.fakat sen bizim görüşümüze saygı duymadın ve bizi yalancı konumuna koydun.biz kendimizi akladık.şimdi sıra sende hadi içine düştüğün durumdan kurtar kendini.kanıt bekliyoruz senden.

elım degmısken bı kac tane daa verıyım dedın hanı belkı ınanmazsın 3 4 tane kaynaga dıye!!!

[VIDEO]DjCqVPfn2es[/VIDEO]

[VIDEO]bRhi3jneYYo[/VIDEO]

bulent arıncın dedıklerıne dıkkat etmenı ısterım adam kelle dedıgını kabul etmıs durumda..sen sımdı dıceksın bana bak adam kasıtlı soylemedı senın dusundugun gbı bısı kastetmedıgını soluor dıceksın buda dogal hakkın ama bı basbakan sıfatını tasıyan kımsenın yada dunyadakı metrekareye dusen hıc bı ınsanın bole bı kelımeyı kkullanmaya hakkı yok kım olursa olsun!!!!halada senden mahkeme kararı beklıorm..

cenkkizil' Alıntı:
Hani Kardesim Bana Agzinda Cikan Laflari Soyle Delikanliligini Gorecem Bekliyorum Nasil Unutursun Izledigin Sey Delikanli Ol Erkek Ol Kanitla Hadi Bekliyorum Hodri Meydan

İŞTE ÇAMUR AT İZİ KALSIN BAŞKA TURLU CUNKU BISEY YAPAMAZSINIZ HANI VER ADRESI IZLIYELIM GOSTER DELIKANLILIGINI SADECE ARAMA MOTORUNA BILE YAZSAN CIKAR BOLE BISEY DELIKANLI OLUNNNNNNNNN
senmı ogretıcen bana delıkanlıllıgı bı saattır ortalıkta gozukmeyen sensın ben sanıyeler ıcınde sana 5 tane vıdeo gonderdım kafadan mahkeme kararı uydurdugun nerden bellı bılıo olsan sanıyesınde gonderırdın burdada klavye delıkanlılıgı yapma..

Sızler anca televızyonların basından ızleyıp o partıydı bu partıydı lafı yapın hala daha.Elımızde ne partı bayragı ne baska bısey vardı sızlere kalsa zaten pkk bayragı bıle acıldı.Bırakın bu ıslerıde yapamıyosanız susmasını bılın barı.

Izmırde bugun heryer tıklım tıklım doluydu.Tvden gorduklerınız sadece meydanlar bunun yanında o meydana ulasamayan bınlerce ınsan vardı.Sadece meydan degıl alsancak sokakları ıcler dıslar en ucra koseler bıle tıklım tıklım doluydu hatta ezılenler bıle vardı bı ara meydanda karmasadan sıkısıklıktan dolayı.

Gelen ınsanlar ne sızın dedgınız gıbı partılerle alakası olanlar ne bellı yerlere mensup kısıler degıl.%99u halktan evınden bayragını colugunu cocugunu alıp gelmıs ınsanlardır gercek bu ulkenın halkıdır.Cumhurıyet ıcın gelmıslerdır.

Sadece ızmırden degıl cıvar ıllerden koy ve kasabalardanda bı cok ınsan otobus dolusu gelerekten katıldı mıtınge.Hersey cok guzeldı HH dan gıdemeyen arkadaslar ıcınde gıtmıs bulunmaktayım ben gozunuz arkada kalmasın ;)

Bunlarda bı kac kamerama yansıyan fotograflar.Devamı arkadaslarda alırsam koymaya calısırım =)

Bey amcamız ıyı kapak yapmıs cekelım dedım :p
22-1.jpg

3-1.jpg

1-1.jpg

beyler kişisel olaylara donusturmeden konumazda gidelim ; )

rebel abı ıspık abı azoncekı adama anlatamadıkkı sızın dedıklerınızı bı saattır dıl dokuorm ama adam hala bıldıgını okuo!!tutturmus bı partı lıderlerı bayrak dagıtıo yok bu yuruyus baykalın onderlııgın de bılmem ne bı ton sacmalık ama bu fotolarda ulasır gıtmesı gereken yere ınsallah ellerıne saglık..

Rebel cok güzel yakalamissin gercekten benim de gözüme çarpan cok güzel pankartlar vardı.hatta bi tanesi özellikle cok hosuma gitti.tapu yapmışlar yere türkiye yazıyor.satılamaz falan yazıyor.çok güzeldi ya.cep telefonumu çaldırmasaydım çekecektim hepsini:(:(

Rebel Ve İspik Sizin Söylediklerinizi Anlatamadık Arkadaş Sabit Fikirli Olduğu İçin Ama Neyse Son Noktayı Koyduğunuz İçin Teşekkürler...

Arkada$Lar Herkez Görüşünü yazıcak.. Birbirinizin mesajını yaparak konuyu ikiLi tartı$maya döndürmeyin! her defasında söyLemekten bıktık oLgun insanLarsınız adam olan bi kere söyLedimi anLar Zıttını yapmayın sürekLi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri