İZMİRDEN ÇIK ANADOLUYA DOGRU YAVAS YAVAS GELMEYE BASLA GELDIKÇEDE SOKAKTAKI INSANLARA SOR BAKALIM ONLAR NE DIYECEKLER İZMİR ALSANCAK TURKIYE DEGIL TURKIYE HERYERDIR HAKKARISI VAN I KAYSERISI ERZURUMU ANLADIN SENDE BUNUReaLiStanbuL' Alıntı:Mevzuyu Kişiselleştirme Konuyu Dağıtma Aldın Sen Mesajı Takma Kafana!!!
bak dostum konuyu tamamen saptırmaya yonelık bı mesaj konu bununla alakalı bısı deıl...cenkkizil' Alıntı:Basligi AÇan ArkadaŞ Turkiye Alsancak Ta Demİs Ama Bizde Turkiyeyiz Ama Anadoludayiz TÜrkİyeyİ KamplaŞtirmaya Gerek Yok Baykal Ile Sezer Turkiyeyi Temsil Etmiyor Bunun Farkinada Sandikta Varacaklar
arkadasım ole bı konustunkı sankı orda yuruyenlerın en basında baykal varda bızde onun arkasından yuruyomusuz gbı olmus..kesınlıkle bole bısı yok bu baykal yuruyusu yada chp yuruyusu deıl CUMHURIYET MITINGI!!!mıtıngı bıle saptırıosunuz ya hayret gercekten...ayrıca daha fazla sehıt vermeyelım dıye basımızdakılerı uyarma amacıyla yuruyoruz bunun farkında olmak lazım sehıtlerımız ıcın kan agladıgımızı herkes bılıo...cenkkizil' Alıntı:EVET BEN ORDAKILERDEN DEGILIM DUN 2 TANE SEHIT VERDIK HANGISI İÇİN GÖZYAŞI DOKTUNUZ HANGISI İÇİN MEYDANLARA ÇIKIPTA YÜRÜDÜNÜZ BEN BAYKALIN LIDERLIGINDE YURUMEM ASLA ONLARIN PEŞİNDEKİLERDE CUMHURİYETİ TEMSİL EDEMEZLER CUMHURİYETTE HALKTIR HALK GEREKEN CEVABI BUNDAN ÖNCEKİ SEÇİMDE OLDUGU GIBI SONRAKI SECIMDEDE GÖSTERECEK KIMSE MERAK ETMESIN
bu sonuca yukardakı mesajlar dan nasıl vardın gercekten hayret ettım arkadasım sana kımse türk deılsın yada laık deılsın dıyen oldumu Allah askına tabıkıde hem Türksun hemde laıksın Allaha sukur ama sırf bos tartısma amacıyla yazılmıs gbı gozukuo...ben kendımı acıklayım arkadasım hıc bı partıyı bı holıgan gbı tutmam herkese saygım vardır kendımıde acıklayım ben MHP cıyım ama hem ankarada hemde caglayanda hemde alsancaktayım ve bu mıtıngı hıc senın gbı degerlendırmedım ve hepsınde destegımı hıc eksık etmedım bu hıc bır partının yuruyusu deıldır...cenkkizil' Alıntı:alsancaktakıler turk biz degilmiyiz alsancaktakıler laık bız degılmıyız TÜRKÜM VATANIM İÇİN ÖLÜRÜM BUNU TEK BAŞIMA HAYKIRIRIM BAYKAL GIBI ADAMLARIN PEŞİNDEN KOŞARAK SÖYLEMEM
ben varım arkadasım sag partı temsılcısı...cenkkizil' Alıntı:Neden Bi Sag Parti Temsilcisi Yok
varsın paramız pulumuz olmasın ama Türklugu zedelemeyelım dımı..bak ısıne gelenlerı ne kadar guzel bı sekılde dokturmusun senın dedıklerıne bı kac bısı de ben eklemek ıstıoyrum musaden varsa...bunların yanında sehıtlerımıze ''kelle'' onun bunun cocuguna da sayın dıye hıtap edıldı bı basbakana yakısmıcak bı sekılde magdur bı cıftcıyede ananı alda gıt dıye bı tabır kullanıldı bunun yanında dedın ya ab ıcın tarıhı bı adım atıldı(???)nerde o tarıhı adım ole bı konustunkı sankı ab ye gırdık o adımdan sora!!!bundan baska Amerikan Birlikleri 4 Temmuz’da Süleymaniye’de ki Türk Özel kuvvetlerinin karargahında bir baskın düzenleyip, 11 Türk askerini 60 saat rehin alıp, bileklerine kelepçe, başlarına çuval geçirdiğinde; Dışişleri Bakanı ile Kayseri’de Sakatatçılar Çarşısını açıp, ardından haremlik - selamlık düzeyindeki İl Kongresine katılan bir Başbakanımız var…Böyle bir vahim olay karşısında, ABD ile ikili ilişki kuramayan, NATO Konseyi’ni derhal toplantıya çağırıp, ikili ilişkiye iletemediği düşüncesini ittifak çerçevesi içersinde, diğer müttefiklerin gözü önünde ABD’ye anlatamayan bir Başbakanımız var..Bu olay yaşanırken, ABD’nin özür dilemesi gerektiğini söyleyenlere“ABD süper güçtür. Özür dilemek ancak eşit güçler arasında beklenebilir.” diyen Dışişleri Bakanı’nı destekleyen bir Başbakan var…cenkkizil' Alıntı:Birakin Bu Ayaklari Ulke Olmadigi Kadar Ekonomide Iyi Durumda KaÇbin Kisi Ev Sahibi Oldu Hastahanelerde Cile Cekiyorduk Kurtulduk Dolar Nerdeydi Borsa Nerdeydi Nereye Geldi İŞsİzlİk Ne Kadar Azaldi Turkiye Oecd Raporlarina Gore Dunyada En Hizli Cinden Sonra Buyuyen 2 Ci Ulke Oldu Avrupa Birliginde Tarihi Adim Atildi KaÇbin Kilometre Yol KaÇbin Fabrika AÇilisi Barajlar Hastahaneler Gitmeyen Sehirlere Dogalgaz Gitti Bitmeyen Yatirimlar Tamamlandi 20 Yillik Icraatlar Hayaller Tamamlandi
usluba dıkkat edelım ılk once bu lafım hem sana hemde nazıllıfan arkadasıma..:goz:hem baykal yuruyusu dıosun hemde lıderler bayrak dagıtıolar dıosun bak ne guzel ıste butun partıler bı anda yuruyebılıolar..dımı ama??ben sana o sordugunun nedenını hemen soyleyım CUNKU BU YURUYUS CUMHURIYET YURUYUSU!!ondan bayrak dagıtılıodu bu caglayandada aynıyda tandogandada okEE??cenkkizil' Alıntı:SEN IYI BAK KARDESIM MADEM KONU ACIYOSUN HERKES SENIN ISTEDIN SENIN DUSUNCEDE KONUSMAK ZORUNDA DEGIL CUMHURIYET MITINGI ISE NEDEN LIDERLER PARTI BAYRAKLARI DAGITIYO BUNUN NEDENINI SOYLEYIN O HALDE
cenkkizil' Alıntı:Ya Bide Arkadasim Sokaklara Meydanlara Dokulmenin Ne Anlami Var Onunuze Sandik Gelmeyecekmi Orda Vereceksiniz Zaten Karairinizi Yoksa Bi Korkunuz Varda Milletimi Etkilemeye Calisiyosunuz Eger Bu Ise Onada Ugrasmayin Millet O Kadar Aptal Degil Bundan Onceki Secimde Verdigi Gibi Yine Ayni Mesaji Verecek Bizim Bi Korkumuz Yok Biz Evimizde Sizleri Izledikce Inanin Guluyoruz Neye Guluyoruz Biliyomusun Cumhuriyetin Nasil Kuruldugunu Hatirliyoruz Bi Taraftanda Parti Bayraklariyla Yuruyenleri Goruyoruz Basliyoruz Gulmeye Inanin Cok Komiksiniz Kervan Yuruyo Siz Merak Etmeyin
"Çünkü, Türk milletinin karakteri yüksektir. Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir. Çünkü Türk milleti milli birlik ve beraberlikle güçlükleri yenmesini bilmiştir..."
10. yıl Nutkundan alıntıdır
İŞTE ÇAMUR AT İZİ KALSIN BAŞKA TURLU CUNKU BISEY YAPAMAZSINIZ HANI VER ADRESI IZLIYELIM GOSTER DELIKANLILIGINI SADECE ARAMA MOTORUNA BILE YAZSAN CIKAR BOLE BISEY DELIKANLI OLUNNNNNNNNNkerti' Alıntı:ya nerde kelle demediği mahkemede kanıtlandı.uydurma be.daha 3-4 gün oldu youtube da izleyeli.resmen bal gibi şehitlerimize kelle diyor adam ya.daha fazla uzatma da çık git şu topicten.propaganda yapmanın mantığı yok.kimsenin fikrini değiştiremeyeciğine göre bırak cevap yazmayı artık.