Türkiye AB ye girebilecekmi?

Türkiye AB ye girebilecek mi? Girmemiz gerekiyomu?

• Kullanılan toplam oy
    39

'StİnG'

Banned
Reaction score
0
evet... Türkiye AB ye girebilecekmi ? bizi alıcaklarmı AB ye ? Sizce girmelimiyiz?

ben ce giremiycek almıycaklar bizi .. hem bizim orda işimiz ne ? onca müslüman ülke varken neden bizde diğer ülkeler gibi AB statüsün de bir bütünleşmeye girmeyelim ki ... ben ce boşa kürek sallıyoruz zaten alırlarsa bizi 5 sene içinde alacaklardır ... o zamanda AB gibi bi bütünleşme birlik olmuycakki ... oyalıyolar bizi başka bişey demiyorum ...

geri geri mi?

İsteyen kim...

Onlar kimki bizi almak istiyorlar . Bizim hür irademizi kullanıp adamlara ....tir çekmemiz lazım .
2 kelime etcek adam gibi adam gidip oraya . Ya alırınız yada almazsınız .
Ayak oyunları yapıp bir ton evrak imzalamakla olcak şeyler değil bunlar .
Benim fikrim bu . Ab'ye girsekte çokta tın girmesekte .
Ama adamlara yalakalık yapan tayyip ...si yüzünden Tr'nin adı yeteri kadar kötü anılır oldu Ab'deki ülkelerin gözünde . Tüm ülkeler Tr'yi çok aciz bir ülke olarak görmeye başladı .
Bizim net adımlar atmamız lazım . Onların gelin Ab'ye girin demesi lazım . Bizim ...zü yırtmamamız lazım girmek için .

Leke doğru söylüyor.Şöyle okkalı bir bir şekilde kapattık Gümrük Birliğini denilmeli.Ama sakın unutmayın baştaki oda olsa bu da olsa bu hiç kolay bir hamle degil.Yani baştakilere yuklenmek boşa.Kimse böyle bir çıkışı yapamaz.Çok sert bir hamle bu...

Türkiye bu konudaki kaderini kendi çizebilecek güçte. Bugün bir İsviçre (milli geliri Avrupa standardının çok çok üzerinde) AB dediği için değil halk istediği için bütün gerekli huzur ve barış ortamını sağladı. Sonuçta ne oldu? Böyle bir ülke için şimdi AB koşturuyor ama onlar kabul etmek istemiyor. Çünkü onlar artık kıskanılacak bir düzene sahipler. Millet için deil kendileri için çalışıp yaptılar. Demek istediğim Türkiye girer ama girdikten sonra da beklediği ilgiyi göremeyince de emeklerinin boşa gittiğini görür. İyisimi biz çalışıp potansiyelimizi kullanarak halledelim herşeyi... (GİRER:D)

1 müslüman ülkeyi almazlar aralarına
2.alırlarsa Türkiye en fazla koltuk sayısına sahip 2, ülke olacak
sizce alırlarmı??????

Tamamen Karşiyim. Emperyalistler Arasinda Yerimiz Yok...

Bizi oyalıyolar abi...Alıcakları falan yok o yüzden bence bizim hemen bu ab hayalinden kurtulup kendi işimize bakmamız lazım.Kendi içimizde bişiyler yapıp düzeltmeliyiz bazı şeyleri en azından çabalamalıyız...

evet girecek, arkadan..

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
bu seçenekler ne böyle, evet-hayır yazki bizde alta yorum yapalım ;)

secenekleri bence güzel sectim ... biraz kafamdan yaptım ama olsun :D
zaten en altta diğeri şıkkı da vardı o şıkkı işaretleyip alta yorum yapanlar oldu zaten ;)
sen de öle yapsaydın ....kimbilir belki de öle yapmışsın dır ...
bu arada cok merak ettim : neden monalisayı cizen kişi nickin ?
yoksa ressam filanmısın sen ...

aslında onların bizi haketmesi lazım

bilezik gibi gececek girelim de gorelim millet sanıyor ki avrupaya gezmeye rahatça gidebilecez n*h gonderirler abi bizi TURK un TURK ten baska dostu yok

biz ab'ye gireceğimize ab bize gircek valla

Geri