Türkiye 74-76 Yunanistan Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
2e37spw.jpg

Türkiye Yunanistan Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası

Polonya'da devam eden 36. Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselen (A) Milli Takımımız, Yunanistan'la karşı karşıya geliyor...

Bugün sahadan galip ayrılan taraf, yarı final maçında dün akşam Hırvatistan'ı mağlup eden İspanya ile eşleşecek...

1. Peryot: TÜRKİYE 14-17 YUNANİSTAN
İlk yarı sonucu: TÜRKİYE 26-29 YUNANİSTAN
3. Periyot: TÜRKİYE 46-47 YUNANİSTAN
4. Periyot, maçın normal süresi: TÜRKİYE 65-65 YUNANİSTAN 5 dk. uzatma oynanacak
Maç sonucu: TÜRKİYE 74-76 YUNANİSTAN
Maalesef iki sayı ile yenildik ve yarı finale çıkma şansımız kalmadı
:(:(:(

Kaynak

Ben böyle işin varyaaa... Şerefsiz hakemler

Hakemler tam olarak şerefsizler. Sinirden kuduruyorum şu an. Yaa bu kadar top kaybı nasıl yapıyoruz anlamış değilim. Son dakikada kaçırdığımız basketleri de anlayamadım. YAZIK OLDU!!!

Arkadaşlar biliyorum ban yicem ama bu küfürü etmeden duramıcam . . .
Ben öyle hakemin anasını sikim nasıl 4 saniye oynatır maçı süreleri dolmuş hala 4 saniye diyor Hidayet i de tebrik ediyorum yaptığı top kayıplarıyla takımın azına sıçtı Ersan gibi 1 adam daha olsaydı Şampiyonayı lider bitirirdik . . .

Not : Teşekkürler Türkiye . . .

hakemlerin bu kadar tırsak olduğu bi maçta zaten bizim kazanmamız muçize olurdu zaten
not:büyük bi yazık!!!!

Beyler onlar hakemle maçı kazanırlar sevinirler ama biz onurumzula gururumzula şerefimizle oynuyoruz o yüzden içimiz rahat.Türk Milli Takımını Buralara kadar Getiren Milli Basketbolcularımıza Gönülden Teşekkürler.

ulan hakemler ok de ya bi adam a milli olucak 1/6 serbest atısmı atar veya gercekten guvenilecek bir bilek ortada olmaz mı
hidayet turkoglu eyvalla nba de yıldız olduda beyle kendimizi kandırmayalım dirk nowitzki her mac 20 sayı atardı veya tony parker aynı sekilde milli takımı hucumda suruklerdi bu hala 10 sayı atıoor ne la bu adam bide forvet gecelim hakemleri bizim takımda 3 uzun 3ude aynı sekilde beceriksizse
hayır her bolume bir yaslı aldı bu tanjevic denen adam nie pota altına bitane bile yaslı yok bu isin sonu zaten bellli idi bizim ulkemizde olacak dunya kupasında kimse bi sey demesin bisey beklemesin

ya abi hatayı bırak hakem o sayıyı vermeseydi maç bizimdi zaten ya . . .

Ya kardeş var Türkiyenin üzerinde bu aralar bir uğursuzluk

Futbolda F.Terim sayesinde finallere çıkma şansımız kalmadı gibi
Basketbolda hakemlerin sayesinde elendik
Fenerbahçe dün yenildi
Bjk 3 gün önce yenildi

Bu eylül ayı bize uğursuz geldi

Ya kardeş var Türkiyenin üzerinde bu aralar bir uğursuzluk

Futbolda F.Terim sayesinde finallere çıkma şansımız kalmadı gibi
Basketbolda hakemlerin sayesinde elendik
Fenerbahçe dün yenildi
Bjk 3 gün önce yenildi

Bu eylül ayı bize uğursuz geldi

Dostum Beşiktaş ın yenilmesini sil ondan bir şey olmaz belliydi zaten . . .
Hakem kameralardan tekrarına bile baktı nasıl göremedi peki onun 24 saniye olup olmadığını o zaman bu adam hakem değil başka bir şey ya . . .

Ulan Türk milleti bu avrupalıyız diye geçinenlere zamanında ne geçirmiş be
Adamların kini öfkesi yüzyıllarca devam etti, hala devam ediyor
Çıkaramadılar bir türlü içlerindekileri

Hristiyan olsaydık bakalım orada kim 4 saniye diyordu Müslümanlık bunlara göre suç ama ben gurur duyuyorum ÜLKEMLEDE DİNİMLEDE ! ! !

Geri