Türkiye ÇOK DEĞİŞECEK...

GemaR

Banned
Reaction score
0
Türkiye, 31 Aralık 2009

liderturk_turkiye311209.jpg

Türkiye Gazetesi Yazarı İsmail Kapan, Noktalar isimli köşesinde yazdığı yazıda, son dönemde ülkemizde ard arda yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Yazısında, “Ülkemizde sadece bir günde meydana gelen hadiseler, orta çaplı bir Avrupa devletinin bir yıllık gündemine bedeldir!” diyen İsmail Kapan, herkesi “Türkiye büyük ülke” sözü üzerinde iyice düşünmek gerektiğini vurguladı.

TÜRKİYE ÖNCÜ ÜLKE OLACAK

TimeTürk, 4 Ocak 2010​

liderturk_timeturk040110a.jpg

NEW YORK TIMES: ORTA DOĞU'DA TÜRK ETKİSİ BÜYÜYEN FAKTÖR

Türkiye, 2 Ocak 2010​

liderturk_turkiye020110.jpg

Amerikan New York Times Gazetesi tarafından yayınlanan bir makalede, Türkiyenin Orta Doğu’da büyüyen etkinliği, bölgede son 10 yılda ortaya çıkan en önemli yeni beş faktörden biri olarak değerlendirildi. Makalede şu ifadelere yer verildi: “bölgede beşinci önemli yeni faktör ise, BÜYÜK ÖLÇÜDE OLUMLU BİR GELİŞME OLAN TÜRK ETKİSİNİN GENİŞLEMESİDİR.”

FİLİSTİN'E TÜRK KÖYÜ KURULUYOR

Yeni Şafak, 8 Ocak 2010​

filistin_ysafak080110.jpg

Filistin’de Türk Köyü ve Toplumsal Merkez kurmayı planlayan Türk Kızılayı’na Kudüs’te arazi tahsis edildi. Projenin yapılacağı arazinin Türkiye Cumhuriyeti adına hazırlanan tapusu Filistin Lideri Mahmud Abbas imzasıyla, Türkiye’ye gönderildi. Gazze’de kurulacak Türk Köyü’ne ise Fatih Sultan Mehmet’in adı verilecek.

TÜRKİYE'YE TEŞEKKÜR

Milliyet, 8 Ocak 2010​

liderturk_milliyet080110.jpg

Gazze’ye yardım götürmek amacıyla yola çıkan “Filistin’e Yol Açık” konvoyu, yardımları yetkililere iletti. Hamas hükümetinin Başbakanı Haniye, Erdoğan ve Türk milletine teşekkürlerini iletti.

Türk-İslam Birliği
Alıntı 2 3 4 5
Selametle....

..:.. birazda ülkendekilere yardım etseniz nasıl olur yahu ..:..

değişecek değişecek.aklımızız başımıza almazsak tam değişip iran olacak!

..:.. birazda ülkendekilere yardım etseniz nasıl olur yahu ..:..

Komşusu açken tok yatan bizden değildir.

Biz eğer biz zor durumda olsak iki elimiz kanda olsak bile kardeşlerimize diğer bizden yardım isteyenlere yardım etmezsek ne zaman yardım edeceğiz.
Emin ol herkes rahattayken yardım edebilir önemli olan bu durumdayken cömert ve yardımsever olmak işte o zaman tam Türke yaraşır ve tam güvenilir olursun.Bunun manevi değiri inan paha biçilemez.

Geri