Türkcell Telsim 250 KONTUR

anti_06.x

Banned
Reaction score
0
Lutfen yardım

herkeze merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var bu sicript ı bana ful ve eksiksiz vere bilecek olan varmı
yardımcı olana 250 kontur verecegim yuhhu ve toggix

msn den ulaşabilirsiniz [email protected]
[email protected]

arkadaş mutlaka eksikler var
ama olmuyor mutlaka biryerde patlak veriyor

Dostum o zaman bulacaksın bi coder ve düzenlicek warez scriptler olur böyle hatalar...Sen ne sitesi yapmak istiyorsun ben sana php destekli sana özel bir script yazarım tabi sana uygun makul bir ücret karşılıgında...Suan yazdıgım 2 scriptim var 1. si hosting yönetim 2. sesli chat srada ise video upload ve download :)

saol para verdikten sonra yapan çok burası paylaşım sitesi ben hediye olarak verecektim konturu sen ticaretine devam et ben almayayım

Bu arada dostum benim localime kurdugum yuhhu scriptinde hiç hata yoktu yada ben tam kurcalamadım o sebeple hata görmedim yanlış anlama ne para nede başka birşey için değil sadece sıcakkanlılığın için...Bir ikinci script ise arkadasimveesim die bişi vardı onda da hata yoktu yalnız teması 5 para etmez.Yani bi araştır sırf yuhhu ve toggixe bakma..İkisinide tam test etmedim ama normal olarka iyi çalışıyorlar..Ama sanmıyorum ki kendine göre tam birşey bulursun kendinden birşeyler katmazsan adam edemezsin...

SAOL KARDEŞİM AMA BU KONUDA YETERLİ BİLGİM YOK TAVSİYE EDEBİLECEĞİN VEYA DOWN EDEBİLECEĞİM BİR SİTE VARSA SOYLERSEN SEVİNİRİM yuhhuya gelince eksik dosyaları ve msql hataları var dosyalar tam değil olanda vermiyor

Dostum sen hazır scripti kurayım herşey tamam olsun ben temayı yapayım diye bekliyorsan bence hiç bekleme...Çünkü warezlerde sorun çıkma olasıgı yüksektir...Bunların sistem eksikleride sistemi biraz kurcaladıktan sonra yapılabilir zaten kurcalayınca kendine göre düzenler kendine özel yaparsın...Benim warezden buldugum 2 script wardı onlarda dediklerim işte...Bir sistem vardı adını hatırlayamıyorum ama arkadaşlık sistemi ve panelinden kendine göre her istediğini yapıyordun..www.anadoluarkadas.com bu sistemle oluşturulmuş bir site..Sistem normalde ücretli fakat free verilen kısmı işini haydi haydi görür...Adını bulursam yazarım...

mahir_yilmaz38' Alıntı:
Dostum sen hazır scripti kurayım herşey tamam olsun ben temayı yapayım diye bekliyorsan bence hiç bekleme...Çünkü warezlerde sorun çıkma olasıgı yüksektir...Bunların sistem eksikleride sistemi biraz kurcaladıktan sonra yapılabilir zaten kurcalayınca kendine göre düzenler kendine özel yaparsın...Benim warezden buldugum 2 script wardı onlarda dediklerim işte...Bir sistem vardı adını hatırlayamıyorum ama arkadaşlık sistemi ve panelinden kendine göre her istediğini yapıyordun..www.anadoluarkadas.com bu sistemle oluşturulmuş bir site..Sistem normalde ücretli fakat free verilen kısmı işini haydi haydi görür...Adını bulursam yazarım...

yuhhu çok güzel çalışan halini gordum ama bir türlü tam olarak bulamadım

mahir_yilmaz38' Alıntı:

bu çalışan adres : www.gelcikalim.com/Yuhhu

buda kullanıcı adı ve şifre : Cracker - 2162023

Sen Bana o DediĞiNDen buL ben Sana 10000000000000000000 kontor Vereyim :S

İnsan gibi riCa etSene !

konu başlıklarına dikkat et

DaBuLyU' Alıntı:
Sen Bana o DediĞiNDen buL ben Sana 10000000000000000000 kontor Vereyim :S

İnsan gibi riCa etSene !

insan gibi rica ettik sende insan gibi oku konuları arkadaşım..

ben sadece yardım istedim yardım edenede 250 kontur vereceğimi sömyledim

hediye olarak yuhhu hakkında açılan konulara ve mesajlarımı oku :clap

ne hadiyeSİ yA :D

.... sabaha kadar verene 250 kontor ....

demşsin :D

başkasınada ticaret filam demişsin :D

ticareti kendin yapıyon :D

neyse ben haksızım diyim aradan çekiliyim :D

DaBuLyU' Alıntı:
ne hadiyeSİ yA :D

.... sabaha kadar verene 250 kontor ....

demşsin :D

başkasınada ticaret filam demişsin :D

ticareti kendin yapıyon :D

neyse ben haksızım diyim aradan çekiliyim :D

saol arkadaşım

ben satış yapmıyorum hediye ediyorum sende varsa sen ver sana yollayayım ben sadece birinin işi hal osun diye ugraşıyorum yardımcı olacaksan ol olmayacaksan genede teşekkur ederim

Geri