Türk Yapımı Füzeler

Bu füzelerin menzili nekadardır acaba bide hedefi vurduğunda verdiği hasar. Resimdekilerin gücü görünüşünden belli çok güçlü füzeler.

yerli sektörün ve teknolojinin gelişmesi lazım, dışarıya bagımlı kalmamak lazım.

güzel füzeler

aynen inşallah amerikanların tepelerine düşer bu füzeler

harbiden hLL oLsun Türk bu abi işTe budur ....:)

uzaya füze gönderelim bence

mehmetçiğimiz ve ordumuz en iyisine layık..hala m-1 piyade tüfeğiyle askerliğini bitirenler var. ben bu çalışlmaları çok güzel buluyorum. keşke nükleer programımızda olsa ve ağır silahlaral kendi teknolojimizle birşeyler üretebilsek..eline sağlık.

En alttaki beyaz renkli füze ile üzerinde patlayıcı yazılı aracın bulunduğu resim aynı füze ve ABD malı artık TSK envanterinde bulunmuyor. Eski teknoloji olduklarından kullanılmıyor yani.Bu arada o füzelerin ismi Herkul.
BAştan ikinci sırada buluna füze zamanında (soğuk savaş yıllarında) nato kanalıyla ABD nin belirli bölgelere yerleştirdiği nükleer füzelerdir bunlarda bize air değildir arkadaşlar . Bunlar Sovyet Rusya ya karşı ABD nin silahlarıydı isimleri ise Jüpiter füzeleriydi.
Diğer iki füze resmi hakkında bilgim yok. Umarım ordumuzun çok daha iyi füzelerimiz olur.

Bu arada Türk füzelerine ilgili olan arkadaşlar;
Toros
Yıldırım
Kasırga füzelerini google dan araştırsınlar bunlar Türk üretimi füzelerdir.
Birde ABD den aldığımız ATACMS isimli bir füze biliyorum.

helal olsun beee kim tutar bizi

vay vay vay........

Geri