Türk Torrent Siteleri

arkadaşlar hayrına banada bir davetiye atarmısınız? [email protected]

zaten hayrına yolluyoruz hiçkimseden para v.s talep edilmiyor...para talep eden varsa da kimin para istediğini yazın o kişinin üyeliği iptal edilecektir...

Yalnız sizlerden istediğimiz tek şart herhangi bir siteden power user ustu statüde olmanız yani torrent sitelerine üye olduğunuzda upload yapmasını bilen emek hırsızı olmayan arkadaşlar arıyoruz..

zaten hayrına yolluyoruz hiçkimseden para v.s talep edilmiyor...para talep eden varsa da kimin para istediğini yazın o kişinin üyeliği iptal edilecektir...

Yalnız sizlerden istediğimiz tek şart herhangi bir siteden power user ustu statüde olmanız yani torrent sitelerine üye olduğunuzda upload yapmasını bilen emek hırsızı olmayan arkadaşlar arıyoruz..

türktorrent.biz varsa cok sevirim.
süperonline fibr kullanıyorum ve lt de 3,16 tb up var,silinmeden önce 9 tb idi .:(bostonceltics)

Arkadaslar ben leechturk davetiyesi ariyorum, arena-tr, turktorrent.biz, bitturk, hdbits.org, bit-hdtv,zamunda,arenabg,scc,tl,ipt ve bunlara benzer sitelerde uyeliklerim var kanit isteyene kanitlayabilirim.
[email protected]

arkadaşlar yeni torrent kullanmaya başladım ve torrent siteleri hakkında pek fikrim yok bu yüzden bana bi kaç sitenin davetiyesini atabilirmisiniz? teşekkürler ilgilenen arkadaşlara

arkadaşlar yeni torrent kullanmaya başladım ve torrent siteleri hakkında pek fikrim yok bu yüzden bana bi kaç sitenin davetiyesini atabilirmisiniz? teşekkürler ilgilenen arkadaşlara

tüm siteler davetiye ile almıyor...tüm siteleri deneyin referansada onur19 yazarsınız...

bi deneyin bakalım sonrasında diğerleri içinde bulursunuz zaten...

leechturk üye alımı açılmıştır....acele edin...

uTURK üyelikleri kapatırken diğerleri açıyor arkadaşlar ben uTURK üzerinden 10 - 15 mb / sn ile film çekiyorum adamlar almanyadan yayın yapıyor hemen üyelik bulun gelin derim

İnternet oldukça geniş bir derya. Her geçen gün büyüyen, milyonlarca verinin kaydedildiği devasa bir veritabanı. Bu veritabanında var olan dosyalara erişim sağlamak, film ve müzik gibi materyalleri elde etmek ise her internet kullanıcısının hayalini süsler; ancak çok azı bunu başarabilir. Kullanıcı kesimin büyük çoğunluğunu bilinçli insanların oluşturduğu torrent sektörü ise, tam da bu noktada kullanıcılarına hizmet sunar: interneti ayaklar altına sermek.
Evet, toplumumuzda torrent kullanımı ne yazık ki halen daha istenilen seviyeye ulaşabilmiş değil. İnsanlar ön yargıyla yaklaştıkları ve hızlıca işlerini görmeye odaklandığı için, torrent gibi nisbeten karışık (private tracker'lara davetiye bulmak gibi) işlemlerle uğraşmak yerine ya söz konusu dizi / filmi online olarak izlemeye yöneliyor; ya da dosya upload servislerini kullanıyor.
Bu gidişatın farkında olan ve bu duruma bir "DUR!" diyerek toplumumuza torrent kültürünü aşılamak isteyen TurkDepo ise tüm algıları yıkmak üzere kolları sıvamış durumda. İnsanları cezbeden ve her akşam TV başına kilitleyen dizileri TDRG adındaki Release Grubuyla reklamsız, kesintisiz ve kaliteli bir şekilde üyelerine sunan TürkDepo (Turk Torrent TurkDepo :: Turk Torrent TurkDepo'e Hoş Geldiniz) ; şimdiden tüm dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Bir torrent sitesinden beklenen her şeyi karşılayan, tüm kategorilerini güncel tutmaya özen gösteren ve şimdilik davetiyeyle üye alımı yapan bu harika oluşumun müdavimleri arasında sizler de yerinizi almak isteyeceksiniz. Turk Torrent TurkDepo :: Turk Torrent TurkDepo'e Hoş Geldiniz

Bitturk,arena-tr,leechturk v.b sitelere üye olmak istiyorum davetiye yollarsan çok sevinirim

Merhabalar;

Türkiye deki birçok Torrent Sitesinin aksine hedeflerimizi açılmadan önce yönetim kadromuzla birlikte belirledik. Hiçbir işimizi şansa bırakmadan yoğun çalışma tempomuzla “ Daha iyisi nasıl yapılır ? “ ilkesini benimseyerek misyonumuzun ilkelerini düzenledik.

Üye Alımımız açık… Üye olan her kişiye 5 adet davetiye ve 10GB Upload Kredisi ekleniyor. HDTurk Rip Grubumuz sizler için değerli zamanlarından çalarak Rip yaparak hizmetlerini sunmaktadır. Sitemizde Görev almak isteyenler için gerek DJ, gerek Ripper, gerekse uploader olmak üzere Kapımız sonsuza kadar açıktır. Yöneticilerimiz sürekli aktif olmakla beraber, sizleri en hızlı biçimde anlayıp, sorunlarınızı çözüme kavuşturabilecek kapasiteye sahip niteliktedirler.

Eğer sizde biran önce aramızda yerinizi almak istiyorsanız HDTurk.org :: HDTurk.org Sitemize Hoşgeldiniz bekleriz…

” Güncel Paylaşımın Tek Adresi ” diyerek çıktığımız bu yolda sizleride aramızda görmekten onur duyarız. Gelin çıktığımız bu yolculuğumuza sizde katılın.

HDTurk.org :: Kullanıcı Sözleşmesi

Sevgi Ve Saygilar HDTurk.org Yönetimi.

Merhabalar;

Türkiye deki birçok Torrent Sitesinin aksine hedeflerimizi açılmadan önce yönetim kadromuzla birlikte belirledik. Hiçbir işimizi şansa bırakmadan yoğun çalışma tempomuzla “ Daha iyisi nasıl yapılır ? “ ilkesini benimseyerek misyonumuzun ilkelerini düzenledik.

Üye Alımımız açık… Üye olan her kişiye 5 adet davetiye ve 10GB Upload Kredisi ekleniyor. HDTurk Rip Grubumuz sizler için değerli zamanlarından çalarak Rip yaparak hizmetlerini sunmaktadır. Sitemizde Görev almak isteyenler için gerek DJ, gerek Ripper, gerekse uploader olmak üzere Kapımız sonsuza kadar açıktır. Yöneticilerimiz sürekli aktif olmakla beraber, sizleri en hızlı biçimde anlayıp, sorunlarınızı çözüme kavuşturabilecek kapasiteye sahip niteliktedirler.

Eğer sizde biran önce aramızda yerinizi almak istiyorsanız HDTurk.org :: HDTurk.org Sitemize Hoşgeldiniz bekleriz…

” Güncel Paylaşımın Tek Adresi ” diyerek çıktığımız bu yolda sizleride aramızda görmekten onur duyarız. Gelin çıktığımız bu yolculuğumuza sizde katılın.

HDTurk.org :: Kullanıcı Sözleşmesi

Sevgi Ve Saygilar HDTurk.org Yönetimi.

Kaydolduk ama mail gelmedi

Geri