Türk Torrent Siteleri

Leechturk , bitturk veya arena-tr herhangi biri için davetiye yollayabilecek arkadaş var mı?Upload konusunda sıkıntı olmaz , emule kullanıcısıydım torrente geçmek istiyorum.
[email protected]
Şimdiden teşekkürler , iyi forumlar...

bana arena-tr leechturk citirim gibi sitelerin davetiyesini yollayabilecek birisi varsa lutfen.

trackerturk ve bitturk te uyeyim (goreme) ve ratio'm 2,75/3 civarinda pc 24 saat acik..

simdiden tesekkurler

[email protected]

arkadaşlar benim zamunda.net de üyeliğim var.
Account : delikadir
Ratio : 0.252

Arena-tr , leechturk vs. hızlı bir torrent sitesinden üyelik arıyorum .

lutven +18 siteleri siliniz iki sitede kapandi

arkadaşlar...

selamlar.....

bir iki torrent sitesine üyeliğim var ama alternatrif torrent sitesi olursa hiç fena olmaz yani değişik filmler indirebiliriz. Sizden aşağıdaki e-posta adresime davetiye bekliyorum.Gönderen göndermeyen herkese şimdiden teşekkürler...Kalın sağlıcakla.. TurkeyTorrent.Net ve daha değişik türk torrent siteside olabilir ama biraz fazla film versiyonları olsun isterim.
e posta adresim :
[email protected]

turktorrent üyelikler açılmıştır bilginize....

bittürk üyelikleri açılmıştır.

Böyle Fırsat Görülmedi Duyulmadı! Türk Trackerlerinde İlk! HERO User Sistemi devreye girdi! Hero user yani kahraman üye olduğunuzda Dedicated/Virtual Server girişi kazanıyorsun!! Devamı TrackerTurK.Biz 'de ;)

üyeliği açık olan siteler güncellendi...Ayrıca Pazalatorrent sitesinin ismi torkent olarak değişmiştir...

arkadaşlar turk torrent sitelerinden iyi olan 1-2 tanesi için davetite gönderebilecek varsa gönderirse sevinirim. [email protected]
teşekkürler

Geri