Türk Torrent Siteleri

leechturk e üyelik için son dakikalar...

24:00 da üyelikler kapanıyor arkadaşlar...

iyi akşamlar daha yeni ögrendim torenti.ama duydumli arena baya iyiymiş eger davetiye gönderebilecek bir arkadaşım olursa şmdiden teşekkürler.
[email protected]

Mrb arkadaslar,
Neti yeni limitsize cevirdim. Yabanci bi torrent sitesi kullaniyorum, ama turk filmlerini ya da dizilerini indiremiyorum.
Arena-tr ve bitturk davetiyesi gonderebilen olursa cok sevinirim

mail: [email protected]

Sabit üyeliği açık torrent siteleri linki
(torrent-tracker-open-registrations)
En popüler torrent sitelerinin yeni üyeliğe açık sitelerini günlük takip eden bir site
ŞAŞIRACAKSINIZ !!

Bittorrent TRackers Automatic Checking System - A.K.A BTRACS

bana bir (Arena-tr davetiyesi) gönderen olur herhalde .. Şimdiden teşekkürler.

Yeni bilgileri sizinle paşlaşmaya devam ederim..

hayalet3052 arena-tr davetiyeniz gönderilmiştir....

Başarılı
Teşekkürler. Davetiyeniz [email protected] e başarıyla gönderildi

arena-tr,veya leechturk davetiesi gönderebilirmisiniz bittürkteki ratiom bi hafta önce kayıt oldum. Ratio: 2.27 Bonus: 150.10 Up: 31.77 GB Down: 13.99 GB

[email protected]

Arkadaşlar hiçbir turk torrent sitesinde üyeliğim yok herhangi birinden davetiye gönderebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
[email protected]

hocam banada herhangi bir sitenin davetiyesini verirsen cok teşekkür ederim.hiç bir siteye üyü olamıyorum herhangi birine davetiye verirsen cok iyi olur .şimdiden teşekkürler. [email protected]

Arkadaşlar hiçbir turk torrent sitesinde üyeliğim yok herhangi birinden davetiye gönderebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
[email protected]

hocam banada herhangi bir sitenin davetiyesini verirsen cok teşekkür ederim.hiç bir siteye üyü olamıyorum herhangi birine davetiye verirsen cok iyi olur .şimdiden teşekkürler. [email protected]

http://www.torrenturkey.com sitesinin üye alımı açık arkadaşlar üye olabilirsiniz...

Geri