Türk Torrent Siteleri

su an bu siteler icin davetiye veriyorum
6 x arena-tr
4 x bitturk
4 x leechturk
13 x torrenturkey
istediim se baska sitelerden profil linki/leri ve resimli olarak o linki kanitlamaniz yani profilinizden resim, ve ratiosu/lari hosuma giderse davetiye alabilirsiniz.

Arena-Tr,TorrenTurkey ve Leecturk'ün davetiyelerini yollarmısın ?
Ratio caps:

boyle resimler google'da milyonlarca ... git baskasina ver bunu bana tam ekran lazim .

inandırmak zorunda değilim ben paylaşmasını seven birisiyim...al kaç yapan biri olmadığım için sorun yok..vermessende teşekkürler başkalarından da bulabilirim

inandırmak zorunda değilim ben paylaşmasını seven birisiyim...al kaç yapan biri olmadığım için sorun yok..vermessende teşekkürler başkalarından da bulabilirim

zaten o resimin bi başkasının olacağını zannetmiyorum :D olup olacağı 1.5 gb upload :D

zaten o resimin bi başkasının olacağını zannetmiyorum :D olup olacağı 1.5 gb upload :D

isterse 10mb olsun ama boyle uyduruk nereden aldii gorduu belli olmayan bir resime de davetiye verilmez kendini inandirtmak istememen senin bilecein is eyer gercekten lazim olsaydi zahmet edip cabalardin biraz zoru gordunen arkaya bakmadan tuymek pek iyi bir sey deil ....

Yeni üye olduğum için malum o kadar upload oluyo ...

isterse 10mb olsun ama boyle uyduruk nereden aldii gorduu belli olmayan bir resime de davetiye verilmez kendini inandirtmak istememen senin bilecein is eyer gercekten lazim olsaydi zahmet edip cabalardin biraz zoru gordunen arkaya bakmadan tuymek pek iyi bir sey deil ....

mail adresi verin .. uyduruk olmadığını görürsünüz

Elinde olan arkadaşdan Arena-tr için davetiye rica edebilirmiyim

[email protected] şimdiden teşekkürler

2eumtqf.jpg

hala resim bekliyorum ama yok ..... sen sansini kaybettin ccogumlu !

Geri