Türk Torrent Siteleri

iyi günler.
daha öncekiki torrent-arena daüyeydim.kapanmıştı ama daha sonra açılmış ve davetiye istiyor lüffen bir arena-tr davetiyesi varsa gönderebilirmisiniz. diğer türk torrent sitelerinden davetiyede takas yapabiliriz. ilginize teşekürler.

iyi günler.
daha öncekiki torrent-arena daüyeydim.kapanmıştı ama daha sonra açılmış ve davetiye istiyor lüffen bir arena-tr davetiyesi varsa gönderebilirmisiniz. diğer türk torrent sitelerinden davetiyede takas yapabiliriz. ilginize teşekürler
pardon [email protected]

tam kardeşim www.torrenturkey.com davetiye gönderebilirmisin saol şimdiden email adresim [email protected] ilgin için tşk ederim

Arada Gene ben unutuldumm valla ]www.torrenturkey.com davetiyen varmı acaba saol ilgin için ii çalışmalar

tam kardeşim www.torrenturkey.com davetiye gönderebilirmisin saol şimdiden email adresim [email protected] ilgin için tşk ederim

Arada Gene ben unutuldumm valla ]www.torrenturkey.com davetiyen varmı acaba saol ilgin için ii çalışmalar

depodepo.fr ve turknova adreslerinde davetiyesi olan varsa gönderebilirmisiniz rica etsem

iyi günler.
daha öncekiki torrent-arena daüyeydim.kapanmıştı ama daha sonra açılmış ve davetiye istiyor lüffen bir arena-tr davetiyesi varsa gönderebilirmisiniz. diğer türk torrent sitelerinden davetiyede takas yapabiliriz. ilginize teşekürler.
torrent-arena ya üyeysaen oradaki kaydınla buraya da girebilirsin

torrenturkey bende yok arkadaşım maalesef

bana herhangi bir türk torrent sitesinin davetiyesini yollayabilecek olan varmı

[email protected]

www.bitturk.com davetiyesi alabilirmiyim varsa eger simdider tesekkurler.... [email protected]

bitturk e konu başlığında verdiğim linkten üye olabilirsiniz

Geri