Türk Torrent Siteleri

torrentturkey
giriyorum
Wrong Code!
Please press back and try again
ya böle bi hata veriyoo

yada invalid username

ne yapmalıyımmm
yardımm

kardeşş bana torrent davetiyesi
gönderebilirmisin

arkadşlar torrentturkey e üye olmaya çalışıyorum ama email adresi kullanılabilir değil diyo yardımcı olursanız sevinirim

davetiyelerinizi bekliyorum [email protected]

selam arkadaslar..Leechturk davetıyelı alımları acmıstır...sıteye uye olmak ısteyen arkların bana [email protected] adresınden ulasmaları halınde uyelıklerı gerceklestırılecektır....

LEECHTURK davetıyelerı ısteyen arkadasları[email protected] adresınden bana ulasmaları halınde uyelıklerı kısa bır sure ıcınde acılacaktır..SinaYK

torrent sitesina uğraşıyoz didiniyoz zar zor bi davetiye buluyoruz sonra bi bakıyorum site kapanmış veya ism değiştirmiş bu arena-tr torrent-arena diye bi site vardı onun devammı mı torrent-tr davetiyesi olan varsa gönderebilirmi cx_canerhotmail.com

bitturk davetiyesi alabilir miyim [email protected]

Davetiye Gonderimi Basarili
Tesekkurler. Davetiyeniz kayit islemi icin [email protected] adresine yollandi

Biraz geç oldu ama yolladım davetiyeyi.Elime davetiye geçtikçe sırasıyla buradan davetiyeleriniz yolluyorum arkadaşlar...Bu arkadaşımız davetiyeyi 4 eylülde istemiş ...gözümden kaçmış olabilir daha önceden istekte bulunan varsa beni uyarsın elime geçince ilk ona yollarım...

Ayrıca davetiye yolladığım aşağıdaki üye gibi hiçbirşey paylaşmayacaksanız davetiye istemeyin zaten banlanıyorsunuz...

sasasat3 [email protected] Yüklediği : 597.73 MB İndirdiği :12.42 GB Ratio : 0.047

victorrent.net ve torrentturkey davetiyelerine ihtiyacım var yollarsanız sevinirim

bittürk davetiyesi alabilirmiyim
oktay.kutlu@hot

www.turktorrent.biz bayram boyunca üye alımını açmıştır arkadaşlar.. Bu tarihten önce davetiye istemiş olan arkadaşlara duyurulur...

torrentler

selam turk torrent sitelerine bir göz atmak istedim

arkadaşlar kayıt için bittürk davetiyesi alabilir miyim teşekkürler

feamornie@yahoo

arkadaşlar kayıt için bittürk davetiyesi alabilir miyim teşekkürler

feamornie@yahoo

nolur bitturk davetiyesi verin bana çok uzun zamandır arıyorum ALLAH rızası için
mail: [email protected]

arkadaslar bana arena-tr icin davetiye yollarmısınız?

varsa birde bittürk ;)

[email protected]

bende alabilir miyim?Teşekkürler.
[email protected]

bende alabilir miyim?Teşekkürler.Bıttürk için.
[email protected]

hepinize bitturk davetiyesi gönderildi :victory

Lutfen seed edin paylasimci olun indirmesini bilen göndermesini de bilmeli.

Geri