Türk Torrent Siteleri

Slm kardeşim banada bittürrk ve torrentturk davetiyesi yollayabilirmisin acaba

tibia2' Alıntı:
PAYLAŞIM RUHUNUZA VE EMEĞİNİZE BRAVO DİYOR DAVETİYENİZE TALİP OLDUĞUMU BİLDİRİYORUM;TAKDİR SİZE AİTTİR.([email protected])
yusuef' Alıntı:
[email protected]

Bende bir davetiye alabilirmiyim acaba ??

aquakee' Alıntı:
bende bi davetiye rica edebilirmiyim kardesım

[email protected]

Yukaridakilere davetiye yolladim lutfen verdiginiz e-mail adresine girip 24 saat dolmadan gönderdigim davetiye linkine tiklayin aksi taktirde davetiyeniz öluyor.

merhabalar....

torrentturk ten davetiye yollayabilir misiniz?

tskler

davetiye alabilir miyim? biturk ve torrentturkey.. teşekkürler..

Hoşgördük JARdeLGs de.... kimse artık mail adresini vermio burada.... ne iş abi!!!!!

valla bilmem ki. biz isi buyutelim maili olmayanlara kargo ile mektubla gönderelim..hizmette sinir yok. :D

JARdeLGs, dostum bana galan mail'deki linki tıkladığımda;

"Bir Hata Olustu!
Sitemiz sadece davetiye yoluyla yeni uye almaktadir. Iyi Gunler Dileriz.." :saskin :saskin

diye uyarı çıkıyor. birkaç kere denedim ama yine aynı uyarıyı alıyorum. Yardımcı olursan sevinirim. İlgilendiğin için teşekkürler.

( [email protected] )

JARdeLGs; rütbem olmadığı için özel mesaj atamıyormuşum, oyüzden buraya yazıyorum. Bana gelen davetiye mail'indeki linki tıkladığımdaki açılan sayfa; özel mesajdan gönderdiğin link'le aynı. Yani üzgünüm ama yine olmadı. Bide son olarak rica etsem başka bir mail adresi versem, yeni bir bittürk davetiye göndersen olurmu? Uğraştırdığım için kusura bakma.
[email protected]

arkadaslar bende torrentturkey ve bitturk için davetiye arıyorum bi yardım etseniz.

@kurba

sorunun ne oldugu hakkinda hic bir bilgim yok yapabilecegim biseyde aklima gelmiyor ama tekrar davetiye yolladim isn. bu kez olur.. :(

@ardatemel

biraz bu baslik altinda yazilan mesajlara bak sonra tekrar davetiye iste..:saskin

JARdeLGs, ikinci gönderdiğin davetiye ile de olmadı maalesef. Bende son olarak bittürk yöneticilerine ulaşmaya karar verdim. Yöneticilerden birine durumu anlattım, sağolsun yaptık benim üyeliği. Tabi senin yaptığın iyiliğide unutamam, tekrar çok teşekkürler ilgilendiğin için.

pardon hocam dalgınlık bende pm bekliyorum:D
[email protected]

bu arada torrentturk.com uyesiyim uye olmayanlar hazır uyelik acıkken uye olsun seed felan harika izlemediim film kalmadı:D

Arkadaslar toplam 5 kisiye torrentturk davetiyesi yolladım.
elinde torrenturkey.com davetiyesi olan varsa yollayabilirmi bana.
[email protected]

Geri