Türk Torrent Siteleri

torrentturk , torrenturkey ,turktorrent ,bitturk davetiyesi arıyorum yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
[email protected]

türk torrent sitelerinden davetiyeye ihtiyacım var atabilecek olan arkadaşa şimdiden teşekkür ederim... [email protected]

dejavu03' Alıntı:
www.torrentturk.com

www.torrenturkey.com

www.turktorrent.org

www.bitturk.com
yukarıdaki trackerlardan davetiye isteyenler buraya mail adreslerini ve torrent hakkındaki ne bildiklerini yazsınlar. Eğer mail adresi vermek yasak ise pm atınız!

mümkünse ben isterim kardeş hangisinden olursa teşekkürler şimdiden [email protected]

arkadaslar bana torrentleech ve torrentturk davetıyesı yollarsanız cok sevınırım msn adresım [email protected] sımdıden Allah razı olsun...

torrentturk
torrenturkey
turktorrent
bitturk
Hangi torrent sitesinin davetiyesi olursa olsun farketmez yardımlarınızı bekliyorum değerli hackhell liler
[email protected]

torrnetciler cogaliyor bochi'nin size selami var kendi banlansada size davetiye göndermeye devam ediyor.. :D
daevtiye istegi olanlar yazsin..

Arkadaşlar bu kadar davetiye merağınız ne anlamadım..http://torrent.eren-ahmet.boardu.org/ şuan bu sitede üye alımı herkeze açıktır..her türlü yerli yabancı filmi tehmin edebilirsiniz..bence davetiye sistemine geçmiş bir çok tracker dan iyi bir sayfa..herkeze iyi paylaşımlar

Geri