Türk Torrent Siteleri

Bir Hata Olustu!
Sorry, you're not qualified to become a member of this site. kardeş kayıt formunu doldurduktan sonra böyle birhata veriyor nedir acaba?

Hadi arkadaslar simdi destek olma zamani hep sömurecek degiliz birazda yardim edelim Turk torrent sitelerine
584828ana%20reklam%202.JPG

BURdaN turktorrent sitesine girin ve sitenin tam ortasindaki gri reklama(Cirkel éénoudergezinsreizen) bir kez tiklayin gunde bir kere tiklama hakkiniz var lutfen bir kac saniye alacak bu islemden kacinmayin, zaten az sayida olan turk torrnet sitelerine yardim edelim..:victory

ben de isterim

Arkadaşlar ben bu torrent işini çözmeye uğraşıyorum
Bana da bi destek çıkarsanız şu davateiye olayı nedir? Bana yollayabilirmisiniz?
[email protected]

yaw arkadaş bu torrenen ne demek? paylaşımmı nedir_? ben eksik kaldım bu konuda

slm arkadaşlar... uzun zamandır emule kullanıyorum. emuleün daha ii performans verdiğini düşünüyodum. neyse bikaç deneme yaptım buara ve baktım torrentte baya iiymiş =). şuan tek sorunum kaynak bulmak. davetiye gönderebilirseiz çok sevinicem. ne varsa gönderin lütfen. aradığım bazı program ve training ler heryerde olmuyo. baya bi kaynak taramam gerekiyo. yardım ve tavsiyelerinizi bekliorum...hepinize teşekkürler .

e-mail: [email protected]

Mu®at' Alıntı:
Bende bitane alabilrimiyim acaba :D

Ne almak istiyosun kardeş orada bir sürü site var birini sole de varsa yollanır davetiyen

torrentturk , torrenturkey ,turktorrent ,bitturk davetiyesi arıyorum yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
[email protected]

torrent

arkadaşlar varsa demonoid ve turrentturk davetiyesi alabilirsem çok sevinirim.
iki aydır kaçırıyorum.

Arkadaşlar davetiye rica edebilir miyim? Şimdiden sağolun.

Geri