Türk Torrent Siteleri

Merhaba arkadaslar
Bitturk ile ilgili jardelgs arkadasa istedigi kadar davetiye veriyorum. Kendisi buradan dagıtımı saglar. bochi arkadasta isterse bitturkten bana ulaşsın onada burada davetiye dagıtması için istedigi kadar davetiye veririm.

Bitturk ile ilgili bir probleminiz oldugunda bitturkten bana ulaşabilirsiniz.

Herkese iyi paylaşımlar;

Bitturk Administrator
perezi

gurkan26' Alıntı:
bana www.bitturk.com davetiyesi gönderebilirmisiniz şimdiden teşekkürler
[email protected]
davetiyen gönderildi:goz:

osman.abi' Alıntı:
bana da gönderecek biri var mı bitturk davetiyesi...
osman abi sen merak etme seninkini kargoya attim geliyo yolda .. :D :D

aquakee' Alıntı:
yaa arkadaslar bitturk bende ıstıyorum elınde davetıyesı olan varsa bır tane de baa ... [email protected]

deniz41' Alıntı:
davetiyesi olan arkadaş bir tanede bana gönderebilir mi acaba ? teşekkürler.. [email protected]

DERYA1985' Alıntı:
arkadaşlar banada bittürk davetiyesi gönderebilirmisiniz şimdiden saygılar teşekürler [email protected]
Davetiyen gönderildi :goz:

indirdiginiz kadarini seed(upload) yapmayi unutmayin ;) ii eglenceler

perezi' Alıntı:
Merhaba arkadaslar
Bitturk ile ilgili jardelgs arkadasa istedigi kadar davetiye veriyorum. Kendisi buradan dagıtımı saglar. bochi arkadasta isterse bitturkten bana ulaşsın onada burada davetiye dagıtması için istedigi kadar davetiye veririm.

Bitturk ile ilgili bir probleminiz oldugunda bitturkten bana ulaşabilirsiniz.

Herkese iyi paylaşımlar;

Bitturk Administrator
perezi
davetiyeler icin tesekkur ederim Administrator'um saygilar.. :victory

merhaba arkadaşlar eger elinde davetiye olan varsa bana bu 2 siteden davetiye yollarmısınız?

Türk Torrent Siteleri
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Türk torrent siteleri az sayıda bulunmakta ve hemen hemen hepsi davetiye ile üye almakta ve bazı zamanlar üyeliklerini açmaktadırlar.Bizde bu başlık altından bu siteleri paylaşalım ve bu siteler üyeliklerini açtıkları zaman birbirimize haber verelim.

www.doyanakadar.com

http://torrent.eren-ahmet.boardu.org

mail adresim [email protected]

şimdiden teşekkur ederim

Arkadaşlar bitturk çılgın dershanenin dvb ripini verdi haberiniz ola...

torrentturk için davetiye gönderebilirim ancak iyi paylaşırım diyenler öne çıksın. Alıp kaçanlar barınamaz torrentturk de. Ayrıca bu sitede adult yok bilginize.

Benim de diğer torrent sitelerinin davetiyesine ihtiyacım var. Elinde olan gönderirse sevinirim.

tecnomaste' Alıntı:
torrentturk için davetiye gönderebilirim ancak iyi paylaşırım diyenler öne çıksın. Alıp kaçanlar barınamaz torrentturk de. Ayrıca bu sitede adult yok bilginize.

Benim de diğer torrent sitelerinin davetiyesine ihtiyacım var. Elinde olan gönderirse sevinirim.

Torrentturk davetiyeyle almıyo zaten arkadaşım.Üyelik şu an için herkese açık.Bitturk davetiyesi istiyosan mail adresini yaz yollarım davetiyeyi.

bochi' Alıntı:
Torrentturk davetiyeyle almıyo zaten arkadaşım.Üyelik şu an için herkese açık.Bitturk davetiyesi istiyosan mail adresini yaz yollarım davetiyeyi.

Uyarın için sağol yeni farkettim. Daha öncesinde davet gerekiyordu. Şimdi açmışlar.

[email protected]'a gönderebilirsin daveti.

Şimdiden teşekkürler.

bochi' Alıntı:
Davetiyen yollandı arkadaşım.

Arkadaşlar bu arada bu site kapandımı ben kullanmıyodum ama kapandıysa ilk sayfadan silecem

http://torentin.com/modules/PDdownloads/

çok sağolda linke tıklayıca şöylebir yazı çıkıyor
Bir Hata Olustu!
The invite code you specified is invalid, because it was not found in our database.

aliyah' Alıntı:
çok sağolda linke tıklayıca şöylebir yazı çıkıyor
Bir Hata Olustu!
The invite code you specified is invalid, because it was not found in our database.

Ben davetiyeni sen istedikten hemen sonra yolladım.... Mail adresinizi davetiye istedikten sonra kontrol edip mail geldikten hemen sonra üye olun arkadaşlar sanırım mail geldikten sonra 24 saat içinde üye olmazsan falan iptal ediyorlar.Ondan olabilir.Ben gene de bir yönetime sorayım.

Geri