Türk Torrent Siteleri

@JardeLGs çok güzel download yapıyosun ama şu bağlantı sorununu çözsen artık sitedeki...http://torrent.eren-ahmet.boardu.org Connectable:Belirsiz olarak görünüyorsun.. onunla bi zahmet ilgilende bakalım seed yapıyo musun yoksa indirip kaçanlardan mısın :D:D

Ayip ettin en az indirigim kadarini seed yapmadan birakmam torrenti ama nerden yapacam bulamadim o ayari :(
bide ben daha bisey indirmedim ordan heralde
Ismi niye öyle yav eren ahmetin boardu iyi ozaman onun boarduysa biz gelmeyim :D bide almanca sitenin cogu yeri ama yinede olsun turk torrent sitesi sonucta destekliyoruz :)

teşekkur ederim Bochi yorumun icin butun Uploaderlerin hızı Benımkı gibi 100mbit olmuyor tabiki en dusuk Uploader hızı 512/128 turkıyede Adsl fıyatlari cok ucuk oldugu ıcın Elden gelen budur Sizler ıcın yurt dısından Makına kıralayıp Severimizi Hızlandırıyoruz Onumuzdekı Gunlerde Dahada Hızlanıcak Yeterki Destekleyın

Ya bu eren ahmet'in boardu tv için bişiler yapmıyomuydu üyeydim ben eskiden o siteye.
Aynı kişinin torrent sitesi herhalde.

evvet bochi sitenin asıl kızmı linkten torrent kısmını atınca... uydu sistemleri üzerine özelikle ama tracker kısmı açıldı yeni sayılır 800-900 kadar üye var...

@JardelGs internet explorer dan modem ayarlarına giriyorsun ordan UPNP yi buluyorsun ve onu aktif hale getiriyorsun böylece systemle pc arasında köprüye izin vermiş oluyorsun..

bi de siteyi türkçeleştirmeye başladık hepsi tamamlanınca script i türkçesiyle düzelticez

ben firefox kullaniyorum
firefox9fm.gif

utorrentte UPNP diye bi ayar var oda isaretli bende ama firefoxda bulamadim.

JARdeLGs' Alıntı:
ben firefox kullaniyorum
firefox9fm.gif

ya firefox lar hakkında fazla bilgim yok... sen en iyisi siteden mehmet1979 veya xxTugayxx ile bi bağlantıya geç çünkü systemin seni görmesi önemli site için..

paylaşım için teşekkürler :)

Sagolasin JARdeLGs kardes... yardimindan dolayi sana sonsuz tesekkurler...

çoook teşekkür ederim dostum... çok makbule geçti valla..Birde torent programıda ekleseydin tadından yenilmezdi hani

bana da gönderecek biri var mı bitturk davetiyesi...

Geri