Türk Torrent Siteleri

evet vkgz utorrent kullan yoksa böyle gidersen sitede ömrün fazla uzun sürmez benden söylemesi.

ya ne bilimm o varı bilgisayarda torrent dosyasına çift tıkladım flash gette açıldı:) tamamdır utorrenti kullanacağım bundan sonra

acaba banada torrentturk davetiyesi yollarmısınız [email protected] şimdiden teşekürler karşılığında elimde sadece bir tane demonoid kodu var :(

Ultraherakles sana özel mesaj gönderemedim cunku daha buna yetkim yokmus. :(
Bilmiyorum sorun neden kaynaklniyor nasil bir hata mesaji aliyorsun bastan sona kopyala buraya koy arastiririm.:melek

Demonoid kodu icin tesekkur ederim ama ben zaten o siteye uyeyim ihtiyaci olan birine ver.

davetiye lütfen

arkadaşlar bende epeydir torrent işiyle alakadarım ama bu türk sitelernden yeni haberdar oldum....paylaşımda bulunmak isterim..... davetiye atarsanız sevinirim....

[email protected]

arkadaşlar bende bir süredir eve adsl almaya uğraşıyodum ve sonunda başardım am torrent sitelerine erişemiyorum. çünki davetiyem yok. rica etsem benide bu paylaşıma katabilirmisiniz :D şimdiden çok teşekkür ederim adresim [email protected]

narcin' Alıntı:
arkadaşlar bende bir süredir eve adsl almaya uğraşıyodum ve sonunda başardım am torrent sitelerine erişemiyorum. çünki davetiyem yok. rica etsem benide bu paylaşıma katabilirmisiniz :D şimdiden çok teşekkür ederim adresim [email protected]
Bitturk davetiyen gönderildi :goz:

çok sağol kardeş paylaşımın benim için çok değerli inşallah böyle paylaşımlara devam edersin :D çok hayır duası kazanırsın

Önemli degil bende bir kac hafta öncesine kadar senin gibi cok aramistim turk torrent site davetiyelerini en sonunda burda buldum sagolsun bochi bana yollamisti.

Valinor' Alıntı:
İyi günler!Acaba elinizde davetiye kaldıysa bana da gönderebilirmisiniz acaba?

[email protected]
Davetiyen gönderildi :goz:
bochi nerdesin bende tek bir tane kaldi davetiye torrentturk davetiyesi gönderilmiyor kapali tek birtane bitturk davetiyesi kaldi..:durdurun

Sen iyi bakıyodun konuya JARdeLGs yaw benden çok davetiye gönderdin valla :)

Neyse 3 tanede bende var bitturkden buradan görevi ben devralırım :hhdil :hhmanD :hhmanD

Geri