Türk Torrent Siteleri

Son davetiyede sana geliyor mimarbaz

Bol seedler...

Ben hepsine üye oldum süper TR dublaj bol paylaşım olsa bide ne güzel olacak

Selamlar arkadaşlar,

TorrentTurk.com Trackeri 26 Nisan 2007 tarihindan itibaren kesin olarak davetiye sistemine geçmiştir. Davetiye sistemine geçiş amacımız, tamamen, paylaşıma destek veren kullanıcıları bünyemizde barındırarak, paylaşıma katılmayan ya da çeşitli yollarla paylaşıma zarar veren kişileri bu bünyeden çıkarmak ve bu şekilde paylaşımın kalitesini ve hızını arttırmaktır. Bu yüzden böyle bir sistemi uygun gördük.

Davetiye sistemi sanıldığı kadar kısıtlı olmayacaktır. Bu konuda herkes açık bir şekilde birbirine davetiye yollayabilir.

Trackerimiz hakkında kısa bir bilgi vermek gerekirse şu anda 18000'den fazla üyeye sahibiz. Şu anda sistemde yaklaşık 4500 kadar Seeder ve 2200 kadar Leecher bulunmaktadır. Bu da bence sistemin ne kadar iyi işlediğinin ve TorrentTurk bünyesindeki kullanıcıların paylaşım gücünü göstermektedir. Torrent (sunum) sayımız oldukça kaliteli ve özellikle Türkçe sunumlarımız oldukça fazla diyebilirim. Üyelerden gelen istekler çok hızlı bir şekilde değerlendirmeye alınıp en kısa zamanda yanıtlanıyor.

Bu arada farkettimde benden deli işportacı olurmuş :durdurun

Davetiyeye ihtiyacı olan arkadaşlar [email protected] adresine, davetiye isteediklerine dair ufak bir mail atarlarsa her türlü yardımcı olurum.

Saygılar.

davetiye

slm millet 6 seneden cok torrenterlen ugrasiyorum belki torrentturkey sitesine katkilarim olur bu arada siteyi acamadim devetiye verilinde link veye url degisiyormu ne artik bana mail atarsaniz sevinirim

[email protected]

2oo gb kadar bir arsivim var, (filmler,oyunlar,ve programlar) bana birinci sayfada verilen turk torrent sitelerinden davetiye atarmisiniz.

Simdiden tessekurler,

[email protected]

Bitturk den 2 davetiyem var isteyenler konu altına mesaj yazıp mail adreslerini bana pm ile yollasınlar.

bi tanede bana ayırdığın için şimdiden teşekkürler bochi....

janjan' Alıntı:
bi tanede bana ayırdığın için şimdiden teşekkürler bochi....

Davetiyeyi yolladım janjan.Kaldı 1 davetiye.

Bu arada diğer davetiye yolladığım arkadaşlar trackerı sadece sömürmek için kullanmadığınızdan teşekkür ederim.

bochi' Alıntı:
Davetiyeyi yolladım janjan.Kaldı 1 davetiye.

Bu arada diğer davetiye yolladığım arkadaşlar trackerı sadece sömürmek için kullanmadığınızdan teşekkür ederim.

seed etmek delikanliligin kitabinda yazar :D

bochi bence mesaj sayisi dusuk olanlara yollama cunku cift uyelik almak isteyenler olabilir.. mesela usteki iki uyede ilk mesaji yani ikiside bir kisi olabilir..mesaj sinirlamasi getir yollacagin kisilere bence.
bende 8 torrentturk ve 4 bitturk davetiyesi var isteyenlere yollayabilirim.
Yanliz sadece download ettigi kadarini seed edeibilenler istesin davetiyeyi.

JARdeLGs' Alıntı:
bochi bence mesaj sayisi dusuk olanlara yollama cunku cift uyelik almak isteyenler olabilir.. mesela usteki iki uyede ilk mesaji yani ikiside bir kisi olabilir..mesaj sinirlamasi getir yollacagin kisilere bence.
bende 8 torrentturk ve 4 bitturk davetiyesi var isteyenlere yollayabilirim.
Yanliz sadece download ettigi kadarini seed edeibilenler istesin davetiyeyi.

Aslında bende dediğin gibi yapacaktım ama hackhell de torrentle ilgilenen kişi sayısı az.Google da adam türk torrent siteleri diye aratsa ilk sayfada hackhell deki bu konu çıkıyor bundan dolayı buraya üye olanlarda olabilir.Şu ana kadar davetiye yolladığım kişilerde bir sorun yaşamadım ama böyle bir sorun yaşarsam mesaj sınırlaması getiririm mutlaka.
Bu arada senin ratio da coşmuş ha :clap :clap

Torrentturk den 5 davetiye var elimde isteyen ilk 5 kişiye dağıtılacaktır.

bochi' Alıntı:
Davetiyen yollandı

Üzgünüm dostum davetiyeler bitti bir dahaki sefere artık

çok teşekkür ederim torrentturk.com kapandı yada sorun var, artık bitturk teyiz...

ayrıca torrentleri flashget le indiriyorum.. sitenin istatistiklerinde downloadım bunun içinmi 0 mb gozukuyor normalde 350 olması lazım

torrentturk suanda acik yenileme yapiyorlar bu yuzden bi acilip bi kapaniyor
utorrent varken niye flashget?

Geri