Türk Torrent Siteleri

Selam su ana kadar yabanci torrent kullaniyordum turkce torrent sitelerini de kullanmak istiyorum 7/24 online im ve upload download yapabilirim emailim [email protected] bana www.torrenturkey.com ve turktorrent.net davetiyesi gonderebilirmisiniz ayrica tavsiye ettiginiz torrent siteleri varsa onlarada uye olmak isterim saygilarimla

Selam su ana kadar yabanci torrent kullaniyordum turkce torrent sitelerini de kullanmak istiyorum 7/24 online im ve upload download yapabilirim emailim [email protected] bana www.torrenturkey.com ve turktorrent.net davetiyesi gonderebilirmisiniz ayrica tavsiye ettiginiz torrent siteleri varsa onlarada uye olmak isterim saygilarimla

Şu an torrentturk yeni üye alımına kapalı.Torrrenturkey için anasayfada nasıl üye olabileceğini söyledim.Yine anasayfada www.bitturk.net için üye olabileceğin linki verdim oraya tıklayıp üye olabilirsin.

bana davetiye gonderirmisiniz torrenturkey.com icin
simdiden tskkurler

bana davetiye gonderirmisiniz torrenturkey.com icin
simdiden tskkurler mail: [email protected]

Hocam Torrentturkey den bı davetıye alabılırmıyız ? Rica etsek

arkadaslar ben turktorrent.biz adresinden ve torrentim.com adresinden davetiye istiyorum verebilecek arkadaslara tesekkürler irtibat [email protected]

bitturk.net davetiyesi varmı elinde ya çok acil lazımda ...

torrentturkde bir problem var sanırım şu an

torrentturke ben 2 gündür giremiyorum. sitede bir sorun mu var? yoksa sorun bendemi?

bende torrentturkeye cani gönülden üye olmak isterim. bir davetiye hakkiniz varsa beni davet ederseniz cok semnun olurum. 24/7 onlinem indirmeye yüklemeye yardimci oluruz.
ramiskral@ yahoo.com. tesekkurler

not: emaili bitisik yazin, spamleri engellemek icin yahoo.com u ayri yazdim.

Geri