Türk Torrent Siteleri

Arkadaşlar mümkünse TorrenTurkey.com 'dan davetiye istiyorum.

Mail : [email protected]

Şimdiden teşekkür ederim. :victory

torrenturk acılıcak mı bilgisi olan warmı site hakkında

torrentturkey 'den aktivasyon maili aldım nasıl aktiv edeceğim yardımcı olabilirmisiniz????

ya hatta veriyor birden falazla hesap acarsaniz butun hesaplariniz kapatilir ben ilk defa siteye giriyorum

Aslında bende dediğin gibi yapacaktım ama hackhell de torrentle ilgilenen kişi sayısı az.Google da adam türk torrent siteleri diye aratsa ilk sayfada hackhell deki bu konu çıkıyor bundan dolayı buraya üye olanlarda olabilir.Şu ana kadar davetiye yolladığım kişilerde bir sorun yaşamadım ama böyle bir sorun yaşarsam mesaj sınırlaması getiririm mutlaka.
Bu arada senin ratio da coşmuş ha :clap :clap

Torrentturk den 5 davetiye var elimde isteyen ilk 5 kişiye dağıtılacaktır.

Evet aynen bu sekilde üye oldum bende fakat suanda bitturk.com ve torenturkey.com sitelerine giremiyorum bitturk' e hiç girilmiyor torenturkey ise kayıt asamasında daha kayda baslamak için tıkladıgım anda hata veriyor Cekirdeklerinizin (Cookies) Acik olmasi gerekmektedir diye bir yazı var tanımlama dosyalarını temizledim ve tanımada açık fakat aynı sorun devam ediyor. Sitelerdemi sorun var

torrenturk acılıcak mı bilgisi olan warmı site hakkında

Torrentturk acık yeni server calısması var yakında giriş dnssiz acık olacak suanlık dns degiş.

4.2.2.1

4.2.2.6

arkadaşlar biliyorum yüzsüzlük gibi olcak ama elinizdeki tüm davetiyelerden yollayabilirmisiniz. pokemon un türkçe bölümleri lazımda bulamıyorum:(

[email protected]

şimdiden çok teşekkürler pokemon(türkçe) u bulmama yardımcı olursanızda olur.

www.Torrentturk.com da suanda tüm bölümdeleri dvd setleri halinde veriliyor. Bilgin olsun

Bitturk.com suan itibariyle kapalıdır suncularından kaynaklanan bir sorun nedeniyle kapalıymıs sanırım buda 3. günmüş bilginize

arkadaşlar bittürke ne oldu açılmıyor açıklama yaparsanız sevinirim

arkadaşlar torrentturk kapandı ama hala üyelik isteyenler var.siteye hiç bakmadan mı isteniyor üyelik acaba.

torentturk.com acık bazıları siteye bakmıyor ama sende konuyu okumuyorsun hemen üstte acıkladım giriş yolunu

torrentturk'e ulaşım yok , bitturk'tende ses yok şu an da http://www.leechturk.com diye bi yer buldum şu an da tüm torrentler altın kaliteli bi yer olacağa benziyor

Geri